Mergaites, kokius soliariiumo kremus naudojat veidui? gal ka patarsit koks geresnis, nes pati nelabai zinau
QUOTE(matrica_2 @ 2009 09 16, 19:23)
O kaip kremukų kokybė? Ar patenkintos esate:hm Ar orginalūs kremukai? Viskas sutampa?spalvos,kvapas
100proc originalus, tai kad is ten drasiai.
QUOTE(dideee @ 2009 09 16, 23:56)
Mergaites, kokius soliariiumo kremus naudojat veidui? gal ka patarsit koks geresnis, nes pati nelabai zinau
naudoju visus kurie be dilgciuku labiausiai patinka jei SB tai hena sent, soy dark, chocolate silk, simpli divine
jei AG tai gold vintage, crystalX
gal yra isbandziusiu si kremuka?
arba si?
idomu ar juo galima tepti ne tik kojas?
arba si?
idomu ar juo galima tepti ne tik kojas?
Dar labai idomus butu atsiliepimai apie si, aisku jeigu atsirastu jau isbandziusiu
QUOTE(savita1 @ 2009 09 20, 23:30)
Dar labai idomus butu atsiliepimai apie si, aisku jeigu atsirastu jau isbandziusiu
šį esu išmėginusi mano odai netinka,nes nesusigeria o tokiais burbuliukais eina kaip kad nešvari būtumei
Man tiesiog diskomfortas kai kremai nesusigeria, o akivaizdžiai gabaliukais lieka ant kūno.
jei dairais kažko pigesnio tuomet vertėtų žvilgsnį mesti į Swedish Beauty
p.s tik juo veido negalima tepti, digčiukai yra bet silpni, tikrai neturėtumei jaustis nepatogiai, tik tiek kad jei oda labai jautri gali suerzinti - įdegis būna ne greitas bet visai neblogas, tamsus ir sakyčiau ilgiau išliekantis. kaina jo apie 50-60lt max
jei gali skirti iki 80lt tai sis tikrai daugumos klientų pamėgtas, aš jį mėginau bet pakankamai seniai, tai atsiliepimo negaliu parašyti jokio
Australian gold ir swedish beauty - mano favoritai, yra dar keli iš supre, o kiti tikrai jei pigūs tai kokybė atitiks kaina, su oda aš nelinkusi eksperimentuoti.
Australian gold ir swedish beauty - mano favoritai, yra dar keli iš supre, o kiti tikrai jei pigūs tai kokybė atitiks kaina, su oda aš nelinkusi eksperimentuoti.
[/quote]
Aciu paskaitinejau as sia ir senesne tema ir dabar renkuosi is keliu variantu.
Mano oda tikrai nera jautri, ir labai greitai idegis mane pagauna noriu kremo be bronzantu, sodraus ir ilgai isliekancio idegio. Tik noreciau kad ir veida butu galima tempi
is siu tavo idetu foto tai tik stunning mane gasdina savo tingo kiekiu nors zinau zmogu kuris nauja ji uz 75 ar tai 80lt parduoda - zmogus patikimas, jei reiks duosiu kontaktus.
ravishing ir Chocolate silk - abu geri, bet lyginant su soy dark - akis krypsta tikrai ties juo, man ta nauja formule kremuko sudeties, kaip tepasi, kvapas koks.. nzn tiek soy dark tiek henna sent man labai patiko
jei degi greit tai tau nereik manau ir stunning ( nebent patinka efektas kaip apsivanojus dilgelemis bei veido netepimas)
visais kitais veida galima tepti ( is tavo cia foto sudetu, tik man su ravishing buvo nemalonus pojutis, bet koks dabar neparasysiu nes nepamenu, bet veidui jis nepatiko.
ravishing ir Chocolate silk - abu geri, bet lyginant su soy dark - akis krypsta tikrai ties juo, man ta nauja formule kremuko sudeties, kaip tepasi, kvapas koks.. nzn tiek soy dark tiek henna sent man labai patiko
jei degi greit tai tau nereik manau ir stunning ( nebent patinka efektas kaip apsivanojus dilgelemis bei veido netepimas)
visais kitais veida galima tepti ( is tavo cia foto sudetu, tik man su ravishing buvo nemalonus pojutis, bet koks dabar neparasysiu nes nepamenu, bet veidui jis nepatiko.
QUOTE(ingakalnis @ 2009 09 21, 13:31)
is siu tavo idetu foto tai tik stunning mane gasdina savo tingo kiekiu nors zinau zmogu kuris nauja ji uz 75 ar tai 80lt parduoda - zmogus patikimas, jei reiks duosiu kontaktus.
O koks cia henna sent? uzsakinesiu is tanforless, bet cia tokio nematau As linkstu prie kremu su BodyBluch, kad ir veida galeciau tempi. Va dar toki uzmaciau, cia dar su DermaDark sistema, gal irgi neblogas
http://www.tanforles...h...at=0&page=1
apie dark secret tik kad girdejau ivairiu atsiliepimu, pati nemeginau.
is tanforless maciau Rudaplauke siandien uzsakyma darys vakare
o gal galit pasisakyti apie si kremuka "Swedish Beauty Intoxicating Premium Tanning Systeme with Fourth Dimension Bronzer"
ar galima juo tepti ir veida?
ar verta uzsisakyti is usa, jei lietuvoje tokios kainos????
http://www.soliarium.../swedish-beauty
ar galima juo tepti ir veida?
ar verta uzsisakyti is usa, jei lietuvoje tokios kainos????
http://www.soliarium.../swedish-beauty
agnute - lietuvoje kad ir tame tavo saite vis tiek iseina kai kas net gerokai brangiau
o tiek cia tiek kiti panasus pusl. kiek seniau teko girdeti labai daug nepatogumu sukelia su pristatymu ir t.t. jei is cia pirksi parasyk kaip dabar jie dirba.
o su siuo kremu veido tikrai negalima tepti tingo net 40 - "nudegsi".
o tiek cia tiek kiti panasus pusl. kiek seniau teko girdeti labai daug nepatogumu sukelia su pristatymu ir t.t. jei is cia pirksi parasyk kaip dabar jie dirba.
QUOTE(ingakalnis @ 2009 09 22, 08:16)
agnute - lietuvoje kad ir tame tavo saite vis tiek iseina kai kas net gerokai brangiau
dekui uz informacija niekad nesu naudojusi tokiu kremu, tai nlb ir nusimanau.
galvoju tada apie si "swedish beauty princelles"
ar juo galima ir veida tepti?