labai dekoju uz palaikyma as eisiu pas m tilto g.ten tikiosi tik moterys ta daro?
tai tik pradzia mano vaiksciojimu,2 metus niekur neejau tikejaus kad taip pastosiu bet...
lb sunku yra kai nesigauna,plius esu stammboka ir nemazai gal nuo to,bet kitos juk pastoja...o vat mes...gine po hormonu ir lpl pasiule daryt gn.o ten jau tikiuos ziures.jauciu sekantis bus laparosk.tai va tiek
Papildyta:
o kur jus vaikstot pas koki gin?
as tai poliklinikoj pas venskutoniene lankaus
QUOTE(vika2626 @ 2011 02 08, 20:13)
labai dekoju uz palaikyma as eisiu pas m tilto g.ten tikiosi tik moterys ta daro?
tai tik pradzia mano vaiksciojimu,2 metus niekur neejau tikejaus kad taip pastosiu bet...
lb sunku yra kai nesigauna,plius esu stammboka ir nemazai gal nuo to,bet kitos juk pastoja...o vat mes...gine po hormonu ir lpl pasiule daryt gn.o ten jau tikiuos ziures.jauciu sekantis bus laparosk.tai va tiek
Papildyta:
Papildyta:
Tilto g. GN daro gyd. Miežėnienė. Tad gali nepergyventi, tikrai ne gydytojas vyras O tu eini geru keliu, gerai kad pasidarei hormonus ir lpl. O dabar GN parodys kaip ten kas pas tave, gal nereikės tau net tos LP.
Aš vaikštau Tpje pat tilto g. pas Gyd. Klimą.
Procedura trumpa - skonis - menkas, ypac tiems kas neturi maudimu arba menesiniu skausma - pvz man. Sesute sake rekiau ne is skausmo - o is ginybos. Kaklelio suemimas - ne velnio ne malonus procesas, toks jausmas kad kazkas kazka tempia, traukia zarnas zemyn. Asmeniskai man - daugiau nenoreciau kartoti.
Bet patikra reikalinga. Be jos as tikrai manau kad nereiketu pradeti skatinanciu vartoti....
Bet patikra reikalinga. Be jos as tikrai manau kad nereiketu pradeti skatinanciu vartoti....
QUOTE(Drovute @ 2011 02 09, 11:27)
Sveikos,
as dariau Gn su narkoze ir nesigailiu, nieko man neskaudejo, uzmigau atsikeliau ir viskas, na tik norejosi dar kad leistu pamiegoti
as dariau Gn su narkoze ir nesigailiu, nieko man neskaudejo, uzmigau atsikeliau ir viskas, na tik norejosi dar kad leistu pamiegoti
O kur tu darei su narkoze? Nes Tilto g. M priesingai nusistacius pries narkoze , nors sako kad labai greitai procedura vyksta ir skausmas menkas, bet as jau taip bijau kad nzn ar sutiksiu GN daryt, gal jau irkart LP ( man jau dare pries 5 metus), aisku tai operacija, bet jauciu man jau paranoja del baimes ir kiek zinau naudos daugiau LP nei GN. Ar as teisi? O tai jei kiausintakiai nepratekami- tai jau nieko nepadarysi
Aciu merginos uz paaiskinimus apie procedura ir nuoroda
QUOTE(kimberley7 @ 2011 02 09, 12:16)
O kur tu darei su narkoze? Nes Tilto g. M priesingai nusistacius pries narkoze , nors sako kad labai greitai procedura vyksta ir skausmas menkas, bet as jau taip bijau kad nzn ar sutiksiu GN daryt, gal jau irkart LP ( man jau dare pries 5 metus), aisku tai operacija, bet jauciu man jau paranoja del baimes ir kiek zinau naudos daugiau LP nei GN. Ar as teisi? O tai jei kiausintakiai nepratekami- tai jau nieko nepadarysi
Kad LP informatyvesne tai tu teisi, ir per LP kiausintakius gali patvarkyti is karto, as GN dariausi Vaisingumo klinikoje, sumokejau 630lt, tik kitas daktaras sako kad jie nelabai gerai daro tas nuotraukas , bet cia tik jo nuomone, siaip nezinau. Gn darytis as ir bijojau, bet kai su narkoze tai ir dar 5 kartus galeciau pasidaryti, man jokiu komplikaciju nebuvo, nors tai mano pirmoji narkoze per visus 26 metelius
QUOTE(Drovute @ 2011 02 09, 11:38)
Kad LP informatyvesne tai tu teisi, ir per LP kiausintakius gali patvarkyti is karto, as GN dariausi Vaisingumo klinikoje, sumokejau 630lt, tik kitas daktaras sako kad jie nelabai gerai daro tas nuotraukas , bet cia tik jo nuomone, siaip nezinau. Gn darytis as ir bijojau, bet kai su narkoze tai ir dar 5 kartus galeciau pasidaryti, man jokiu komplikaciju nebuvo, nors tai mano pirmoji narkoze per visus 26 metelius
Ačiū už info, aš irgi eisiu to paties darytis, ir tokiom pačiom sąlygom tikiuosi viskas bus ok
QUOTE(Tikslė @ 2011 02 09, 14:38)
Ačiū už info, aš irgi eisiu to paties darytis, ir tokiom pačiom sąlygom tikiuosi viskas bus ok
Ner uz ka mergaites, tam mes cia visos ir esam
Tikrai viskas bus OK
QUOTE(Drovute @ 2011 02 09, 13:38)
atsiprasau,kad taip klausiu ,bet uz GN sumokejot tiek daug pinigeliu??? ar cia visur tokios kainos??? man dare bet nieko moketi nereikejo...planavau pakartoti GN bet jei tiek kainuoja tai gal tiek to...
QUOTE(angel08 @ 2011 02 10, 00:17)
atsiprasau,kad taip klausiu ,bet uz GN sumokejot tiek daug pinigeliu??? ar cia visur tokios kainos??? man dare bet nieko moketi nereikejo...planavau pakartoti GN bet jei tiek kainuoja tai gal tiek to...
Tiesa sakant net nezinau kiek kur kainuoja GN, as uzsirasiau i VK ir man tiek teko moketi, manau reiktu internete paziureti kainas, as irgi galvoju kad gerokai per daug sumokejau , bet VK jau tokios tos kainos, del to is ten isejau i kita klinika, nors ir ten apiplesineja.
QUOTE(angel08 @ 2011 02 10, 00:17)
Aš lankiausi Tilto g. pas M, su siuntimu is gines, konsultacijos ir apziura nemokamai, ir kaip supratau GN irgi bus nemokamai, tik gal reikes nupirkti kazkoki kontrasta, bet kaip M priešingai nusistačius prieš narkoze, tai dabar galvoju gal eiti kur nos privačiau , bet jau 630 Lt man butu gaila, gal kokius 300 Lt sumokečiau.
O kada tau dare? Kaip tavo nuomone ar reikalinga ta narkoze?