Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

vakar pas draugus kalendorių pavarčiau - rugpjūčio 12 vardadienį švęs Kiškutė lotuliukas.gif kokio bukumo turi būti kalendoriaus redakorius ir leidėjai, kad tokį "vardą" įrašytų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2009 08 08, 16:32)
MAno vyro antras vardas turėjo būti Sikstas. Bet klebonas registruodamas praleido raidę ir užrašė Siktas. Dabar kai renku jo vardą kompiuteriu, automatinis redaktorius visad taiso į Piktas, reikia atitaisyti bigsmile.gif .

Kokio amžiaus vyras, jeigu klebonas registravo? g.gif

QUOTE(muminukas @ 2009 08 09, 07:06)
vakar pas draugus kalendorių pavarčiau - rugpjūčio 12 vardadienį švęs Kiškutė  lotuliukas.gif kokio bukumo turi būti kalendoriaus redakorius ir leidėjai, kad tokį  "vardą" įrašytų?  blink.gif

Oi, mama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 09, 09:06)
vakar pas draugus kalendorių pavarčiau - rugpjūčio 12 vardadienį švęs Kiškutė  lotuliukas.gif kokio bukumo turi būti kalendoriaus redakorius ir leidėjai, kad tokį  "vardą" įrašytų?  blink.gif

Ne nu geras biggrin.gif Kalnų ožys dar lai būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2009 08 09, 09:02)
Kokio amžiaus vyras, jeigu klebonas registravo?  g.gif
Oi, mama  lotuliukas.gif

Vyras gimęs 1942 metais (aš irgi ne jauniklė), tuomet tik klebonas ir galėjo registruoti smile.gif .
Atsakyti
Pagaliau pavyko prisiminti kaimynės vardą- Sidona- jau toks man negidėtas, kad vis "užkrenta"
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 08 10, 20:08)
Pagaliau pavyko prisiminti kaimynės vardą- Sidona- jau toks man negidėtas, kad vis "užkrenta"

tikriausiai trumpinys iš Sidonijos
Atsakyti
Šiandien darbe popieriuose užmačiau vardą Žužuna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 08 10, 21:22)
Šiandien darbe popieriuose užmačiau vardą Žužuna  blink.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2009 08 10, 10:04)
Ne nu geras biggrin.gif Kalnų ožys dar lai būna unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
teko bendrauti su Skirtautu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 08 11, 07:21)
teko bendrauti su Skirtautu rolleyes.gif

neįprastas derinys ax.gif

FB mačiau Rismantė g.gif
Atsakyti
Benrdavau su Žibute. Moteris kaip moteris, bet man šitas vardas nuo vaikystės su alkoholikėm asocijuojasi, nes mano močiutė tokias gerai pageriančias mėlynanoses žibutėmis vadino ax.gif
Atsakyti