QUOTE(UgneA @ 2011 10 21, 23:30)
Gretchene,
labai smalsu kokio dydzio jusu kvadrateliai? Nes man tai atrodo, kad jie panasaus dydzio kaip manuosuose pledukuose, t.y. 9x9cm.
O kazkuri mergina rase del pleduku dygsniavimo, kad atrodo kaip koldros. Tai juk kiekviena skirtinga viduriniaja dali dedam. Vienur sinteponas plonesnis, kitur storesnis, vienur medvilninis baldinis intarpas, kitur vilna, tai kaip gali vienodai atrodyti dygsniavimas ir iskilumas pacio pleduko?
Maniskiai taip pat 9x9cm
O viduri as dejau toki jau sudygsniuota nelabai stora medvilnini, kaip buna paltu pasiltinimai. Ko gero lengviau ir daigstyti su tokiu, negu paprastu sinteponu
As tiesiog negavau pirkti sviesaus sintepono, buvo tik juodo, tai nusipirkau pilka jau sudaigstyta. Dar patiko, kad ten su medvilne, ne vien sintetika
O man irgi patinka, kai smulkiai daigstyta, jaukiai atrodo tokie kaip tarybines kaldrytes ir "vatinkos"
Ypac grazus tie kur rastais daigstyti, bet man ten jau kaip siuvinejimo menas, toli dar iki to
O kaip tokius rastuotus reiketu daigstyt, ar ispiesiant rasta, ar tiesiog is galvos sukinejant
O medziagyte visada "kartuna" naudojat? Kazin kaip ziuretusi is flaneles arba velveto
As tik pati krasteli apsiuvau velveto medziagyte, tai labai graziai ziurisi.