QUOTE(Famili @ 2009 09 23, 15:01)
Sveikos, aš ką tik iš kliniku. Atliko man GN ir ką aš galiu pasakyti, ogi kad juokas ta procedūra
skausmo najaučiau, tiesiog kelias sekundes toks stipresnis maudimas ir fsio paskui kai išėjau iš kabineto, tai ~15-20min. jaučiausi, kad lygtais man mmm kokia 2-3 diena. o dabar nieko nejaučiu, tik tiek, kad pakraujuoja. Nesuprantu mergaičių kurios darosi su narkozę šitą procedūrą. rezultatas-kiaušintakiai pratekami
už kontrastą sumokėjau ~23lt. taigi mergaitės nebijokit
Sveikos merginos!praita savaite man atliko gimdos nuotrauka!skausmas buvo nerealus!as ir saukliau ir klykiau ir net samone kartais trukinejo!nezinau,gal cia tikrai kiekvienai skirtingai...
pries procedura suleido tik vaistu nuo skausmo.jei kada reiketu pakartoti,tai tikrai zinodama,ka patirsiu,nezinau ar kas benuvarytu!na,bet tikiuose nebereiks,nes viskas buvo
nenoriu nei vienos isgasdinti,bet jeigu tik yra galimybe,tai pasitarkite su gydytojais del nuskausminamuju.....
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 09 24, 09:06)
sveikos merginos, noriu jusu paklaust, ar daro GN per mm?
Sveikute!GN daro tiktik kai baigi kraujuoti...man dare praita savaite,tai as jau baiginejau sirgti,tik dar truputeli tepliojau...