vakar pas draugus kalendorių pavarčiau - rugpjūčio 12 vardadienį švęs Kiškutė kokio bukumo turi būti kalendoriaus redakorius ir leidėjai, kad tokį "vardą" įrašytų?
QUOTE(nutė @ 2009 08 08, 16:32)
MAno vyro antras vardas turėjo būti Sikstas. Bet klebonas registruodamas praleido raidę ir užrašė Siktas. Dabar kai renku jo vardą kompiuteriu, automatinis redaktorius visad taiso į Piktas, reikia atitaisyti .
Kokio amžiaus vyras, jeigu klebonas registravo?
QUOTE(muminukas @ 2009 08 09, 07:06)
vakar pas draugus kalendorių pavarčiau - rugpjūčio 12 vardadienį švęs Kiškutė kokio bukumo turi būti kalendoriaus redakorius ir leidėjai, kad tokį "vardą" įrašytų?
Oi, mama
QUOTE(muminukas @ 2009 08 09, 09:06)
Ne nu geras Kalnų ožys dar lai būna
QUOTE(Erszebeth @ 2009 08 09, 09:02)
Vyras gimęs 1942 metais (aš irgi ne jauniklė), tuomet tik klebonas ir galėjo registruoti .
Pagaliau pavyko prisiminti kaimynės vardą- Sidona- jau toks man negidėtas, kad vis "užkrenta"
QUOTE(rasiux- @ 2009 08 10, 20:08)
Pagaliau pavyko prisiminti kaimynės vardą- Sidona- jau toks man negidėtas, kad vis "užkrenta"
tikriausiai trumpinys iš Sidonijos
Šiandien darbe popieriuose užmačiau vardą Žužuna
QUOTE(gutte86 @ 2009 08 10, 21:22)
Šiandien darbe popieriuose užmačiau vardą Žužuna
teko bendrauti su Skirtautu
QUOTE(Fixa @ 2009 08 11, 07:21)
teko bendrauti su Skirtautu
neįprastas derinys
FB mačiau Rismantė
Benrdavau su Žibute. Moteris kaip moteris, bet man šitas vardas nuo vaikystės su alkoholikėm asocijuojasi, nes mano močiutė tokias gerai pageriančias mėlynanoses žibutėmis vadino