pirma skaiutini blyna jau iskepiau... kaip ir priklauso, siek tiek prisviles
noriu pasiteiraut, kur ieskoti iskarpeliu kiausiniu "sildukams" siuti? tu schemuciu visokiu skaiutiniu tokia galybe, kad visai paklydau...
Mano skiautinys
pagalvės užvalkalas 50 x 70, greitieji kvadratai ir katinas per popierių
Uploaded with ImageShack.us
o čia užsegimas, paslėptos knopkutės
pagalvės užvalkalas 50 x 70, greitieji kvadratai ir katinas per popierių
o čia užsegimas, paslėptos knopkutės
liuks kaip grazu
P.S. Siandien pradedu savo pirma skiautinuka, lovos uztiesala sunui Baisu taip
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 03 26, 10:02)
vau, kokie puikus kvepalai
Jau karpymas ipusejo patiiiiiiiiiinka
QUOTE(rugsėjė @ 2012 03 26, 18:56)
Grazu
Parodysiu butinai. Jau nuotaikos pasikeite kai pradejau siuti Bet vistiek damusiu as ji
Laba
Norėčiau pasiteirauti, ar kuri galėtų pasiūti skiautinį užtiesalą lovai (90cm x 1.95cm) ir kokia kaina būtų? Atsakymų laukčiau į AŽ
Norėčiau pasiteirauti, ar kuri galėtų pasiūti skiautinį užtiesalą lovai (90cm x 1.95cm) ir kokia kaina būtų? Atsakymų laukčiau į AŽ
Sakykit, o jus ta minskta vidurini sluoksni dedat storesnis ar ne?Siuvu lovos uztiesala, tai dabar galvoju, plonesni daryt ar storesni/mikstesni/putlesni Nes skiautinukine dalis jau padaryta Galvoju gal ir kita puse irgi tokia marga padaryt, nes liko medziagos
man smagiau dirbt su plonesniu sinteponu, arba dar geriau, būna toks kaip veltinis sinteponas, papresuotas toks., man patinka, kad skiautinys būna plonas ir neišsipūtęs kaip koldra. Bet čia skonio reikalas, ktiems kaip tik patinka pūsti skiautiniai. Dažnai filmuose atkreipiu dėmesį į skiautinius, tai jie būna įvairūs.
o dėl kitos pusės, apatinės, siūlyčiau vientisą dėt ar įterpt kokį nedidelį motyvą, tikrai bus gražiau nei abi pusės margos ir pasiuvimas, sudaigstymas visų sluoksnių bus paprastesnis
o dėl kitos pusės, apatinės, siūlyčiau vientisą dėt ar įterpt kokį nedidelį motyvą, tikrai bus gražiau nei abi pusės margos ir pasiuvimas, sudaigstymas visų sluoksnių bus paprastesnis