Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(Kašariūkštė @ 2009 06 08, 20:10)
Man ziauriausia kai kaimynai savo dukrele Pene pavadino... O ta mergaite jau budama seseriu daug patyciu sulaukia  blink.gif  sad.gif

doh.gif Oi kokia negraži asociacija iškart į galvą lenda doh.gif
Atsakyti
Uzsienyje teko girdet, kad Penny populiarus vardas... Bet cia lietuvoj.... Negrazu man, ir mergytes gaila ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariūkštė: 08 birželio 2009 - 19:57
čia penelopės trumpinys rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien išgirdau, kad kažkas neseniai savo dukrą pavadino ILIUMINATA.
Kas atėmė tėvams protą, kai galvojo apie vaiko vardą?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 06 08, 22:09)

gal Angelų ir demonų persižiūrėjo, o gal Lietuvių vardų kilmės žodyną labai ilgai ir įdėmiai nagrinėjo cool.gif toks vardas teikiamas - apšviesta.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 06 08, 23:09)

Mano sesers geriausios drauges vardas Liuminata. Keista buvo si varda girdeti kokius dvejus metus, veliau pripratau smile.gif
Atsakyti
Labai smagi temele pas jus biggrin.gif ir manau aktuali kai kam blush2.gif Mes savo dukrytei daveme varda Kamile , bet veliau imiau gailetis verysad.gif bet mazoji viska pataise pati save vadindama Mile biggrin.gif . Dabar mes visi ja taip vadiname.
O seip is keistu vardu pries kelis metus esu susidurusi su moterimi kurios vardas Valda . Man tai buvo naujas vardas ir kazkaip ausiai neiprastas .
Atsakyti
Man ziauriausia kai kaimynai savo dukrele Pene pavadino... O ta mergaite jau budama seseriu daug patyciu sulaukia  blink.gif  sad.gif

mega_shok.gif trūksta žodžių...
Atsakyti

eik tu sau...užsienyje normalus vardas,,,bet čia - tai visia neskamba... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariūkštė @ 2009 06 08, 19:10)

kažkaip vaikis.com nerodo tokio vardo tongue.gif
Atsakyti
isgirdau varda Levanda,ir galvoju vardas tai ar nelabai g.gif g.gif
Atsakyti
Orūnė g.gif
Atsakyti