Sveikos mergaitės planuojam 6 mėnesį jau, vyrui astenospermija, tai man pasiūlė GN pasidaryti, nes planuojame IUI. Padarė chlamidijų tyrimas, nieko nerado. Gruodžio 8 d. darysiuosi VK pas gyd M tikiuosi, kad tyrimas bus geras...
mergaitės, o būtina padaryti tepinėlį prieš GN? man daktarė nedarė, ir nieko neminėjo
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 11 19, 19:56)
mergaitės, o būtina padaryti tepinėlį prieš GN? man daktarė nedarė, ir nieko neminėjo
Dovilyte5, saunu, kad chlamidiju nerado
Na man tai tepineli dare O ar is tikruju reikia, ar ne, net nezinau...
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 11 20, 09:14)
Dovilyte5, saunu, kad chlamidiju nerado
bandysiu dar išsiaiškinti pasiskambinsiu jiems, vakar vakare skambinau tai nekėlė
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 11 19, 18:56)
Man irgi nieko nesakė, bet aš pasidariau Juk blogiau nebus. O juk viskas eina gilyn, tai manau, nelabai norėtum, kad kokia zaraza persikeltų gilyn
Atsarga gėdos nedaro Aš pasidariau ir man rado grybą, tai sugėriau turbinę dozę vaistukų ir vsio- ŠVARU
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 20, 10:28)
Man irgi nieko nesakė, bet aš pasidariau Juk blogiau nebus. O juk viskas eina gilyn, tai manau, nelabai norėtum, kad kokia zaraza persikeltų gilyn
Atsarga gėdos nedaro Aš pasidariau ir man rado grybą, tai sugėriau turbinę dozę vaistukų ir vsio- ŠVARU
pasiskambinau į VK, sakau tepinėlio man nedarė, tai registratorė pasakė, kad jeigu gydytojai nekyla įtarimų tai ir nedaro, tai aš tada pasakiau, o kas jeigu pas mane beprasidedanti kokia pineligė ir ginė nematė, nes šiaip pas mane ji kartodavosi 3 emtus kasmenesį, tą ir sakiau gydytojai, bet ji nesugalvojo tepinėlio paimti, tada registratorė pasakė, kad šiandien paskambins jie, tia nežinau ar ginė ar registratorė, man juk neramu ji man 2 kartus pakartojo, akd svarbiausias yra chlamidijų tyrimas.
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 11 20, 09:59)
pasiskambinau į VK
Nu žinok, aš tavo vietoj pasidaryčiau Jei esi turėjus pienliges tokias dažnas, tai žinok REIKIA
QUOTE(Sella @ 2009 11 19, 16:25)
allisa, prieš GN išgerk nuskausminačių.
butinai isgersiu,abu kartus nualpau is skausmo,bijau nerealiai
nu va, paskambino iš VK viską man paaiškino peržiūrėjo tyrimus gydytoja, bet registratorė skambino sako kai imamas PAP, tai tiriama yra viskas, visa flora, pakitimai ir t.t. Tai pas mane nerasta absoliuččiai jokių floros pakitimų, galima atlikti GN sako jeigu būtų pakitimų radę, tada reikėtų dar žvakutes vartoti ar vaistus gerti. O šiaip gydytoja kai darė PAP ji matė, nes jeigu kiltų įtarimas, arba būtų buvę labi daug išskyrų, būtų nedarę PAP, o pirmą paimtų tepinėlį.
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 11 20, 11:04)
nu va, paskambino iš VK viską man paaiškino peržiūrėjo tyrimus gydytoja, bet registratorė skambino sako kai imamas PAP, tai tiriama yra viskas, visa flora, pakitimai ir t.t. Tai pas mane nerasta absoliuččiai jokių floros pakitimų, galima atlikti GN sako jeigu būtų pakitimų radę, tada reikėtų dar žvakutes vartoti ar vaistus gerti. O šiaip gydytoja kai darė PAP ji matė, nes jeigu kiltų įtarimas, arba būtų buvę labi daug išskyrų, būtų nedarę PAP, o pirmą paimtų tepinėlį.
Nu super tada Linkiu gražiai ir neskausmingai papozuoti, juk vis dėlto nuotrauka
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 20, 14:15)
Nu super tada Linkiu gražiai ir neskausmingai papozuoti, juk vis dėlto nuotrauka
man VK darys, o ten tik su narkoze.. tai, kad bus neskausminga tai tikrai bet narmozę darys man pirmą kartą, tai baisoka.
QUOTE(Famili @ 2009 09 23, 16:01)
Sveikos, aš ką tik iš kliniku. Atliko man GN ir ką aš galiu pasakyti, ogi kad juokas ta procedūra skausmo najaučiau, tiesiog kelias sekundes toks stipresnis maudimas ir fsio paskui kai išėjau iš kabineto, tai ~15-20min. jaučiausi, kad lygtais man mmm kokia 2-3 diena. o dabar nieko nejaučiu, tik tiek, kad pakraujuoja. Nesuprantu mergaičių kurios darosi su narkozę šitą procedūrą. rezultatas-kiaušintakiai pratekami už kontrastą sumokėjau ~23lt. taigi mergaitės nebijokit
sveika.
norėjau pasiteirauti kokioje klinioje dareisi GN, ir kiek kainavo?
aciu uz atsakymą