QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 10 11, 20:20)
Aciu
Vakar isidejau pirma zvkute, siandien pratesiu, tik jauciu, kad menesines tuoj prasides, teks pratesti po ju
O GN man gausis 14-15 c.d.
Tai tada jau tas ciklas tuscias, nes kiek zinau, tai ND po GN galima tik po savaites? Ar as klystu? Kada jus pradejot? Kiek ilgai po GN teplioja?
Vakar isidejau pirma zvkute, siandien pratesiu, tik jauciu, kad menesines tuoj prasides, teks pratesti po ju
O GN man gausis 14-15 c.d.
Tai tada jau tas ciklas tuscias, nes kiek zinau, tai ND po GN galima tik po savaites? Ar as klystu? Kada jus pradejot? Kiek ilgai po GN teplioja?
o man kaip tik gyd. liepė kuo daugiau sex . sakė, kad tokis kiekis to rengeno-niekai. GN met viska praplauna, tai gali but gera galimybė pastot.
O tepliojo tik kokia valandele ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(Bacilla @ 2009 10 12, 13:23)
Nu kaip ir viskas gerai kol kas, senai pas gydytoja buvau. Eisiu vel penktadieni ar pirmadieni, tai dabar baime kad nebutu nieko blogo Bet tikiuosi isnesiosiu ir viskas bus labai gerai
Sveika,
jei gerai jauties, storeji po biski, tai viskas ir yra gerai. neprisigalvok nieku...
Nors ir as visokiu baisybiu prasimanydavau su pirmaja... matyt, taip natūraliai gaunas.