Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

hotena g.gif
Atsakyti
Ofganas, Hotena....fantazijai- nėra ribų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 07 31, 22:19)

tai ji ir suaugusi, ir vienintelė biggrin.gif
Atsakyti
Sinilga - iš Lietuvos ryto.

--------------
Rajanas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 01 rugpjūčio 2009 - 08:10
Ojaras - iš Kauno dienos, jau suaugęs žmogus mastau.gif iš pavardės tautybės nesupratau: ir lietuviui, ir žydui tinkama g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 01, 08:46)
Sinilga - iš Lietuvos ryto.

--------------
Rajanas  doh.gif

Na, Sinilga man nuo vaikystės labai gražus vardas, t. y. pirmąkart girdėjau prieš kokius 45 metus. Lyg tai skandinavų???
O Rajanas taigi iš filmo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2009 08 01, 14:06)

O Rajanas taigi iš filmo  smile.gif

schmoll.gif Rajanas iš pakaunės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 07 30, 19:27)
Pažįstu apie 27metų Daivarą, bet jo mama ne Daiva g.gif

Sorry, aš čia šiek tiek ne į temą blush2.gif O ką reiškia jūsų vaikelio vardas Nauris ir kurioj vietoj kirtis? mirksiukas.gif (Žiūriu mūsų mažuliai gimę tą pačią dieną wub.gif )
Atsakyti
Nemirseta biggrin.gif Nu i6girdau ir galvoju,gak čia ant bjerio g.gif Pasirodo rimtai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(raimuxe @ 2009 08 01, 19:14)
Sorry, aš čia šiek tiek ne į temą blush2.gif  O ką reiškia jūsų vaikelio vardas Nauris ir kurioj vietoj kirtis? mirksiukas.gif (Žiūriu mūsų mažuliai gimę tą pačią dieną wub.gif )

Pažystu Germantą Naurį biggrin.gif Bet Nauris jo pavardė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2009 08 01, 18:14)
Sorry, aš čia šiek tiek ne į temą blush2.gif  O ką reiškia jūsų vaikelio vardas Nauris ir kurioj vietoj kirtis? mirksiukas.gif (Žiūriu mūsų mažuliai gimę tą pačią dieną wub.gif )

Nauris – lietuvių: naurus „niūrus, rimtas, griežtas“. Ant "a" dešininis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 01, 12:00)
Ojaras - iš Kauno dienos, jau suaugęs žmogus mastau.gif iš pavardės tautybės nesupratau: ir lietuviui, ir žydui tinkama  g.gif

Turėjom dėstytoją - Ojaras Purvinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 08 02, 09:52)
Turėjom dėstytoją - Ojaras Purvinis  biggrin.gif

schmoll.gif čia kitas smile.gif

-------------
niu, yra Nemirseta doh.gif nežinau - yra vietovardinių vardų tradicija, bet ir tie vietovardiniai vardai daugmaž tradiciniai. juk nevadina vaikų Pagėgiais ar Baisiogala biggrin.gif
Atsakyti