Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

Klp daro Jūrininkų ligoninėj tai tikrai, nes aš šiandien pasidariau...smile.gif)) Viskas normaliai, dabar jau darbe sėdžiu...
Jei dirbi, apmoka Sodra, išskyrus 195 Lt kainuoja kiek supratau kontrastas ir dar tokia ampule urografini reikia nusipirkti, ji apie 20 Lt kainuoja.
Sėkmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxf @ 2010 08 05, 13:40)
Klp daro Jūrininkų ligoninėj tai tikrai, nes aš šiandien pasidariau...smile.gif)) Viskas normaliai, dabar jau darbe sėdžiu...
Jei dirbi, apmoka Sodra, išskyrus 195 Lt kainuoja kiek supratau kontrastas ir dar tokia ampule urografini reikia nusipirkti, ji apie 20 Lt kainuoja.
Sėkmės  wink.gif

Urografinas ir yra kontrastas mirksiukas.gif
Atsakyti
Tada 195 Lt - GN
blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Gal kuri daretes GN pas Miezeniene (Vilniuje) g.gif ar davete gydytojai pinigeliu, nors siaip tai sako kad nekainuoja g.gif laukiu ir manes tas "malonumas" kita savaite, tai siek tiek nedrasu blush2.gif

Ir kokioj vaistineje pirkote ta nelemtaji kontrasta, nes apvaziavau jau visas kiek galejau ir niekur neradau doh.gif vienoj vaistinej tai aplamai kaip i durna paziurejo ir nesuprato ko as is ju noriu, nesugebejo net gydytojos rasto ant recepto iskaityti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2010 08 07, 10:53)
Sveikos merginos smile.gif

Gal kuri daretes GN pas Miezeniene (Vilniuje) g.gif ar davete gydytojai pinigeliu, nors siaip tai sako kad nekainuoja g.gif  laukiu ir manes tas "malonumas" kita savaite, tai siek tiek nedrasu blush2.gif

Ir kokioj vaistineje pirkote ta nelemtaji kontrasta, nes apvaziavau jau visas kiek galejau ir niekur neradau doh.gif  vienoj vaistinej tai aplamai kaip i durna paziurejo ir nesuprato ko as is ju noriu, nesugebejo net gydytojos rasto ant recepto iskaityti lotuliukas.gif

Liabuka:) Vakar dariaus pas ja gimdos nuotrauka. Visai maloni ir bendraujanti gydytoja:)Del kontrasto,tai as kazkur perskaiciau,kad galima ir is jos nusipirkti, tai kai skambinau,paminejau. Jie visada turi rezerviniu vaistuku,tai gali tiesiog is jos ir nupirkti,kainuoja 176 lt Sekmes tau!Tik nebijuok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2010 08 07, 16:38)
Liabuka:)

aciu mirksiukas.gif bandysiu kauptis pirmadieniui unsure.gif
Atsakyti

Ir kokioj vaistineje pirkote ta nelemtaji kontrasta, nes apvaziavau jau visas kiek galejau ir niekur neradau doh.gif vienoj vaistinej tai aplamai kaip i durna paziurejo ir nesuprato ko as is ju noriu, nesugebejo net gydytojos rasto ant recepto iskaityti lotuliukas.gif
[/quote]

Kontrasto (urografini) yra Eurovaistinėje, jis kainuoja 20 Lt. Paskambink bendru Eurovaistinės telefonu ir pasiteirauk, kurioje vaistinėje Vilniuje jo yra. wink.gif
Atsakyti

[/quote]
Kontrasto (urografini) yra Eurovaistinėje, jis kainuoja 20 Lt. Paskambink bendru Eurovaistinės telefonu ir pasiteirauk, kurioje vaistinėje Vilniuje jo yra. wink.gif
[/quote]
20 litu blink.gif kad man sake apie 200lt g.gif ir Eurovaistineje jo tikrai nera schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
turiu toki klausimeli. Jeigu bus atliekamas endoskopinis mazojo dubens tyrimas (laparoskopija), GN nuotrauka jau nebutina?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2010 08 09, 12:43)
Sveikos visos,
turiu toki klausimeli. Jeigu bus atliekamas endoskopinis mazojo dubens tyrimas (laparoskopija), GN nuotrauka jau nebutina?smile.gif

Pirma eina GN, poto LP.
Jei tau iskart daro LP, tai GN tikrai nebutina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2010 08 09, 11:49)
Pirma eina GN, poto LP.
Jei tau iskart daro LP, tai GN tikrai nebutina mirksiukas.gif

Agha, supratau, pasitikslinti norejau wink.gif
Atsakyti
20 litu blink.gif kad man sake apie 200lt g.gif ir Eurovaistineje jo tikrai nera schmoll.gif
[/quote]

Man darė GN praėjusį ketvirtadienį, aš pirkau Klaipėdoje urografini 76 %, 20 ml, Eurovaistinėj H. Manto 44, Klaipėdoje, kainavo 19,95 Lt...
195 Lt kainavo procedūra Klp Jūrininkų ligoninėje (esu dirbanti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxf: 09 rugpjūčio 2010 - 13:36