as daigstau su ta spec pedele, ypac kai ne tiesiai noriu siuti, o visaip kreivai vinguriuoti , su ja lengviau man bent visad aisku galima rankom daigstyti Mano darbai
As irgi labai megstu raityta daigstyma Toks malonumas tuos labirintus siuvineti. pamenu kai pradejau, bijojau pirsus prie uzvalkalo prisiut (tada dariau skiautini pagalves uzvalkaliuka).
As irgi labai megstu raityta daigstyma Toks malonumas tuos labirintus siuvineti. pamenu kai pradejau, bijojau virsus prie uzvalkalo prisiut (tada dariau skaiutini pagalves uzvalkaliuka).
tikrai taip, tik su ta pedele reikia atsargiai ir neskubeti, as buvau stipriai pirsta persiduris vajai kaip skaudejo... ir dar adata "stipresne" paimti, nes plonesnes iprastines linkusios luzti
tikrai taip, tik su ta pedele reikia atsargiai ir neskubeti, as buvau stipriai pirsta persiduris vajai kaip skaudejo... ir dar adata "stipresne" paimti, nes plonesnes iprastines linkusios luzti
Pabaigiau ilgai brandintą idėją - skiautinį paklotuką pirmiesiems mažojo sūnaus žaidimams Kadangi taip jau gavosi, kad jo kambario tematika gavosi susijusi su jūra, tai ir paklotuką sugalvojau būtent tokį. Norėjosi labai margo ir ryškaus, sako, kūdikiai mėgsta ryškias spalvas... Kad būtų įdomiau, kai kurios detalės atsiverčiair yra pridėtos celofano, kad čežėtų - žuvies uodega, inkaro galai, laivo vėliavėlė.