Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(Ramunita @ 2009 06 09, 15:27)

o ką? bigsmile.gif viskas gerai mirksiukas.gif
Lietuviškas vardas, priesagos -ūnė vedinys iš lietuvių orus, ori "iškilnus, iškilni".
Atsakyti
Na o mūsuose sidabrines vestuves šventė Romana, vardą gavo Maireta. Kažką per Teleloto laimėjo Elvadora.
Tokie dar negirdėti vardai...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 09, 16:45)
o ką?  bigsmile.gif viskas gerai  mirksiukas.gif
Lietuviškas vardas, priesagos -ūnė vedinys iš lietuvių orus, ori "iškilnus, iškilni".

man tai g.gif ,gal dėl to,kad pripratus prie Jorūnės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 09, 14:33)
kažkaip vaikis.com nerodo tokio vardo  tongue.gif

Pastebėjau, kad ne visus ir rodo... Pvz. vyras Jolantas... vaikis.com nerodo, nors tokį žinau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 06 09, 17:29)
man tai  g.gif ,gal dėl  to,kad pripratus prie Jorūnės ax.gif

Aš buvau prie Jonės pripratusi, tai ilgai negalėjau Onės ištart lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaikis.com ne visus vardus rodo smile.gif O ir beto jei ji Penelope butu pavadinta tevu manau i ja taip kreiptus, ir visiem pristatytu tevai ne kaip Pene o kaip Penelope smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 06 09, 17:40)
[size=1][/size]

Pastebėjau, kad ne visus ir rodo... Pvz. vyras Jolantas... vaikis.com nerodo, nors tokį žinau... smile.gif

tai dėl to, kad jis jau VYRAS, o ne berniukas,,,, gi rodo tik nuo 1996 metų....
Papildyta:
QUOTE(Kašariūkštė @ 2009 06 09, 22:52)
Vaikis.com ne visus vardus rodo smile.gif O ir beto jei ji Penelope butu pavadinta tevu manau i ja taip kreiptus, ir visiem pristatytu tevai ne kaip Pene o kaip Penelope smile.gif

o aš tikiu vaikiu.com tongue.gif bent viskas pasitvirtino iki šiol tongue.gif
yra dvi Penelopes, bet nei viena 6 metų,... g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 10 birželio 2009 - 10:06
QUOTE(Arvena @ 2009 06 10, 10:06)
tai dėl to, kad jis jau VYRAS,  o ne berniukas,,,, gi rodo tik nuo 1996 metų....
Papildyta:

o aš tikiu vaikiu.com  tongue.gif  bent viskas pasitvirtino iki šiol  tongue.gif
yra dvi Penelopes, bet nei viena 6 metų,... g.gif  g.gif

aš irgi vyrą Jolantą pažįstu, bet jis gal kokių 1975 metų, tai vaikis tikrai nerodo schmoll.gif
ir vaikiu tikiu, ir net jeigu jis nerodo ar rodo netiksliai, netikiu, kad tikrai pavadino Pene dirol.gif tongue.gif juolab Kaune, cmb moteriškės vardynus turi ir šiaip per tiek darbo metų šį bei tą nuotuokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 10 birželio 2009 - 10:30
ir aš tikiu- va pvz kai pagimdžiau savo pirmagimį - pas mus palatoj gimdymo namuose gulejo mergaitė - KEVINA ...... Ir vaikis.com ją rodo 2000 metais ax.gif

o kad neapšaukt melage - gal ta mergaitė PENĖ ne lietuvė? gal užregistruota kokioje nors kitoje šalyje g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 10 birželio 2009 - 10:33
QUOTE(Arvena @ 2009 06 10, 10:32)
o kad neapšaukt melage -  gal ta mergaitė PENĖ ne lietuvė? gal užregistruota kokioje nors kitoje šalyje  g.gif ?

drinks_cheers.gif vienintelis variantas.
Atsakyti
vakar išgirdau vardą- Placeba, nors dabar pradėjau abejoti, gal ne taip nugirdau...
(jau suaugusios mot.)
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 06 10, 15:19)
vakar išgirdau vardą- Placeba, nors dabar pradėjau abejoti, gal ne taip nugirdau...
(jau suaugusios mot.)

Kazkaip kaip bakterija skamba, arba placenta unsure.gif
Atsakyti