Įkraunama...
Įkraunama...

Parsisiųsk gidą nemokamai

dar papildau: kad nebūtų senas, nes 2007 m. aš turiu. Geriausia, aišku Rough guide, kad visos smulkmenos būtų.
Atsakyti
Gal kas turite Lonely Planet Romos gidą?
Atsakyti
Galbūt kažkas turi Irano gidą?
Atsakyti
Gal kas turit Čilės, Peru kelionių vadovus?
Atsakyti
Vilniečiams labai labai daug gidų, ypač Lonely Planet, yra Mickevičiaus bibliotekoje, Vilniuje. Aišku, jie visi seno leidimo, bet kad tie nauji irgi yra pakartotiniai leidimai senų. Kol aptinki leidimo datą, reikia gerokai paplušėti. Na, Irano nemačiau, bet Pietų Amerikos rinkinių tai buvo tikrai. O Paperbackai iš Amazon.com pasidarė labai brangūs, o elektroniniu paštu už kelis dolerius atsisiunčiamų iš Amazon trumpų ištraukų apie kokią nors šalį jau nebėra. Gal kas turi kokių linkų, iš kur būtų galima atsisiųsti šviežesnės informacijos. Lietuviškuose interneto šaltiniuose ar įspūdžiuose paprastai nėra tokios detalios informacijos, kaip kur iš kokio punkto kokiu autobusu už kiek galima kur nuvykti ar nuplaukti ir pan., kaip giduose, pvz., geriausiai Rough Gide,ir viskas vienoj mažoj knygutėje. Jei kas žino, iš kur atsisiųsti naujausią detalią informaciją, pasidalykite.
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2014 12 03, 11:07)
Vilniečiams labai labai daug gidų, ypač Lonely Planet, yra Mickevičiaus bibliotekoje, Vilniuje. Aišku, jie visi seno leidimo, bet kad tie nauji irgi yra pakartotiniai leidimai senų. Kol aptinki leidimo datą, reikia gerokai paplušėti. Na, Irano nemačiau, bet Pietų Amerikos rinkinių tai buvo tikrai.
Papildysiu. Vilniaus VU naujoji biblioteka Saulėtekio pradžioje. 1 aukšto skaitykloje palyginus daug LP, kitokių vadovų. Išsinešt neduoda, bet įėjimas visiškai laisvas, o ir fainas pastatas
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite ar žinote iš kur atsisiųsti kelionės po KIPRĄ vadovą?
Atsakyti
Labai reikėtų Belgijos ir Olandijos gidų. Atsiųskit į paprasciau@gmail.com

Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
Geras būdas gidui gauti. Lonely Planet puslapyje nusipirkite norimos jų knygos dalį už grąšius. Tarkim, jums reikia tik kokio nors regiono iš Pietų Amerikos ar Pietryčių Azijos ir pan. Visas naujausias leidinys kainuoja daug ir jums viso nereikia. Taip aš nusipirkau už 2.09 svaro Javos dalį(154 p.) iš visos Indonezijos. Pravertė neįkainojamai, nes informacija naujausia ir smulki, kartais ,beje, netiksli. Leidžia įsirašyti tik 4 kartus, todėl tuoj pat tą ir padarykite. Ir dalykitės su norinčiais. Kam reikės, galėsiu atsiųsti. Aišku, gal ne visoms L.P knygoms taip leidžiama, netikrinau.
Atsakyti
Labas vakaras. Gal Gruzijos gidą galėtumėte pametėti? ax.gif
sminkeviciene@gmail.com
Atsakyti
Labai reikėtų Kroatijos gido, tinka anglų, rusų kalbom. Gal kas nepagailėtų pasidalinti ?
Atsakyti
radau pas save 2009 m. anglų kalba. jei norėtumėte, galiu atsiųsti, parašykit į paštą.
Atsakyti