Cia toms kurioms labai skauda per procedura Tai gal jus nuskausminamuju neisgeriat ? pvz nospos 1 tablete ar dvi
QUOTE(Mazulytee @ 2011 01 17, 22:52)
Cia toms kurioms labai skauda per procedura Tai gal jus nuskausminamuju neisgeriat ? pvz nospos 1 tablete ar dvi
Labai dziaugiuosi uz visas tas, kurioms neskauda darant GN... Na man GN darytos 2 kartus. Pirma karta manes apskritai neispejo, kad ja darys. Taigi viskas buvo netiketa ir jokiu vaistu as negeriau. Bet ir skausmas buvo pakeliamas. Antra karta darant GN, pries ja isgeriau vaistu. Pati procedura praejo normaliai, bet po jos uzejo ziaurus skausmas, vos nenualpau... Tad, kaip jau rasiau, su tuo skausmu yra labai individualu
QUOTE(*Strazdane* @ 2011 01 17, 22:46)
Na dėl skausmo tai čia labai individualu. Man skaudėjo ir netgi labai... Bet narkozės ir aš nežinau ar norėčiau dėl tokios procedūros...
Na o dėl rezultatų tai dar labai nepergyvenk, gal tikrai tik užspazmavo Na blogiausiu atveju LP padarys, ji kur kas informatyvesnė ir iškart patvarkyt gali jei ką negerai randa, tik kad operacija su pilna narkoze. Na bet aš tai labai lengvai pernešiau tą LP... O tai ovuliacija normaliai vyksta?
Na o dėl rezultatų tai dar labai nepergyvenk, gal tikrai tik užspazmavo Na blogiausiu atveju LP padarys, ji kur kas informatyvesnė ir iškart patvarkyt gali jei ką negerai randa, tik kad operacija su pilna narkoze. Na bet aš tai labai lengvai pernešiau tą LP... O tai ovuliacija normaliai vyksta?
Ov vyksta (tą rodo ir testukai), ir visi kiti tyrimai geri. Galvoju, kad galbūt reikės man ryžtis ir LP...
QUOTE(Gumbine @ 2011 01 18, 11:11)
Ov vyksta (tą rodo ir testukai), ir visi kiti tyrimai geri. Galvoju, kad galbūt reikės man ryžtis ir LP...
LP tikrai nėra ko bijoti Bet kol kas, jei gyd., nesiūlo, tai dar mėginkite natūraliai. O jei per keletą mėn nepavyks, tuomet pasirįžk LP, po jos bus daug aiškiau viskas, bet nuoširdžiai linkiu, kad tau jos neprireiktų
QUOTE(*Brangelina* @ 2011 01 24, 15:48)
parasykit prasau, kaip tas skystis vadinasi, kuris leidziamas?
pameciau recepta, aaa
pameciau recepta, aaa
Labas, nežinau aš jo pavadinimo, bet gali vaistinėje bandyti paaiškinti, kad tau reikalingas kontrastas GN (Histerosalpingografijai) daryti O kur tu ją darysies?
QUOTE(*Brangelina* @ 2011 01 24, 15:48)
parasykit prasau, kaip tas skystis vadinasi, kuris leidziamas?
pameciau recepta, aaa
pameciau recepta, aaa
skamba panašiai - urinografinas dar vaistinėje gali paklausti kelių buteliukų reikia - tai vieno.
QUOTE(*Brangelina* @ 2011 01 24, 16:10)
radau, bet yra dvieju rusiu, 76 proc ir 60....
aš manau, kad mano vaistinėje tik vieno buvo... ir tas vos ne paskutinis....