Sumeistravau dukrytei rankinuką
super
kokia faina tasyte
rugsėjė - o tu konkreciai klausi ten kur pledukas ale siuvinetas?
jei taip - tai varau is lempos kaip tu sakai, tokia specialia pedele (jau buvau nuotraukele ikelus) ir atjungi transportavimo mechanizma
rugsėjė - o tu konkreciai klausi ten kur pledukas ale siuvinetas?
jei taip - tai varau is lempos kaip tu sakai, tokia specialia pedele (jau buvau nuotraukele ikelus) ir atjungi transportavimo mechanizma
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 09 25, 18:01)
dekui uz atsakyma
Misty labai daili rankine, o modelis pralenkia ja
na ir prisiuvot jus cia grozybiu... laukiu nesulaukiu kada turesiu laiko prisesti ir as... prisiruosiau pilna skrynia skiauciukiu...jau nagai niezti, ir pavydas ima, kol jus cia grozybes eksponuojat... bet kol salciai neuzeis, tai vis lauke darbu iki kaklo...
Oooo, Misty, ledai pajudėjo Superinė rankinė, bravo, ne veltui ilgi vakarai prie jos praleisti
O aš toliau vaikiškų pledukų nenueinu
ai, dar prie lėlių kartais pasikrapštau
O aš toliau vaikiškų pledukų nenueinu
ai, dar prie lėlių kartais pasikrapštau
QUOTE(CDA @ 2009 10 01, 07:46)
Oooo, Misty, ledai pajudėjo Superinė rankinė, bravo, ne veltui ilgi vakarai prie jos praleisti
labai smagus peldukes ir lleiukes kokiso fainos
CDA kokios leles fainuoles .
pledukas irgi fainuolis
pledukas irgi fainuolis
QUOTE(Misty @ 2009 09 25, 16:29)
Fantastiškas rankinukas
Sweikos darbstuoles.
As iki kaledu tetukams noreciau dovanu uzvalkala kaldrai is pagalvems padaryti, norejau paklausti ar skiautes reikia siuti ant medziagos ar galima viena su kita susiuti?
Labai tikiuosi, kad kas atsakis ?? O dabar begu interneto platybese ir pati paieskot
As iki kaledu tetukams noreciau dovanu uzvalkala kaldrai is pagalvems padaryti, norejau paklausti ar skiautes reikia siuti ant medziagos ar galima viena su kita susiuti?
Labai tikiuosi, kad kas atsakis ?? O dabar begu interneto platybese ir pati paieskot
QUOTE(Domi95 @ 2009 10 02, 14:51)
Sweikos darbstuoles.
kiek as savo kuklioj skiautiniu patirty darius, tai pirma skiauteles sujungi, po to ant audinio, kito sluoksnio prisiuvi
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 02, 15:47)
kiek as savo kuklioj skiautiniu patirty darius, tai pirma skiauteles sujungi, po to ant audinio, kito sluoksnio prisiuvi
tikrai taip, juolabiau kad cia planuojamas uzvalkalas anklodei