Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos nuotrauka

QUOTE(Famili @ 2009 10 08, 21:48)
privačiai dareisi?
o kokie rezultatai tavo? blush2.gif

smile.gif mano gyd. Salygiene. Davė siuntima ir tiek. Tikriausia, kad privaciai. Jūrininkų ligoninėj.
Mano Gn: viskas gerai, prateka ale. thumbup.gif O jau taip bijojau, mat turiu endo 4st.
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 10 09, 08:37)
Na Mergyte_82 pagaliau geros naujienos, dabar kai paselis nieko neparode tikrai uzteks tik vieno tepinelio daugiau papildomai nieko pries GN nereikia daryt. Kur pigiau nezinau, dariau Grybo g. man kainavo 440lt, gal kitos parasys kurios dare VK kiek kainavo. O kita info nusiunciau i AZ.


Aciu dar karteli wink.gif
Beje, kaip suprantu, tai tau be narkozes dare GN, todel tik 440 ir tekainavo?
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 10 09, 10:23)

Aciu dar karteli wink.gif
Beje, kaip suprantu, tai tau be narkozes dare GN, todel tik 440 ir tekainavo?

Taip be narkozes ir jokiu nuskausminamu doh.gif todel tik tiek ir kainavo.
Atsakyti
QUOTE(gosiukas @ 2009 10 07, 14:26)
Sveikaos,
šiandie ir man padarė GN doh.gif , oi, kaip aš bijojau.... blush2.gif

ax.gif galiu patart tom, kurios irgi bijo... išgert valerioniuku prieš einant, gyd. liepe pries valanda isidet Diclofenaco žvakute nuo skausmo. Ir dar turejau puškiamo Lidokaino, gimdos kakleliui niuskausmint. Va, ir po viso to, vistiek jautes tas nepaaiskinamas maudimas ir skausmas, bet ne toks stiprus-galima buvo iskest. Ir nerėkt biggrin.gif
jaučiu pats nemaloniausias momentas, kai suspaudžia žnyplem ir tempia, duria ta adta i vidu.

schmoll.gif be vaistu-nerizikuociau.  g.gif ne veltui laiko už koju ir ranku, kol viska atlieka...

Linkiu visom lengvos procedūros 4u.gif  4u.gif

Nu kad uz koju ir ranku laike tai cia ziauroka biski doh.gif Manes nieks nelaike smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galėtų paaiškinti kokiu atveju yra daroma gimdos nuotrauka, o kokiu laparaskopija? g.gif Jei po GN siulo daryti laparaskopija, tai gal geriausia iš karto ją darytis?
Atsakyti
QUOTE(valmar @ 2009 10 09, 13:58)
Sveikos, gal kas galėtų paaiškinti kokiu atveju yra daroma gimdos nuotrauka, o kokiu laparaskopija? g.gif Jei po GN siulo daryti laparaskopija, tai gal geriausia iš karto ją darytis?

Gimdos nuotrauka-tyrimas nustatantis kiaušintakių pratekamumą, laparoskopija-operacija. Jeigu padarius GN paaiškėja, kad kiaušintakiai nepratekami, tai daroma laparoskopija, pašalinamos sąaugos ir panašiai..
gal mergaitės papildys.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(valmar @ 2009 10 09, 13:58)

Laba, kaip Famili minejo, GN daroma norint nustatyt kiausintakiu praeinamuma, o laparaskopija jau operacija, kuria dazniausiai daryt siuncia kai yra daugiau problemu (kiausidziu problemos, cistos, miomos, endometrioze). Ja daro ir tuomet kai GN parodo kad kiausintakiai nepratekami ax.gif Neverta iskart daryt operacijos, jei nera rimtos priezasties 4u.gif Nors kartais del kiausintakiu pratekamumo iskart daro laparaskopija blush2.gif Bet jei su kiausintakiais tvarkoj, tai buna tik b e reikallo atlikta operacija, narkoze, po kurios reikia keliu dienu kad atsigautum, siules... O po GN atsistoji ir eini 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Spalio 27 d. man bus daroma GN.
Pries tai turejau makstyje bakterijas (rode isskyru paselio tyrimas), jas issigydziau antibijotikais. Pakartojus paseli, jokios bakterijos nebeisaugo.
Vakar dar nuejau pas gydytoja pasidaryti tepineli. Viskas gerai, isskyrus tai, kad rado padidejusi leukocitu skaiciu (ats. 20-40). Ar tai rodo uzdegima? Sake, kad norma yra apie 25 g.gif Profilaktiskai paskyre dar Polygynax zvakuciu.
Be to, dar rado, jog truksta geruju maksties bakteriju. Tam skyre ecocillin zvakutes.

