Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(Ramunita @ 2009 07 16, 18:03)
visvaldas kursiokas buvo-gražus vardas thumbup.gif  dar buvo Erdvilas, Rasuolė ax.gif

Rasuolė... Mmm wub.gif Buvo mano sąrašiuke... Tik šeimos taryba išbrokyjo...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 07 16, 19:35)
[size=1][/size]

Rasuolė... Mmm wub.gif Buvo mano sąrašiuke... Tik šeimos taryba išbrokyjo...

ta mūsų Rasuolė tai keistuolė buvo smile.gif bet šiaip vardas-gražus,retas,neįprastas ax.gif
man pvz gražu Šalnė, Vilnė, Tautė,bet mane brokija su šitas vardais smile.gif jaučiu rasčiau kiekno nors pasisalymą šitoj temoj,kad man kūkū smile.gif
Atsakyti
Šian per žinias girdėjau - reportažą rengė - MARTAS...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 07 16, 21:01)
Šian per žinias girdėjau - reportažą rengė - MARTAS......  g.gif

Jei neklystu, yra vienos forumietės berniukai Lauras ir Martas.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 07 16, 19:37)
man pvz gražu Šalnė, Vilnė, Tautė,bet mane brokija su šitas vardais smile.gif jaučiu rasčiau kiekno nors pasisalymą šitoj temoj,kad man  kūkū smile.gif

Mano grupioke buvo Šalnė tai labai graziai skambejo ir jai derejo tas vardas, gal kiek neiprastas buvo, bet isskirtinis, grazus.
Atsakyti
Laikraty šiandien perskaičiau suteiktus vardus tai berniukas Gracijus Kliauga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2009 07 16, 15:59)
Dar keli- Gudrūna ir Irūna mirksiukas.gif

QUOTE(*Liepa18* @ 2009 07 16, 16:28)
Na vat tokie, tai man žiauru vyrui... Pažįstu vyrus Agnių ir Jolantą, nu ne pro kur man tokie vardai nors tu ką... blush2.gif

Irūna ir Agnius man vardai wub.gif

QUOTE(***Perlita*** @ 2009 07 17, 11:56)
Laikraty šiandien perskaičiau suteiktus vardus tai berniukas Gracijus Kliauga doh.gif

doh.gif
Atsakyti
Pažįstu Gracijų, tik ne su tokia pavarde - kažkaip apsipratau su vardu blush2.gif
Atsakyti
Mūsų mieste šią savaitę užregistruoti Tijus ir Noelė (šiai mergaitei dar ir pavardė sutrumpinta su galūne ė).
Permečiau vaikis.com- berniukas bus koks 10, o mergaitė 3 su tokiais vardais. O galvojau, kad neras- labai jau negirdėti pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 07 17, 15:07)
Mūsų mieste šią savaitę užregistruoti Tijus ir Noelė (šiai mergaitei dar ir pavardė sutrumpinta su galūne ė).

Zinau berniuka vardu Joelis.
Atsakyti
Draugės tėtis yra vardu Kalikstas. Jam apie aštuoniasdešimt. Šioj temoj minėtas Arimantas yra neretas vardas. Iš derinių įdomiausias Klaudijus Driskius. Yra toks rokiškėnas fotografas. Turėjo tėvukai humoro jausmą thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 07 16, 21:01)
Šian per žinias girdėjau - reportažą rengė - MARTAS......  g.gif

aha smile.gif aš irgi girdėjau smile.gif ir atkreipiau dėmesį ax.gif
Atsakyti