Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(*Juoduke* @ 2009 07 21, 08:39)
Mano kaimynka mergytę pavadino Dita. O puskės mergaitė ar tai Keila, ar Teila  cool.gif

Dita,tai dar nieko,jau priprato ausis,bet Keila (o dar geriau Teila-uodega lotuliukas.gif ) tai jau doh.gif
Man tai gana keistas vardas Rūstė (o gal Rustė g.gif ) nes gavau iš Douglas pranešimą,kad reik atsiimt kortelę,ir ten buvo be lietuviškų raidžių smile.gifo SM yra gi moderotorė Rustė-tai pirma mintis-o iš kur ji žino mano mailą lotuliukas.gif
Atsakyti
rodos nebuvo šito straipsniuko čia
Bent jau Konstancija Menelia ar Kemėja lyg ir nružkluvo šitam forume smile.gif
Beje,ten yra ir pačių normaliausių vardų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 21, 10:38)

Kaip mano mociute pasakytu: is didelio rasto iseina is krasto...
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 07 20, 13:50)
schmoll.gif ne jau geriau tada Džiunjoras , nes Jaunius man dar didesnis apsurdas  doh.gif

Na man Jaunius tai išvis nenormalus schmoll.gif Koks senis atrodytų su tokiu vardu doh.gif Košmaras drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2009 07 21, 10:53)
Na man Jaunius tai išvis nenormalus schmoll.gif Koks senis atrodytų su tokiu vardu doh.gif Košmaras drinks_cheers.gif

o kaip atrodytų seneliukas Džiunijoras? toks visas baltas,po obelim sėdintis?
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 21, 10:38)

na bet ir vardus duoda tėvai savo vaikams doh.gif MV tai jei kada turėsim dukrytę norėtų uždėti vardą Brigita
Atsakyti
Man tai labai keistai įdomus arba įdomiai keistas biggrin.gif ekonomistės Elenos Leontjevos dukros vardas Kaetana rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 07 21, 09:28)
na ir skonis pas tamstos vyra....

zinau seseris, kuriu vardai Ditė ir Erta

Na jau tamsta gal nepradėkim apie skonius nes nežinai koks tavo ir tavojo skonis doh.gif blink.gif
Kaip jums vardas Smilte ?
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 07 21, 15:56)
Na jau tamsta gal nepradėkim apie skonius nes nežinai koks tavo ir tavojo skonis  doh.gif  blink.gif
Kaip jums vardas Smilte ?

as tai zinau koks mano ir manojo skonis lotuliukas.gif o apie taviskio skoni nuomones neikeisiu
dziunjoras....mmjoooo...
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 07 21, 16:24)
as tai zinau koks mano ir manojo skonis lotuliukas.gif o apie taviskio skoni nuomones neikeisiu
dziunjoras....mmjoooo...

Tai ir nekeisk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ar ir nekeisiu nuomonės lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, nesipykit 4u.gif
Juk ir taip aišku, kad rasutele juokavo.
Atsakyti
Drauges JORDANAS berniukas antras,o pirma mergaite pavadino EVELINA,mano brolio sugyventine mergaite pavadino ORIANA doh.gif stupid.gif
Atsakyti