QUOTE(rugsėjė @ 2012 03 27, 10:51)
man smagiau dirbt su plonesniu sinteponu, arba dar geriau, būna toks kaip veltinis sinteponas, papresuotas toks., man patinka, kad skiautinys būna plonas ir neišsipūtęs kaip koldra. Bet čia skonio reikalas, ktiems kaip tik patinka pūsti skiautiniai. Dažnai filmuose atkreipiu dėmesį į skiautinius, tai jie būna įvairūs.
o dėl kitos pusės, apatinės, siūlyčiau vientisą dėt ar įterpt kokį nedidelį motyvą, tikrai bus gražiau nei abi pusės margos ir pasiuvimas, sudaigstymas visų sluoksnių bus paprastesnis
o dėl kitos pusės, apatinės, siūlyčiau vientisą dėt ar įterpt kokį nedidelį motyvą, tikrai bus gražiau nei abi pusės margos ir pasiuvimas, sudaigstymas visų sluoksnių bus paprastesnis
Aciu.
Na siaip man irgi labiau patinka plonesni,... Tas sudaigstymas man ir kelia didziausia nerima nzn nei kaip, nei ka... berods ir kojeles neturiu specialios, nes visai ne siuveja esu, masina siuvimo namuose yra, nes privalo but pas kiekviena naginga mama, tai ir pas mane yra Na vienzo... nezinau kokiu rastu daigstyti... reikes kokiu pvz pasieskot, nes ziauriai margas ir ryskus gavosi skiautinys Nevisai toks kokio as norejau, nes pakoregavo vaikas, jam sake taip idomiau ir graziau. Padariau kaip prase, ne sau gi siuvu o jam