sveika
taip VK pas M
na labai džiaugiuosi, akd su narkoze darė, tai jokių blogų prisiminimų
liepė 6 val prieš tai negerti ir nevalgyti dėl narkozės. Nuvežė mane MV, jis laukiamajame skaitė žurnalus tuo metu
na mane pasikvietė anesteziologė,davė popieriukus pasirašyti, sakė klausti jeigu kokių klausimų turiu
labai maloni buvo
šiaip visas personalas labai malonus, taip šypsojosi, ramino. Tada nuvedė į kabinetą, ten jau buvo atvežtas tas aparatas. Nusirengiau, atsiguliau. O Atėjo gydytoja. O tuo metu anesteziologė visą laiką mane kalbimo, viską darė labai švelniai. Įstatė kateterį, pradėjo leisti vaistus. Sako ar ką nors jaučiat, sakau skonis keistas
ir jau jaučiu kaip mane žadina
tik tada surpatau, kad buvau užmigusi. Viskas truko lygiai 20 min. pati procedūra gydytoja sakė, kad 10 min. Pabudus maudė pilvą, nros anesteziologė sakė, kad suleido man vaistų. Bet aš dar ibumetino įkaliau. Iš karto atsibudus sukosi galva, tada pagulėjau dar 10 min. Manęs dar paklausė ar noriu, akd vyras ateitų pabūdi šalia, bet nenorėjau
tada po 10 min atsikėliau, jaučiausi kaip išgėrusi
bet dar po 15 min viskas jau gerai buvo
Galėjau jau ir į darbą važiuoti, bet buvau atsiprašiusi, tai važiavau namo eglutės puošti
P.S. atsibudau toje pačioje palatoje, ant tos lovos, panašu į lėktuvą
bet kojos jau mano nukeltos buvo, ir buvau apklota
Ši narkozė yra visai nepavojinga, jos net tikrai narkoze nepavadinsi, nes kvėpuoji pati, tik tavo spaudimą seka visą laiką
sveikute.
o vaisngumo klinikoje pas kokia gydytoją dareisi GN ir kiek tai kainavo. nes as ir planuoju ja pasidaryti. tik galvoju ar gerai nepasitarus su ginekologe tai atlikti? o galo geriau pirm aberniuka sisuti tyrimams kad spermiuku greiti istirtu.