Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai, skiautinukai

Pumpurėli, labai dailus, ryškus ir skoningas daiktas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 04 18, 09:55)
Rasa puikus krepšys  thumbup.gif

Ačiū ax.gif
Atsakyti
Merginos, o is kur siunciates idomesniu medziageliu?
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 04 18, 13:10)
Pabaigiau ilgai brandintą idėją

fantastiskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus visu skiautinukai. 4u.gif 4u.gif
Reikes ir man pabandyti padaryti. g.gif
Atsakyti
sveikos siuvejeles. gal galit patarti, kokia eiga rankines siuvimo?
isorine skiautinine dali susidorociau. tada pasiuti analogiskos formos ir dydzio pamusala? ar jis turi buti kiek didesnis? o kaip juos abu sujungti, kokia eiles tvarka, kad pasisleptu graziai visos siules?

dekui patarsiancioms!
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2012 05 09, 18:58)
sveikos siuvejeles. gal galit patarti, kokia eiga rankines siuvimo?

Man atrodo, kad priklauso nuo rankinės dydžio formos, skiautinio sudėtingumo, norit, kad būtų sudygsniuota, ar ne.
Jeigu rankinė didesnė, skiautinys gražiai sudygsniuotas, tai aš daryčiau taip: pasiūčiau skiautinines dalis, kiekvieną jų atskirai sudėčiau su sinteponu ir kokia plona, galima ir prasta medžiaga, sudygsniuočiau. Jau pagal sudygsniuotas dalis išsikirpčiau tokio pačio dydžio pamušalo detales. Tada iš skiautinių dalių pasiūčiau rankinės išorinę dalį, o iš pamušalinės - pamušalą, o tada viską jungčiau.
Pamušalinėje dalyje galima kažkur siūlėje plikti skylę. Jungti rankinės dalis sudėjus gerosiomis pusėmis į vidų, o paskui pro tą skylę išversti ir ją užsiūti slaptu dygsniu. smile.gif Dar jei yra užtrauktukas, tai jį reikia įsiūti prieš jungiant abi dalis.

Jei rankinė nedidukė ir daug nedaigstoma, tik sujungiama truputį per kelias siūles, tai galima gal daigstyti ir su pamušalu, jau sujungtą rankinę, tada nereikia tos papildomos medžiagos. Bet vėl priklauso, ar yra pamušale kišenių, ar jos nepasitaikys kaip tik toje daigstymo siūlėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 gegužės 2012 - 09:54
dekui, Kerpena, bandysiu siuti paprastesni varianta. bet aciu uz pastebejimus, atkreipsiu demesi i smulkmenas, kurias buciau praziopsojus doh.gif tektu ardyt ko gero. igudziu stokoju dar.

cia mano pirmi skiautinukai. kreivoki, labai sunku buvo suleisti kampus, o jau daigstyti su masina tai isvis unsure.gif didesniaja servetele kampus uzlanksciau paprastai, ir dailiau isejo.
user posted image
user posted image

o surisama inda siuvau dvipusi ir dygsniavau rankom,. tik turbut per arti krasto raistelius prisiuvau, todel neauksti krasteliai gavos doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
ziogeli - smagus pirmieji siuvinukai thumbup.gif , tik ziuriu vienoje serveteleje gal siulas laisvokas? nes kai kita pusele apverti matosi kad "silpnai" susiuta ir siuliukai "islenda" ( 2 nuotraukoje)

parodau savo siuvinuka, is kvadrateliu, o kad butu idmiau padaigsciau

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mama gulbe, nagi labai puikus darbas, spalvos labai mielos akiai wub.gif Man toks daigstymas tai kol kas dar mįslė... g.gif

Žiogeli - mieli darbukai thumbup.gif
Atsakyti
aciu, daigstymas tai paprasta, kai isivaziuoji ir igundi sunku sustot biggrin.gif reik ziuret kad viso skiautinio nesudaigstytum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 05 15, 13:31)
aciu, daigstymas tai paprasta, kai isivaziuoji ir igundi sunku sustot

nepamiršt reik pridurt, kad svarbu pradėt, nes ta pradžia oi kaip užtrunka lotuliukas.gif , aš vis dar nesugebu pradėt ax.gif
liuks skiautinukas, kaip tik pavasariui vasarai thumbup.gif

ziogeli puiki pradzia thumbup.gif

man kai buvo spalvų trūkumas nutirpus sniegui, patys krepšiai pasisiuvo biggrin.gif , buvo puiki proga naujus įrankius išbandyt (vis negaliu atsidžiaugt liniuote ir Prym diskiniu peiliu)
user posted image
Gaila, kad pavasarį daug kitų darbų, bet, kad ir valandėlę per mėnesį visvien judinu į priekį, dar vieno skiautinuko liko susluoksniavimas ir krašto apdaila - desertas smile.gif
Atsakyti