Jungiuosi ir as prie skiautiniu megeju, va rugseji plusejau prie savojo skiautinio, vertinkit, kritikuokit
http://s1235.photobu...ff439/mopasann/
QUOTE(rugsėjė @ 2011 11 02, 12:50)
Ugne koks mielas margumas
studijavau kaip kas padaryta tai čia iš kvadratėlių ar dar vieni kvadratėliai sudurstyti (ar ten toks medžiagos margumas)?
studijavau kaip kas padaryta tai čia iš kvadratėlių ar dar vieni kvadratėliai sudurstyti (ar ten toks medžiagos margumas)?
Cia dvieju spalvu medziaga tik naudota Abi pjaustytos kvadrateliais, bet ta labiau rozine/violetine tai mati medziaga tokia alia skiautinine. Labai grazi ji, tokia deficitine
Shandy puikiai medžiagėlės suderintos
UgneA jau ta deficitinė medžiagėlė tikrai nereali
Ugne, labai grazu Atrodo tik dvi medziagytes, o taip graziai marga
Shandy, koks grazus spalvu derinukas, ir dydis ispudingas
As vis ruosiuosi per medziagu parduotuves prasieit, idomu, koks asortimentas, ar imanoma ka grazaus rast, simtas metu nebuvau Kiek anksciau uzmesdavau aki, tai vis toks beveik tarybinio skonio arba super ryskiu spalvu asortimentas budavo, tai ir siuti net nekildavo noras O internete tokiu grozybiu yra, tik tas siuntimas man toks sudetingas
As vis ruosiuosi per medziagu parduotuves prasieit, idomu, koks asortimentas, ar imanoma ka grazaus rast, simtas metu nebuvau Kiek anksciau uzmesdavau aki, tai vis toks beveik tarybinio skonio arba super ryskiu spalvu asortimentas budavo, tai ir siuti net nekildavo noras O internete tokiu grozybiu yra, tik tas siuntimas man toks sudetingas
QUOTE(gretchene @ 2011 11 04, 13:58)
internete tokiu grozybiu yra, tik tas siuntimas man toks sudetingas
manau greitu laiku turėsim ir Lietuvoje padorių medžiagėlių , o Vilniuje ir gyvą parduotuvėlę
QUOTE(rugsėjė @ 2011 11 04, 11:28)
Shandy puikiai medžiagėlės suderintos
QUOTE(gretchene @ 2011 11 04, 11:58)
Aciu mergytes uz komplimentus, as tai vis rausiuosi mociuciu, tetu, mamos spintose. Turiu dabar gal kokius 50 medziagu uzsitaupius. Geriems zmonems atsilyginu kokiais siuviniais savo. Dabar vis neturiu ikvepimo sesti prie sekancio projekto, tai sakau paplepesiu su jumis, gal kokiu ideju kils
QUOTE(rugsėjė @ 2011 11 04, 15:57)
manau greitu laiku turėsim ir Lietuvoje padorių medžiagėlių , o Vilniuje ir gyvą parduotuvėlę
Rugsejele ka turime omeny? Isduokit paslapti apie kokia parduotuve kalbate.
Siandien buvau litexpo parodoje, tai buvo stendas lyg Any Butler (ar kaip ten tiksliai nepamenu) medziagu, bus galima pirkti KA siuluose internetu. Bet kainos tai kosmines 39 Lt/metras...
QUOTE(UgneA @ 2011 11 04, 18:20)
Rugsejele ka turime omeny? Isduokit paslapti apie kokia parduotuve kalbate.
Siandien buvau litexpo parodoje, tai buvo stendas lyg Any Butler (ar kaip ten tiksliai nepamenu) medziagu, bus galima pirkti KA siuluose internetu. Bet kainos tai kosmines 39 Lt/metras...
Kai jau bus konkreti info pasidalinsiu, nes kolkas kiek žinau viskas ruošiama, tad nekantriai ir aš laukiu, manau dar šiemt
QUOTE(rugsėjė @ 2011 11 04, 19:14)
Kai jau bus konkreti info pasidalinsiu, nes kolkas kiek žinau viskas ruošiama, tad nekantriai ir aš laukiu, manau dar šiemt
Kaip fainai, butinai pranesk, kai jau bus konkreciu naujienu Bus dar viena gera priezastis iki Vln atlekt
QUOTE(rugsėjė @ 2011 11 04, 19:14)
kokios fainos zinios!!!!
labai grazus darbukai abieju
atsinaujinusi http://darbstuole.eu
medžiagėlės skiautiniams ten, kur Audiniai.
Keletą išbandžius ir man jie tikrai patinka dėl savo kokybės ir perkant visą metrą nemaža nuolaida
medžiagėlės skiautiniams ten, kur Audiniai.
Keletą išbandžius ir man jie tikrai patinka dėl savo kokybės ir perkant visą metrą nemaža nuolaida
QUOTE(gretchene @ 2011 10 19, 19:27)
Laba diena
Labai aciu uz sia nuoroda jos deka pasiuvau pirma savo skiautinuka
Aisku kampuciu tiksliai nenutaikiau, yra dar kur tobuleti
Labai aciu uz sia nuoroda jos deka pasiuvau pirma savo skiautinuka
Aisku kampuciu tiksliai nenutaikiau, yra dar kur tobuleti
Smagu, kad pasinaudojot nuoroda, o as deja jokiais rezultatais dar negaliu pasigirti
ieskojau medziagyciu, nusivyliau ju pasirinkimu, tai taip ir nepradejau....