Artinasi Kaledos ir Naujeji Metai, gal kas nores pasiuti toki kilimeli... Radau viename ispaniskame saite.
QUOTE(RyzaLape @ 2010 11 13, 12:17)
merginos, kas norėsit dėl audinių jungtis- tai taip užsivertus darbais, kad neturiu net kada prisėst pasižiūrėt ko noriu... gal po poros savaičių organizuojames. tada jau prisijungčiau
Laba,
ir aš mielai prisijungsiu
Kažkada ir aš buvau susižavėjusi tais medžiagėlių komplektais iš interneto Bet paskui kažkaip supratau, kad skiautinio esmė - būtent tų medžiagėlių suderinimas, parinkimas. O tiesiog susiūti kažkieno jau parinktus kvadratėlius gali bet kuri bent kiek siūti mokanti mergina Tai kažkaip ir praėjo noras tuos rinkinius pirkti
Galiu pasidžiaugti, kad jau artėju prie pabaigos savo pirmosios lovatiesės Dabar vargstu su dygsniavimu
Galiu pasidžiaugti, kad jau artėju prie pabaigos savo pirmosios lovatiesės Dabar vargstu su dygsniavimu
Pagaliau pabaigiau... Mano trijų savaičių "projektas" - skiautininė lovatiesė dukrai Pati savim labai didžiuojuosi Tik jau nufotografuoti tai nemoku Pusė grožio prapuola
QUOTE(Misty @ 2010 11 27, 18:20)
Pagaliau pabaigiau... Mano trijų savaičių "projektas" - skiautininė lovatiesė dukrai Pati savim labai didžiuojuosi Tik jau nufotografuoti tai nemoku Pusė grožio prapuola
Fantastiška lovatiesė O galima būtu pamatyti kitą pusę?
QUOTE(Misty @ 2010 11 27, 18:20)
LABAi labai grazu!!!
O srdutes su masina siuvinejote ar rankomis?
Papildyta:
As va tiesa pamirsau irgi pasirodyti ka naujo esu padarius
Tik nemoku cia foto ikelti, tai dedu nuoroda :0
http://www.facebook.com/#!/photo.php?f...147263825295603
Misty labai daili lovatiese dukrytei
Ačiū, kad giriat
Prašau
Mašina nusiuvau tiesias siūles, o širdutes rankom dygsniavau
UgneA, gražus skiautinukas Kokio jis dydžio?
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 11 27, 17:40)
O galima būtu pamatyti kitą pusę?
Prašau
QUOTE(UgneA @ 2010 11 28, 00:59)
O srdutes su masina siuvinejote ar rankomis?
UgneA, gražus skiautinukas Kokio jis dydžio?
Misty - kokia grazi, labai patinka spalvos o vidus sinteponas ar medvilnes pasiltinimas ?
Papildyta:
Ugne - tavo taip pat labai mielas skaiutinukas, man labai patinka malunelio motyvas
Papildyta:
Ugne - tavo taip pat labai mielas skaiutinukas, man labai patinka malunelio motyvas
QUOTE(UgneA @ 2010 11 28, 01:59)
As va tiesa pamirsau irgi pasirodyti ka naujo esu padarius
Labai miela antklodėlė
QUOTE(Misty @ 2010 11 28, 11:26)
Prašau
Man ir antroji pusė nuostabi, širdelės dar ryškesnės nei gerojoje pusėje
ir dar "o širdutes rankom dygsniavau" Čia tiek darbo ir širdies įdėta Šaunuolė
Ačiū dar kartelį
Sinteponas viduje
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 11 28, 17:23)
Misty - kokia grazi, labai patinka spalvos o vidus sinteponas ar medvilnes pasiltinimas ?
Sinteponas viduje