kuku...o man kas nors dėl kainos patars ?
QUOTE(RyzaLape @ 2011 01 11, 19:08)
kuku...o man kas nors dėl kainos patars ?
as rankdarbiu kaina pasiskaiciuoju mazdaug taip- medziagu kaina+ sugaistas laikas
jei pigias medziagas naudosi viena kaina, jeigu brangesnes tada kaina gali isaugt iki keliu kartu
mergaitės.. pasakykit už keik vaikišką, lietuviškų o gal ir ne.. kartūninių medžiagų skiautinį parduotumėt.. nes, nesiruošiu siūti pardavimui, labai klausė draugė. nori įsigyti, o kainų nežino.. o aš nesu nieko pardavus.. kainose nesigaudau... aš tik dovanoju ...
pirk nori ne iš manęs, nori pasitikslint ar ne per daug nulups..prašo 80 litų už skiautinuką..
pirk nori ne iš manęs, nori pasitikslint ar ne per daug nulups..prašo 80 litų už skiautinuką..
QUOTE(RyzaLape @ 2011 01 11, 21:39)
mergaitės.. pasakykit už keik vaikišką, lietuviškų o gal ir ne.. kartūninių medžiagų skiautinį parduotumėt.. nes, nesiruošiu siūti pardavimui, labai klausė draugė. nori įsigyti, o kainų nežino.. o aš nesu nieko pardavus.. kainose nesigaudau... aš tik dovanoju ...
Medziagos medziagoms nelygios. As draugei vaikiska siusiu, tai vien medziagos man 50 Lt kainavo. O kur darbas, laikas, galu gale elektra
QUOTE(RyzaLape @ 2011 01 11, 20:39)
o parduotuvej kazi pigiau sumoketu uz sintetini koki apklotuka?
nu griuk negyvas nedaryciau as uz 80lt. Kiek laiko prie to skiautinio vargs? 20-40 val+ medziagos ir dar klausimas ar ne perdaug nulups
Man keista ir pikta kai taip rankdarbius nuvertina ir dar pacios rankdarbiaujancios. Aisku jei kreivas, sleivas skiautinys tai gal vertas tu 80lt, bet as tikrai nedaryciau uz tokia kaina, geriau spintoj tegu stovi
RyzaLape nu tai gali ir pati pasiut draugei, lai medziagas superka o darba gali kaip dovana padaryt , zinos kiek kainuoja medziagos, apie darba nekalbu, nes tikrai jo daug, tada labiau vertins rankdarbius
QUOTE(RyzaLape @ 2011 01 11, 20:39)
80lt ??? Norėčiau pažiūrėti, kaip atrodo skiautinys už tokią sumą Vien medžiagos gali kainuoti 40-50 lt. O kūryba nieko nebekainuoja? Jau nekalbu apie patį darbą, kurio tikrai nemažai
Turbūt todėl niekada nesiimsiu siūti skaiutinių pardavimui
Aišku darbas darbui nelygu, jei ten susiūti kokie 6 spalvotos medžiagos gabalai, persiūta mašina skersai išilgai ir tai pavadinta skiautiniu, tai gal ir daugoka. Bet jei detalės smulkios, ornamentas išgautas, spalvos suderintos, rankom daigstyta, jei dar spalvos pagal užsakovo kambario sienas ir kilimus derintos, tai paskaičiuokit pačios. Juk ne tik siuvimas laiką atima, reikia dar tas medžiagas supirkti, o taip tik atrodo kad parduotuvės medžiagų pilnos. Jei skiautinukas ir nedidelis, bet jis yra vienetinis, tai ir kaina turi būti atitinkama. Pvz. nesudėtingo ornamento, medvilninį, kurio dydis apie 1m*1,5m mažiau kaip už 150 lt net nesiimčiau.
mačiau aš tą skaiutinį... spalvoti trikampiai susiūti.. mašina persiūta, jokio rankinio daigstymo. ir mežiagos... hm.. nekokios mano nuomone, plonos baltarusiškos ..medvilnė, man rods, po skalbimo susisglamžys kaip .. apie spalvų derinimą prie kažko.. netkalbos nėr
aš tokių nedarau net, nei iš tokių medžiagų siuvu
todėl man net 80 pasirodė daugoka...
ačiū visoms už atsakymus..
todėl man net 80 pasirodė daugoka...
ačiū visoms už atsakymus..
Gerai, kad pas mus nėra tokių parduotuvių... bet situacija tokia pažįstama
SKIAUTININKĖ
SKIAUTININKĖ
QUOTE(RyzaLape @ 2011 01 12, 14:49)
tai kaip drauge patark, kad paieskotu kokybiskesnio ir tegu nepagaili geram pinigu, nes toks daiktas kaip skiautinys turetu bent keliom kartom tarnaut (na cia mano nuomone )
savo vaikui padarius pora skiautiniu, viena jau "isaugo", tad isplautas, sutvarkytas ir saugiai padetas kitai kartai, intensyviai naudojom 8 metus, bet nuo devejimo ne kiek nenukentejes. Kita skiautini pasiuvau pernai vaikui ir jokiu kitu uzklotu lovai nepripazysta, jeigu reik ir palapines stoga atstoja
Papildyta:
QUOTE(CDA @ 2011 01 12, 15:59)
turbut tokiose parduotuvese pasijausciau kaip rojui, o grizus i lietuviskas kaip nutrenkta i pragara
QUOTE(rugsėjė @ 2011 01 12, 17:05)
turbut tokiose parduotuvese pasijausciau kaip rojui, o grizus i lietuviskas kaip nutrenkta i pragara
oi ne, aš iš tokių parduotuvių išeidavau skaudančia galva ir nieko nenusipirkus. Ten einant reikia tiksliai žinoti ką siūsi ir ko tau reikia
joo, aš į tokias pardes irgi su piešiniu rankose eidavau, nes gali oj.. kiek daug pripirkt, kas gražu, bet dabar visai nereik...
na, mum lietuvoj tai negresia ,ane?
na, mum lietuvoj tai negresia ,ane?