Cekija
Praha
Izraelis ir Palestina
Etiopija ir Eritreja
Vokietija
Italija
Skotija
Portugalija
New York City
QUOTE(Mist @ 2010 10 02, 17:19)
O New York City nuoroda perkelia i Lonely Plante puslapi, o ne gido parsisiuntima
Tai ir ten galima rasti informacijos ir ja atsispausdinti
Neturiu lonely plnet pfd gido. Tik toki
New York
Gal kas galit pasidalint Balkanų LP (ar kitu) gidu? LP kiek žinau neturi Balkanų, tik East Europe... Gal kas turit?
QUOTE(audrele @ 2010 10 08, 07:04)
Gal kas turi ir galetu pasidalinti Kubos gidu ?
Kuba
Papildyta:
QUOTE(Noja @ 2010 10 10, 20:00)
Gal kas galit pasidalint Balkanų LP (ar kitu) gidu? LP kiek žinau neturi Balkanų, tik East Europe... Gal kas turit?
Eastern Europe
Laba viesiems,
Man reiketu Kanaru salu, labiausiai domina Tenerife ir Turkijos, as bandziau anksciau nurodytuose siustis, bet man nei vieno neatidaro, as nzn gal as kazka ne taip darau Gal kas galetu patarti, nes parsisiunciu ir neranda failo
Man reiketu Kanaru salu, labiausiai domina Tenerife ir Turkijos, as bandziau anksciau nurodytuose siustis, bet man nei vieno neatidaro, as nzn gal as kazka ne taip darau Gal kas galetu patarti, nes parsisiunciu ir neranda failo
QUOTE(micefee @ 2010 09 13, 19:32)
QUOTE(vaiduse20 @ 2010 10 25, 23:23)
Laba viesiems,
as parsisiunciau gida kuri idejo micefee .
Regular Download -> Canary_Islands4th_Edition_October_2007.rar. Archyva ispakuoti, tenai 12 PDF
QUOTE(mikasl @ 2010 07 09, 19:06)
man neatsidaro nei viena nuoroda
jeigu kas idetu :
vietnamo
laoso
kambodzos
tailando
gidus, buciau labai dekingas
jeigu kas idetu :
vietnamo
laoso
kambodzos