man geriausias swedish beauty perfectly dark
QUOTE(_simute_ @ 2009 10 21, 22:39)
man geriausias swedish beauty perfectly dark
jau apie ji diskutavom,man jis irgi patinka
QUOTE(vetruze @ 2009 10 21, 16:20)
merginos pasiziurekit sudeti nuo kada body blush veidui?
pirma kart girdziu kad negalima o tai jei tepsiu tai lb blogai?
QUOTE(vetruze @ 2009 10 21, 16:20)
merginos pasiziurekit sudeti nuo kada body blush veidui?
O SB Priceless, kiek matau, irgi su Body Blush, bet as ji kaip tik tik veidui naudodavau, nes visam kunui brangoka
Asmeniskai kitoms merginoms, geresnis SB Perfektly Dark ar Chocolate Silk?
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 10 22, 14:16)
nieko gero nepriduosi,kas kunui,tai kunui,nors panos siais laikais tokiu nesamoniu prisigalvoja,juk yra superiniu kr tik veidu AUSRALIAN SUN(naturalios bronzines medz.,Q10,vit A,E)
Papildyta:
QUOTE(Littly @ 2009 10 22, 14:32)
SB Perfektly Dark ar Chocolate Silk?
sitie abu verti demesio
i | SuperMamoje: Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. |
Kaip sitas kremukas? Idomus butu atsiliepimai, ar idegis su juo islieka ilgiau? Greitai nenusiplauna...
Ilga laika naudojau simply divine,noriu stipresnio idegio.Ka geriau rinktis su tingle pvz.SB Unforgiven, Stunnig ar AG Crystal X? nebus taip kad brondzatai nusiplaus ir tiek?;/
QUOTE(gretulkinas @ 2009 11 02, 18:47)
Ilga laika naudojau simply divine,noriu stipresnio idegio.Ka geriau rinktis su tingle pvz.SB Unforgiven, Stunnig ar AG Crystal X? nebus taip kad brondzatai nusiplaus ir tiek?;/
Anksciau naudojau SB Unforgiven. Isgauti tamsu, greitesni idegi sis tinka, tik po jo jausmas buna nelabai malonus, nes kremas su dilgciukais.
QUOTE(klik @ 2009 11 02, 22:09)
Anksciau naudojau SB Unforgiven. Isgauti tamsu, greitesni idegi sis tinka, tik po jo jausmas buna nelabai malonus, nes kremas su dilgciukais.
a aisku:}
o ka dar esi naudojus? manai unforgiven nenusivilsiu po simply divine?
QUOTE(gretulkinas @ 2009 11 02, 21:23)
Simply Divine nesu bandziusi, tai negaliu ir palyginti. Bet tamsiam, greitam idegiui Unforgiven man patiko nezinau kaip kitoms.