QUOTE(Akutee @ 2009 07 02, 09:39)
OOOO padrūške mano būsi ir as eisiu pas ja ...antradienį jau užsirašiau...
Blyn kaip keista MM buvo tik 3 dienas, galėčiau nors ir ryt su tavim eiti
Irgi eisiu pas ja...o visą skyrelį net bijau skaityti, kazkaip man toooks nedrasumas...ir baisumas O tu si penktadieni eisi?
ar galesi papasakoti kaip sekesi? nors nzn kada prie interneto prisijungsiu... bet pagaudysiu momenta
Sekmiuko tau ir viso ko geriausio.
As irgi pas K vaikstau, kokius tu vaistus geri? kokios problemos?
Blyn kaip keista MM buvo tik 3 dienas, galėčiau nors ir ryt su tavim eiti
Irgi eisiu pas ja...o visą skyrelį net bijau skaityti, kazkaip man toooks nedrasumas...ir baisumas O tu si penktadieni eisi?
ar galesi papasakoti kaip sekesi? nors nzn kada prie interneto prisijungsiu... bet pagaudysiu momenta
Sekmiuko tau ir viso ko geriausio.
As irgi pas K vaikstau, kokius tu vaistus geri? kokios problemos?
Akutee, tau nuraminima rasau
jau buvau siandien ir gyva likau
gydytoja maloni, viska komentuoja ka daro. narkozes tikrai nereikia. jausmas ne is maloniuju, bet iskenciamas. man labiau skaudejo kai nuskausminamus leido, nei per pacia procedura.
tiesa man nelabai gerai buvo... bet jau del asmeniniu savybiu greiciau. visu pirma labai kraujavo. gydytoja sake, kad retai taip buna, cia del kraujagysliu strukturos taip... paskui jau leido ta skysti. nudziugino, kad gimda geros formos ir pastot ir isnesiot galesiu. vienas kiausintakis iskart graziai pratekejo. o kitas uzspazmavo ir viskas. man pradejo silpna darytis: nutirpo rankos, kojos ir jauciu,kad galva svaigsta. o tas kiausintakis tik spazmuoja ir viskas. pabande stipresne srove skysti leist, net soktelejau is skausmo tai kuri laika leido man ramiai pagulet. o paskui kazkaip atsipalaidavo ir galiausiai pratekojo ir kitas kiausintakis zodziu rezultatas geras. sake, jokiu fiziologiniu priezasciu nepastojimui ner.
tiesa, paskui as gal pusvalandi ten gulejau, amonjaka uosciau, o gydytoja man net masaziuka apadare bet sakau, cia jau del asmeniniu mano savybiu (zemas kraujo spaudimas, per mazas svoris, per didelis jautrumas (net kai is pirsto krauja ima man silpna daros)) gydytoja sake, kad per visa jos darbo praktika tik keliems zmonems taip, kaip man buvo.
beje pries mane ejo kita moteris, tai jai kuo puikiausiai pavyko viskas (zinau, nes ji lauke kol as iseisiu ir tada kartu mus gydytoja vedes vel i savo kabineta is procedurinio)
taip, kad nebijok skausmas tikrai nera baisus. man tik del to silpnumo nemalonu labai buvo, bet kaip jau sakiau cia retas atvejis
tiesa, silpnumas visiskai praejo kazkur po 1,5 val., ir visa diena lyg niekur nieko po miesta laksciau reikalus tvarkydama
vis ieskom su K kodel jau beveik 2 metus gandrai pas mus neskrenda man tai gleivine neauga, tai folikulai.. MB turtas irgi ne pats geriausias. nors dabar stebuklingai pritraukem iki normospermijos o kadangi nepastojimo priezastis nera fiziologine, tai tikiuosi, kad paaugine gleivine, greit prisikviesim gandrus tik dabar K menesi atostogaus (susitikau ji siandien, paziurejo rezultatus GN ir pasake, kad menesi jo nebus). o kokios tas tave problemos?
beja, pries darantis GN geriau pavalgyt, kad nebutu silpna
ir jau sita cikla naudot prezervatyvus, nes apsvitino rentgenas.
sekmes ir parasyk, kaip seksis
Papildyta:
ai, beje, geriau pasiimk ne kasdieni iklota, o normalu paketa. nes bent jau man tai prikraujavo kaip per normalias mmm