Man nesake, jog tepine kartoti pries pat GN. Kaip jus manot, ar mano tie keli nukrypimai nebus blogai, darant GN? Gal vertetu pakartot tepineli pries pat GN? Kazkaip net nepaklausiau gydytojos del to g.gif

Gal but kas nors esate susidurusios su panasia situacija ir turite kokiu pasisakymu?
Buciau dekinga ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Bacilla @ 2009 10 09, 14:46)
Nu kad uz koju ir ranku laike tai cia ziauroka biski  doh.gif  Manes nieks nelaike  smile.gif

aha, man turbut pasisekė biggrin.gif , g.gif bet kad ir mano draugikes laikė. O vienai net tris kartus kartojo ta pati, kol gavos gera foto.

kaip sekas nesiot bigsmile.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 10 10, 16:42)
Laba diena  4u.gif
Spalio 27 d. man bus daroma GN.
Pries tai turejau makstyje bakterijas (rode isskyru paselio tyrimas), jas issigydziau antibijotikais. Pakartojus paseli, jokios bakterijos nebeisaugo.
Vakar dar nuejau pas gydytoja pasidaryti tepineli. Viskas gerai, isskyrus tai, kad rado padidejusi leukocitu skaiciu (ats. 20-40). Ar tai rodo uzdegima? Sake, kad norma yra apie 25  g.gif  Profilaktiskai paskyre dar Polygynax zvakuciu.
Be to, dar rado, jog truksta geruju maksties bakteriju. Tam skyre ecocillin zvakutes.

Man nesake, jog tepine kartoti pries pat GN. Kaip jus manot, ar mano tie keli nukrypimai nebus blogai, darant GN? Gal vertetu pakartot tepineli pries pat GN? Kazkaip net nepaklausiau gydytojos del to  g.gif

Gal but kas nors esate susidurusios su panasia situacija ir turite kokiu pasisakymu?
Buciau dekinga  ax.gif

Ir man panasiai buvo, savaite pries GN tepinelis buvo biski negeras, tai liepe tu POLYG. zvakuciu 4d. pavartot ir tiek. smile.gif Nesakė, kad reikia tepini priduot dar syk. Viskas gerai praėjo. thumbup.gif

Ir tau bus gerai, nebijok. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gosiukas @ 2009 10 11, 19:54)
Ir man panasiai buvo, savaite pries GN tepinelis buvo biski negeras, tai liepe tu POLYG. zvakuciu 4d. pavartot ir tiek. smile.gif  Nesakė, kad reikia tepini priduot dar syk. Viskas gerai praėjo. thumbup.gif
Ir tau bus gerai, nebijok. 4u.gif

Aciu 4u.gif
Vakar isidejau pirma zvkute, siandien pratesiu, tik jauciu, kad menesines tuoj prasides, teks pratesti po ju smile.gif
O GN man gausis 14-15 c.d.
Tai tada jau tas ciklas tuscias, nes kiek zinau, tai ND po GN galima tik po savaites? Ar as klystu? Kada jus pradejot? Kiek ilgai po GN teplioja?

Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 10 11, 19:20)
Tai tada jau tas ciklas tuscias, nes kiek zinau, tai ND po GN galima tik po savaites? Ar as klystu? Kada jus pradejot? Kiek ilgai po GN teplioja?

man dėl ND gydytojas nieko nesakė, o tepliojo kažkur ~1,5 dienos
Atsakyti
QUOTE(gosiukas @ 2009 10 11, 18:54)
aha, man turbut pasisekė biggrin.gifg.gif bet kad ir mano draugikes laikė. O vienai net tris kartus kartojo ta pati, kol gavos gera foto.

kaip sekas nesiot bigsmile.gif ?

Nu kaip ir viskas gerai kol kas, senai pas gydytoja buvau. Eisiu vel penktadieni ar pirmadieni, tai dabar baime kad nebutu nieko blogo schmoll.gif Bet tikiuosi isnesiosiu ir viskas bus labai gerai 4u.gif
Atsakyti