Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(*Strazdane* @ 2011 01 10, 23:20)
Laba, viskas priklauso nuo to, kur darysies. RK ligononėje su gyd. paskyrimu atlieka nemokamai tik už kontrastą reikia sumokėti arba pati gali jį nusipirkiti. Tai jau su gyd., kuri darys GN iš anksto suderinsi. Kontrastas kainuojas apie 200 lt (lyg ir 178 lt).
VK man atrodo apie 400 - 600 lt, bet čia jau su narkoze gali darytis...

Su narkoze galima darytis ir RK, tik su gydytoja is anksto suderinus, kad norite su narkoze, tuomet reiks moketi uz kontrasta apie 200 lt ir 50 lt anesteziologui neoficialiai, tuomet nereiks nei i VK kreiptis ir brangiai ten moketi... 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už atsakymą, aš darysiu Šiaulių GN, tariuosi su ginę iš privataus kabineto. Jos užklausiau kainos tai ji sutriko ir pasakė ~300 Lt, tai pasirodo viskas čia normaliai. Ir darysiu be narkozės. Pakentėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidutele @ 2011 01 11, 10:24)
Su narkoze galima darytis ir RK, tik su gydytoja is anksto suderinus, kad norite su narkoze, tuomet reiks moketi uz kontrasta apie 200 lt ir 50 lt anesteziologui neoficialiai, tuomet nereiks nei i VK kreiptis ir brangiai ten moketi... 4u.gif

4u.gif ačiū už info wink.gif
Atsakyti
man dare visai nemokamai alytaus ligoninej su gines siuntimu. nereikejo net kontrasto nusipirkti.
Atsakyti
Buvau pas savo ginė tai man liepė pasiimti siuntimą į GN iš šeimos daktaro, nieko nesakė, kad reikia atsinešti kokių nors kontrastų ar pan. Liepė tik šeštadinie įsidėti vieną žvakutę (ten nuo grybelių ir pienligių), sekmadieni vakare sakė išgerti 6 angliuko tabletes, o pirmadieni ryte įsidėti žvakutę nuo skausmo ir pasistatyti klizmutę. Tik man nepatiko tai, kad nežinau kelinta val. man reikės būti GN, sakė paskambink 8.30 tada ji galės pasakyti, mat nežino ar turės neplanuotų operacijų. Ai, ir dar liepė atsinešti CD, kad nuotrauką įrašytu. O jums irgi įrašė nuotraukas?
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2011 01 13, 13:55)
Buvau pas savo ginė tai man liepė pasiimti siuntimą į GN iš šeimos daktaro, nieko nesakė, kad reikia atsinešti kokių nors kontrastų ar pan. Liepė tik šeštadinie įsidėti vieną žvakutę (ten nuo grybelių ir pienligių), sekmadieni vakare sakė išgerti 6 angliuko tabletes, o pirmadieni ryte įsidėti žvakutę nuo skausmo ir pasistatyti klizmutę. Tik man nepatiko tai, kad nežinau kelinta val. man reikės būti GN, sakė paskambink 8.30 tada ji galės pasakyti, mat nežino ar turės neplanuotų operacijų. Ai, ir dar liepė atsinešti CD, kad nuotrauką įrašytu. O jums irgi įrašė nuotraukas?

O kur tu darysises GN? Matyt tau kažkaip kitai tą nuotrauką darys, net mežinau g.gif nes man abu kartus mano GN atidavė man.
Ir dar, ar tau darė tyrimus kokius nors? Na ar neturi kokių uždegimų, grybelių ar infekcijų (mikoplazmu, ureaplazmu, chlamidiju)? Šiaip GN negalima daryti jei yra kažkas negerai. O tu rašai, kad tau liepė žvakutę nuo grybelio įsidėt, na man kažkaip keistai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2011 01 13, 14:04)
O kur tu darysises GN? Matyt tau kažkaip kitai tą nuotrauką darys, net mežinau  g.gif nes man abu kartus mano GN atidavė man.
Ir dar, ar tau darė tyrimus kokius nors? Na ar neturi kokių uždegimų, grybelių ar infekcijų (mikoplazmu, ureaplazmu, chlamidiju)? Šiaip GN negalima daryti jei yra kažkas negerai. O tu rašai, kad tau liepė žvakutę nuo grybelio įsidėt, na man kažkaip keistai  g.gif

tuos ureaplazmus, chlamidijas ar kaip ten jos aš esu pasidariusi vasarą. O dėl grybelių tai išrašė profilaktikai kaip suprantu žvakutę, ten ant informacinio lapelio rašo, kad tokio stiprumo užtenka vienos žvakutės jei kas yra blogai.

O nuotrauką darysiu Šiaulių GN, ten gi dabar visa naujausia aparatūra, tai sakau gal tobuliau viskas todėl į diskelį... g.gif
Atsakyti
Mergaites, noriu uzduot labai protinga klausima smile.gif o jus po GN kiek laiko neisdykavot? man gine sake savaite susilaikyt..ryt bus lygiai savaite, tai kazi jei snd sugriesytume a butu labai blogai? ax.gif savaitgali isvaziuojam, tai nebus kur ir kada biggrin.gif o labai jau noris blush2.gif
Atsakyti
ikse, drasiai gali isdykauti, jeigu gerai jautiesi ir tuo labiau to norite , tai tik pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2011 01 13, 21:12)
ikse, drasiai gali isdykauti, jeigu gerai jautiesi ir tuo labiau to norite , tai tik pirmyn smile.gif

clap.gif clap.gif clap.gif reik pranest SB, kad ruostusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2011 01 13, 18:49)
tuos ureaplazmus, chlamidijas ar kaip ten jos aš esu pasidariusi vasarą. O dėl grybelių tai išrašė profilaktikai kaip suprantu žvakutę, ten ant informacinio lapelio rašo, kad tokio stiprumo užtenka vienos žvakutės jei kas yra blogai.

O nuotrauką darysiu Šiaulių GN, ten gi dabar visa naujausia aparatūra, tai sakau gal tobuliau viskas todėl į diskelį...  g.gif

Na tai tada viskas OK. Labai nepergyvenk. Viskas praeis greitai, o dar ir zvakute nuo skausmo isidesi tai isvis bus OK wink.gif
Po to būtinai papasakok kaip ten kas ir ka GN parodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2011 01 13, 11:55)

Tikrai gimdos nuotrauka darysies ? g.gif
Pirma karta girdziu kad einant darytis gimdos nuotrauka reikia isgert angliuko , klizmute g.gif Kam ????

QUOTE(iksee @ 2011 01 13, 18:22)
Mergaites, noriu uzduot labai protinga klausima smile.gif o jus po GN kiek laiko neisdykavot? man gine sake savaite susilaikyt..ryt bus lygiai savaite, tai kazi jei snd sugriesytume a butu labai blogai?  ax.gif savaitgali isvaziuojam, tai nebus kur ir kada biggrin.gif o labai jau noris  blush2.gif

Galit galit jau 4u.gif Bent man sake kad 2-3 dienas jokio smileysex.gif
Atsakyti