Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(doagma @ 2009 08 12, 12:00)
LABAS MERGAITES, VARDAI NERA VISI GRAZUS. ZINAU DAUG KEISTU VARDU BET GAL GERIAU KEISTAS VARDAS NEGU NUVALKIOTAS

priklauso nuo keistumo, bet manau nenormalių keistų vardų atveju - geriau nuvalkiotas, nei keistas doh.gif reik pagalvot kaip vaikui jaustis.......
Atsakyti
GERAI MERGAITES NENORITE SU MANIMI BENDRAUT TADA EISIU TVARKYTIS verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(doagma @ 2009 08 12, 12:03)
KAIP TAU ARVENA?
AS DAR ZINAU TOKIU VARDU KAIP AGELIJA, ERNERTA(ERIKOS IR NERIJAU DUKRA). MAN TAI JUOKINGA KAI TEVAI VAIKU VARDUS SUGALVOJA PATYS

taip kaip tada mano vaiko vardas skambėtų? virgilina(-s)??? lotuliukas.gif imant musu su mv vardus - lina ir virgilijus hihihi.gif

QUOTE(Arvena @ 2009 08 12, 12:04)
priklauso nuo keistumo, bet manau nenormalių keistų vardų atveju - geriau nuvalkiotas, nei keistas  doh.gif  reik pagalvot kaip vaikui jaustis.......

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linkur @ 2009 08 12, 11:07)
taip kaip tada mano vaiko vardas skambėtų? virgilina(-s)??? lotuliukas.gif  imant musu su mv vardus - lina ir virgilijus hihihi.gif
:

dar ne pats blogiausias variantas smile.gif
Atsakyti
o mūsu Deiva(s)..... Arba ilgesnis variantas Deimvalda(s) lotuliukas.gif
Atsakyti
vaikystėj draugę turėjau Čenitą, tada man tooooooks gražus tas vardas atrodė biggrin.gif
Atsakyti
Turiu tokia giminaite kur iai tevai dave Gelytes varda.Kol buvo maza tai lyg ir nieko-tiko.Bet uzaugus vadinasi Gileta nes matyt kad vardas priveike,o su najadaru lyg ir neblogai,
Atsakyti
QUOTE(kair47 @ 2009 08 12, 14:56)
Turiu tokia giminaite kur iai tevai dave Gelytes varda.Kol buvo maza tai lyg ir nieko-tiko.Bet uzaugus vadinasi Gileta nes matyt kad vardas priveike,o su najadaru lyg ir neblogai,

bet ko tik tevai neprigalvoja... doh.gif
Atsakyti
Dabar ir patys savo duotu vardu nevadina nes negrazu,o tada matyt buvo proto uztemimas.
Atsakyti
Naujo giminės nario vardukas Kernius rolleyes.gif Man gražu wub.gif
Atsakyti
kažkaip vienos forumietės profilyje užmačiau, kad "myluoją Haduką" - galvoju gal ne vaiką...
bet šiaip patikrinau vaikis.com yra užregistruotas HADAS mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 08 12, 22:14)
kažkaip vienos forumietės profilyje užmačiau, kad "myluoją Haduką" - galvoju gal ne vaiką...
bet šiaip patikrinau  vaikis.com yra užregistruotas HADAS  mega_shok.gif

doh.gif
Atsakyti