Sveikutės
Ir aš jau pajutau tą procedūrą-gimdos nuotrauką, tai galiu pasipasakoti
Aišku, čia pasiskaičius, labai bijojau, bet pasikonsultavau su gydytoja dėl narkozės ir t.t., tai ji viską labai suprantamai išaiškino, o aš bandžiau patikėti jos žodžiais, kad narkozės tikrai neverta darytis. Nuskausminamųjų ji irgi nesakė išgerti, pasakė, kad suleis į kaklelį, tai aš ir negėriau nieko.
Tiesa, tepinėlis turi būti ne senesnis nei 2 savaitės, aišku, kelios dienos +/- nelabai ką lemia. Bent jau mano gydytoja-Mėžinienė-to reikalavo.
Tai va, apie procedūrą. Tikrai nebuvo taip baisu ir skauda, kaip galvojau. Gydytoja labai maloni, išaiškino viską, ką darys. Man skaudėjo tik iš pradžių, kol sukišo "instrumentus". Galbūt skaudėjo dėl to, kad gydytoja sakė, jog nedėkingas mano kaklelis. Kai leido kontrastą, tik maudeno. Gydytoja vis klausė, kaip jaučiuosi, ar neskauda, ar gali tęsti procedūrą. Sakė, kad spazmuoja gimda, dėl to kontrastas teka atgal, bet galutiniam rezultate viskas buvo gerai
Beje, kontrastui ji man išrašė receptą, bet jo ne kiekvienoje vaistinėje yra, todėl pasakė, kad jei nerasčiau, ji turi rezerve. Ai, sakė, kad labai kraujuoja, kad po manim klanas kraujo, bet aš stengiausi ten nežiūrėti, kad nesigąsdinčiau
Po procedūros jaučiausi gerai, iškart galėjau eiti į darbą. Tą dieną kraujavo visiškai nedaug, bet įkloto reikėjo. Kitą dieną tik truputuką patepliojo, tuo ir baigėsi
Gydytoja, kuri siuntė mane šiai procedūrai, liepė po jos padaryti būtinai ND, o va ta gydytoja, kuri darė nuotrauką, liepė saugotis, kad neužneštume kokios infekcijos
Išsiplėčiau, bet gal kam bus naudinga
Ačiū toms, kurios mane drąsino, ir sėkmės toms, kurių ši procedūra dar laukia. Kad rezultatai būtų tik geri
Sveika,kaip matau turi suneli,tai jei esi gimdziusi -buna lengviau.Bet man gydytoja sake,kad negimdziusiom kiek skausmingiau,o gal mes tiesiog dar netokios kantrios.