Akutee, nu tu irgi saunuole Ir pilvukas savaites skirtumas Mergaites, imkit pavyzdi is musu: nereikia bijot, GN daryt be nuskausminamuju ir bus laiminga pabaiga
Sveikos, aš ką tik iš kliniku. Atliko man GN ir ką aš galiu pasakyti, ogi kad juokas ta procedūra skausmo najaučiau, tiesiog kelias sekundes toks stipresnis maudimas ir fsio paskui kai išėjau iš kabineto, tai ~15-20min. jaučiausi, kad lygtais man mmm kokia 2-3 diena. o dabar nieko nejaučiu, tik tiek, kad pakraujuoja. Nesuprantu mergaičių kurios darosi su narkozę šitą procedūrą. rezultatas-kiaušintakiai pratekami už kontrastą sumokėjau ~23lt. taigi mergaitės nebijokit
QUOTE(Famili @ 2009 09 23, 15:01)
Sveikos, aš ką tik iš kliniku. Atliko man GN ir ką aš galiu pasakyti, ogi kad juokas ta procedūra skausmo najaučiau, tiesiog kelias sekundes toks stipresnis maudimas ir fsio paskui kai išėjau iš kabineto, tai ~15-20min. jaučiausi, kad lygtais man mmm kokia 2-3 diena. o dabar nieko nejaučiu, tik tiek, kad pakraujuoja. Nesuprantu mergaičių kurios darosi su narkozę šitą procedūrą. rezultatas-kiaušintakiai pratekami už kontrastą sumokėjau ~23lt. taigi mergaitės nebijokit
Aš irgi taip manau
O kur dareisi
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 23, 15:39)
KMUK pas H.Stankevičių
Mes taip pat ilgokai nesulaukėme kad ateitų mažylis. Po metu kreipėmės į gydytoją. Dar pusė metų praėjo ir po visokių tyrimų gydytoja pasiūlė daryti nuotrauką. Irgi be nuskausminimo darė, bet tikrai viskas normaliai - iškentėti galima. Nuotrauka viską rodė gerai. Ir kas geriausia - per sekantį ciklą pastojau Visom linkiu sėkmės!
QUOTE(mergelike @ 2009 09 23, 16:49)
Mes taip pat ilgokai nesulaukėme kad ateitų mažylis. Po metu kreipėmės į gydytoją. Dar pusė metų praėjo ir po visokių tyrimų gydytoja pasiūlė daryti nuotrauką. Irgi be nuskausminimo darė, bet tikrai viskas normaliai - iškentėti galima. Nuotrauka viską rodė gerai. Ir kas geriausia - per sekantį ciklą pastojau Visom linkiu sėkmės!
Tai as esu girdejus kad jei viskas gerai, tik ilgiau nepastoji, kartais padeda gimdos nuotrauka, nes tekantis kontrastas pravalo kiausintakius, jei buna kokios mazytes saaugeles
Papildyta:
QUOTE(Famili @ 2009 09 23, 14:01)
Nu saunuole tu, matai ir nera ko cia bijot tos GN Tik labai jau mazai tau kainavo kaip tai, bet dziugu nes as jei gerai pamenu mokejau 300-400lt
Tai ka, dabar laukiam su gerom naujienom
sveikos merginos, noriu jusu paklaust, ar daro GN per mm?
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 09 24, 08:06)
sveikos merginos, noriu jusu paklaust, ar daro GN per mm?
Labutis,siaip tai daro ne per mm tik dabar neatsimenu tiksliai, bet daro labiau ciklo pradzioj man atrodo
GN daroma pirmoje ciklo pusėje iki O
QUOTE(Famili @ 2009 09 23, 16:01)
Nu labai dziugu uz tave, kad visiskai neskaudejo tau. Bet cia labai skirtingai...man asmeniskai ziurei skaudejo, as net dusti pradejau nuo to skausmo
man pačiai keista buvo.. tikėjausi skausmo, o gydytojas man sako: "Nu va jau skaudžiausia ateiti" o man nieko net neskaudėjo
QUOTE(Katuliux @ 2009 09 24, 13:45)
Nu labai dziugu uz tave, kad visiskai neskaudejo tau. Bet cia labai skirtingai...man asmeniskai ziurei skaudejo, as net dusti pradejau nuo to skausmo
Katuliux, o pas tave pratekami kiausintakiai buvo?Nes labai skauda kiek zinau kai kiausintakiai nepratekami arba is baimes uzspazmuoja stipriai