Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(mėnulis @ 2009 07 21, 16:27)
Mergaitės, nesipykit  4u.gif
Juk ir taip aišku, kad rasutele juokavo.

Nu žinai juokas juokais, tik pasakiau kad vyras juokaudamas pasakė , kad norėtu duoti tokį vardą ir viskas o kai kas rimtai už tai priėmė , nu mes dar proto turim , ir tokio vardo neduosim schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
o jums vardas Orinta-keistas? man ai normalus,nes kieme su Orinta augau smile.gif et kitiems žmonėms-naujovė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 21, 18:52)
o jums vardas Orinta-keistas? man ai normalus,nes kieme su Orinta augau smile.gif et kitiems žmonėms-naujovė smile.gif

Normalus ir gražus vardas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 21, 11:54)
o kaip atrodytų seneliukas Džiunijoras? toks visas baltas,po obelim sėdintis?

Manau turėtų būti labai jaunatviškas senukas biggrin.gif
Manau kiekvienas su savo vardu susigyvena kad ir koks jis būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Pazystama savo berniuka pavadino Armandu... unsure.gif man labai jau meksikietisku serialu kvepia schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(egle-kristina @ 2009 07 21, 19:24)
Pazystama savo berniuka pavadino Armandu... unsure.gif man labai jau meksikietisku serialu kvepia schmoll.gif  g.gif

Aš dirbau su Armandu,tai man tas vardas atrodo visai normalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 21, 17:52)

QUOTE(egle-kristina @ 2009 07 21, 18:24)
Pazystama savo berniuka pavadino Armandu... unsure.gif man labai jau meksikietisku serialu kvepia schmoll.gif  g.gif

su Orinta bei Armandu kažkada mokiausi vienoje klasėje, tad jie man visai normalūs vardai
Atsakyti
Kaiminysteje gyveno mergina, vardu Gilveta. Sis vardas man liko prie keistu vardu iki siol smile.gif
Atsakyti
Maritana g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 21, 17:52)

Man keistokas blush2.gif O klasiokę turėjau Jorintą 4u.gif

QUOTE(egle-kristina @ 2009 07 21, 18:24)

Oj, Armandą tai ne vieną žinau ir pora jų jau keturiasdešimtmečiai, tai man labai įprastas ir normalus bei gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Jorinta gražu ir prasminga smile.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad pažinojau merginą vardu Otilija, o sūnaus grupėje buvo Vingaudas- vaikyje.com rodo, kad tokie tik 4, o Otilijos visiškai nėra.

Šiaip toj mūsų grupėje tiesiog komplektas retų vardų- Milanija, Svajonė, Gileta, Markas, Rufas, Eirimas.
O aš pati turėjau klasiokę Aivą- tarp krūvos dalių, jūračių ir ingų labai jau neįprastai skambėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 22 liepos 2009 - 15:54