Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(Gumbine @ 2011 02 02, 16:00)
turiu kalusimą, o gali žarnynas užstoti puse gimdos ir kiaušintakių  g.gif  , nes pas mane tarsi puse matosi idealiai, kita puse beveik nesimato, mano ginė - nekomentavo sako gal užspazmavo, bet kaip suprantu aš tai būčiau pajutusi.... Mano sesė eidama pas savo ginę nusinešė mano GN sako gal žarnynas užstoja, kad nesimato.... arba nespėjo tas skystis sutekėti į abi puses..... atrodo gulėjau ne ant šono vis tik ir skystį manau, kad man suleido per vieną kartą.... kažkaip įtariu, kad mano nekokybiškai padarė GN....

Jeigu blogai buvo isvalytas zarnynas pries GN, tai galejo ir uzstoti kazkiek, bet siaip yra didele tikimybe, kad yra saaugu.
Atsakyti
Sveikutes,

va as jau po LP..viskas liuks thumbup.gif

o mano GN visiskai priesingai rode...ytare man saaugas, skyscius besikaupiancius..o per LP paaiskejo, jog nera nei saaugu nei skysciai renkasi ir viskas pratekama wub.gif 4u.gif o tiek prisinervuojau po GN..tiek asaru islieta verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(iksee @ 2011 02 07, 12:44)
Sveikutes,

va as jau po LP..viskas liuks  thumbup.gif
o mano GN  visiskai priesingai rode...ytare man saaugas, skyscius besikaupiancius..o per LP paaiskejo, jog nera nei saaugu nei skysciai renkasi ir viskas pratekama  wub.gif  4u.gif o tiek prisinervuojau po GN..tiek asaru islieta  verysad.gif

Nuostabu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(iksee @ 2011 02 07, 13:44)
Sveikutes,

va as jau po LP..viskas liuks  thumbup.gif
o mano GN  visiskai priesingai rode...ytare man saaugas, skyscius besikaupiancius..o per LP paaiskejo, jog nera nei saaugu nei skysciai renkasi ir viskas pratekama  wub.gif  4u.gif o tiek prisinervuojau po GN..tiek asaru islieta  verysad.gif

Puikios naujienos thumbup.gif Juk kaip gerai, kai sužinai, kad gerai wink.gif Sėkmės ir kuo greičiau sulauk rezultato smile.gif
Atsakyti
Laba,man greit darys gimdos nuotrauka,cia prisiskaiciau baisu,ir pati nzn ka galvot,kaip reiks istvert bet reikia nes vaiko norim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vika2626 @ 2011 02 07, 18:31)
Laba,man greit darys gimdos nuotrauka,cia prisiskaiciau baisu,ir pati nzn ka galvot,kaip reiks istvert bet reikia nes vaiko norim ax.gif

Man siandien dare GN.... Ir ka as galiu pasakyti smile.gif Vos nenualpau is baimes .... biggrin.gif Bet faktas lieka faktu: nemalonus jausmas kol pletiklius tuos visus "sukaisioja" (bet tai tikrai ne skausmas), o tada kazkoks pilnumo jausmas, sioks toks slapimo pusles spaudimas ir... ales! blush2.gif Pamaude pilvo apacia dar kuri laika, pakraujavo. O silpnumas is baimes dar valandziuke buvo ir baigesi. Pusvalanduka pries GN isgeriau nuo skausmo tablete, gal tai ir jos deka buvo viskas LABAI pakenciama smile.gif Taigi, - JOKIU ISANKSTINIU NUSISTATYMU GERIAU NEDARYTI! Nuosirdziai patariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vika2626 @ 2011 02 07, 18:31)

Eik nusiteikus taip, kad tau neskaudės. na kad bus nemalonu ir tiek. Iškerk tabletę no skausmo gei pati gyd nieko nepaskirs, o per pačią procedūrą bandyks (kiek įmanoma tuo metu) atsipalaiduoti. Man tai padėdavo gilus kvėpavimas. Ir tikrai nesigasdin, nes vienoms skauda, kitoms mažiau skauda, tai gal tu būsi būtent ta, kuriai mažiau skaudės... Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Manes irgi laukia GN ir kaip jus visos labai jos fear.gif, gal galite placiau papasakoti kaip jinai daroma g.gif , nes visai pasimečiau... tai ta skysti kaip ten suleidžia? As darysiu pas M, tai jinai sako kad narkozes nereikia, o butent jei esi gimdžiusi. Kodel reikia lyginti gimdymo skausma su GN doh.gif, man tai nesusije dalykai.
Ačiū.
Atsakyti
Gal kam pravers ax.gif
http://www.pasveik.l...s-tyrimus/33299
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 02 08, 13:31)
Sveiki,

Manes irgi laukia GN ir kaip jus visos labai jos  fear.gif, gal galite placiau papasakoti kaip jinai daroma g.gif , nes visai pasimečiau... tai ta skysti kaip ten suleidžia? As darysiu pas M, tai jinai sako kad narkozes nereikia, o butent jei esi gimdžiusi. Kodel reikia lyginti gimdymo skausma su GN  doh.gif, man tai nesusije dalykai.
Ačiū.

Ramiai, tu mažiau tik stresiuok, viskas bus gerai. Greitai, prieš tai išgersi nuo skausmo vaistukų ir visai neskaudės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 02 08, 13:31)
Sveiki,

Manes irgi laukia GN ir kaip jus visos labai jos  fear.gif, gal galite placiau papasakoti kaip jinai daroma g.gif , nes visai pasimečiau... tai ta skysti kaip ten suleidžia? As darysiu pas M, tai jinai sako kad narkozes nereikia, o butent jei esi gimdžiusi. Kodel reikia lyginti gimdymo skausma su GN  doh.gif, man tai nesusije dalykai.
Ačiū.

Taip, SVARBIAUSIA NESTRESUOTI! smile.gif O bus taip: nusipirksi vaistuku ampulyte, nueisi i rentgeno kabineta, atsigulsi po aparatu, atsigulsi ant paties krastuko lentos, kojytes sulenksi, daktaryte l.svelniai tau suleis kontrasta (maniske tuo metu visa vaizda mate kompiuterio ekrane ir pati pasake rentgenologui kada daryt fotke) tada pasislinksi tiesiai po aparatu, ir padarys nuotraukyte, - pykst pokst ir bus vsio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2011 02 07, 17:47)
Puikios naujienos  thumbup.gif Juk kaip gerai, kai sužinai, kad gerai wink.gif Sėkmės ir kuo greičiau sulauk rezultato smile.gif

aciu labai 4u.gif na zinok tikrai, kai tik pasake, kad viskas gerai ta akimirka buvau pati laimingiausia bigsmile.gif

dabar pabandysim pora ciklu naturaliai ir jei nepasiseks tai aptarsiu su ginium IUI..gal tik to teruksta..nes Mb spermagroma nors ir normospermija, bet neziba..

p.s. uzmaciau tavo zinute apie tavo prg blush2.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti