Ačiū mergaitės, kad giriat
QUOTE(rugsėjė @ 2010 11 11, 08:19)
skiautinio krastus dazniausia darau kai jau viskas susiuta, sudaigstyta. na bent jau sudygsniuot ar adatelem sukabint visus sluoksnius reik, nes buna , kad siektiek pasislenka krastas, na kad isvengt pusliu. Dar apatini sluoksni (tarpini irgi) palieku siektiek ilgesnius, kad nepritruktu, veliau apkerpu. Taip darau as, kitos gal su didesne patirtim gudriau kazka zino
dėkui už atsakymą
Jaučiu, kad didelis siuvinys bus pirmas ir paskutinis
Jau iš anksto pradedu pergyventi, kaip jį tokį reiks sudygsniuoti
Paprasčiausia būtų rankomis, bet man čia bus mėnesiui darbo, o aš noriu greičiau
QUOTE(CDA @ 2010 11 11, 21:03)
Misty
Įsivaizduoju kokį grožį sukursi su ta lovatiese
Susigėdau
Nieko mandro nedarau, jungiu elementariausius kvadratus ir tiek
iš pradžiu kažkaip net abejojau, kad tokį paprastą darau, aš gi maksimalistė, noriu iš karto sudėtingai, o dabar džiaugiuosi - jei būčiau ėmusis rimtus blokus iš smulkių detalių kurti, tai tas skiautinys būtų numestas dar net neįpusėjus
Dabar yra šansų, kad pabaigsiu...
Ai, dar klausimų turiu:
1. mačiau yra pirkti guttermano siūlų specialiai dygsniavimui rankomis. Ar kuri naudojat? Ar verta?
2. Dygsniuojat viengubu ar dvigubu siūlu? jei viengubu - kaip slepiat mazgelius?
3. Kuo pasižymit dygsniavimo piešinį? Kreida turėtų būti labai nusitrinanti, o kažkuo rimtesniu - matysis, reiks skalbti iš karto pabaigus, o aš nenoriu...
4. Turbūt dygsniuoti reikia kažkaip nuo vidurio į kraštus, kad kuo mažiau prasislinkimo ir pūslių gautųsi?