Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(rytoj @ 2009 05 24, 21:27)
Aš vis tam Dienos mažylio konkurse akį į vardelius užmetu ax.gif Paskutiniai pastebėti - Aidenas, Dairidas, Norveidas, Naidas, Milanas, Kiara, Džeirūnas, Ermelita, Adolis, Afroditė.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(žanin @ 2009 05 27, 21:29)
Kaip yra Angelė, taip turbūt ir Angelas g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(linkur @ 2009 06 05, 10:22)

vandalizmu užsiima matyt

na jooo, vardų tai čia prisiskaitinėjau...... nei atimt, nei pridėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2009 06 06, 17:01)
vandalizmu užsiima matyt
na jooo, vardų tai čia prisiskaitinėjau...... nei atimt, nei pridėt  doh.gif

'my chemical romance' vokalistas savo dukrą pavadino bandit lee, tai čia panašiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linkur @ 2009 06 05, 09:22)

Vandalai buvo ekspansyvi rytų germanų gentis (rytų germanų visos kalbos/gentys yra mirusios). nuo šios genties pavadinimo paplito ir vardas Vandalinas ir pan. dėl savo elgesio genties pavadinimas prigijo ir pakeliui griaunantiems ir daužantiems daiktus žmonėms.
vandalų genties neti buvo nukakę giliai į Pietų Europą ir ten įkūrę savo valstybėlę Vandalūziją, kurios pavadinimas išlikęs iki šių dienų - Andalūzija.
vardas yra vardyne.
tokių atvejų, kai vardas tampa bendriniu žodžiu, yra ir daugiau. pvz., chuliganas.
Atsakyti
Berods buvau minejusi, bet vieni pazystami savo dukra pavadino Rijana doh.gif ir dievagojosi, kad cia dainininke Rijana ne prie ko lotuliukas.gif
Atsakyti
kunigunda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(deisamama @ 2009 06 07, 15:36)
kunigunda  blink.gif

Dar yra Rategunda bigsmile.gif Senoviniai vokiški vardai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deisamama @ 2009 06 07, 14:36)
kunigunda  blink.gif

tokių kalbininkų Smetonų vaikaitė tokiu vardu. tėveliai taip pat lituanistai mirksiukas.gif
Atsakyti
kunigunda  blink.gif

man tai gražu blush2.gif ir Gundė/Gunda gražu ax.gif tik,kad LT keistai skambėtų tie vardai ax.gif
Atsakyti
kunigunda  blink.gif

Kunigunda man taip pat labai gražus vardas wub.gif Pamenu paauglystėje buvau nusprendusi, kad pasikeisiu savo dabartinį vardą į Kunigundos biggrin.gif Bet praėjo viskas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 06 08, 12:04)
man tai gražu  blush2.gif ir Gundė/Gunda gražu ax.gif  tik,kad LT keistai skambėtų tie vardai ax.gif

kad nieko keisto, man net keista, kad jis keistas biggrin.gif

žurnale Donaldas radau mergaitės vardą VIKENĖ blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
Aš dar netyčia pora perliukų 2008 m. knygoje "Kas yra kas Lietuvoje" aptikau blink.gif INOLĖ ir ETELA g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 08 birželio 2009 - 14:25
Man ziauriausia kai kaimynai savo dukrele Pene pavadino... O ta mergaite jau budama seseriu daug patyciu sulaukia blink.gif sad.gif
Atsakyti