žinok Vydas tai yra toks vardelis
Vydas (07.14), Vyda (01.03), Vydė trumpiniai iš Vydginas, Vydgina, Vydmantas, Vydmantė, Vydminas, Vydmina
o Vidas tai reiškia miškas iš vok. k. Bet va Ėrika
QUOTE(Ramunita @ 2009 08 20, 12:11)
man tai gana keistai atrodo vardas Dijana kai pamatau-tai galvoju-ar mandrumas čia,ar CBM klaida
aš irgi su Dijana esu dirbus, ji kažkur nuo Rytų Aukštaitijos.ir dar įsižeisdavo, kai nežinantis jos vardą Diana užrašydavo
QUOTE(muminukas @ 2009 08 20, 13:44)
aš irgi su Dijana esu dirbus, ji kažkur nuo Rytų Aukštaitijos.ir dar įsižeisdavo, kai nežinantis jos vardą Diana užrašydavo
čia tipo "šūstrai" yra,kai esi Dijana
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 08 20, 13:20)
tai gal iš mano krašto, nes vienu momentu ten kažkokios beraštės dirbo, tai tarp bendraamžių turiu ir Dijanų, Rėdų, Ėrikų Vydų, o topų topas tai Niolia ir mano pačios vardą su klaida užrašė
o kokią čia klaidą galėjo įvelti (jei esi Ramunė) ?
QUOTE(Ramunita @ 2009 08 20, 13:07)
čia tipo "šūstrai" yra,kai esi Dijana
neįsivaizduoju... ir ji pati ne beraštė
------------
girdėjot apie tas Marijampolės kapinių vandales? net susinervinau perskaičiusi - vienos toks gražus vardas: Deimena , o elgesys net nekomentuotinas...
QUOTE(muminukas @ 2009 08 20, 14:11)
neįsivaizduoju... ir ji pati ne beraštė
------------
girdėjot apie tas Marijampolės kapinių vandales? net susinervinau perskaičiusi - vienos toks gražus vardas: Deimena , o elgesys net nekomentuotinas...
------------
girdėjau vakar per žinias baisu
vardas tikrai gražus
(į mano panašus )
QUOTE(Arvena @ 2009 08 20, 13:11)
gal Ramūnė užrašė
ar rėmunia
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.