Etmė - mažlietuviškas Edmos, kuri yra Edmundos trumpinys, variantas
o aš vis sukau galvą, kas per vardas Pričkus. pasirodo, Fridriko trumpinys/variantas.
Darata - geras vardas
QUOTE(muminukas @ 2009 08 05, 10:16)
o aš vis sukau galvą, kas per vardas Pričkus. pasirodo, Fridriko trumpinys/variantas.
Niekuomet nesautu mintis i galva sutapatinti siu vardu
QUOTE(JurgaSim @ 2009 08 05, 09:21)
Niekuomet nesautu mintis i galva sutapatinti siu vardu
niu, tai man irgi nelabai. galvočiau, koks trumpinys. bet vardas seniai į kalbą atėjęs, tai daug variantų turi: Pricas, Pridžius, Pričius, Bridžius...
QUOTE(muminukas @ 2009 08 05, 09:16)
Etmė - mažlietuviškas Edmos, kuri yra Edmundos trumpinys, variantas
Darata - geras vardas
Darata - geras vardas
Va taip ir žinojau, kad turi būti lietuviškesnis atitikmuo muminuk, laimėjai man šokoladą
Darata vardas atskirai kaip ir nieko, bet buvo kažkoks labai nefainas eilėraštis darželyje, bet niekaip nepamenu, tai man asociacijos nekokios
QUOTE(muminukas @ 2009 08 05, 10:25)
niu, tai man irgi nelabai. galvočiau, koks trumpinys. bet vardas seniai į kalbą atėjęs, tai daug variantų turi: Pricas, Pridžius, Pričius, Bridžius...
Pridžius.... kažkaip vos neperskaičiau Pirdžius
QUOTE(linkur @ 2009 08 05, 10:54)
Pridžius.... kažkaip vos neperskaičiau Pirdžius
O as, greitai skaitydama, taip ir perskaiciau
QUOTE(linkur @ 2009 08 06, 10:28)
šiandieninis vardadienis Bylotas. Kiek neįprastas vardas
Negirdėtas man net
QUOTE(muminukas @ 2009 08 05, 11:25)
Ne nu jau čia išsidirbinėjimas iš vardo
QUOTE(***Perlita*** @ 2009 08 06, 10:19)
Ne nu jau čia išsidirbinėjimas iš vardo
nea, ne išsidirbinėjimas, o palyginti seni laikai
QUOTE(linkur @ 2009 08 06, 09:28)
šiandieninis vardadienis Bylotas. Kiek neįprastas vardas
Man visai gražus. Teisininkui tiktų
Vakar per TV labėjo Angelė Grasė - matyt koks senovinis Grasildos trumpinys. O šiandien internete aptikau vardą Jurginas