QUOTE(zanna.lt @ 2009 06 25, 15:03)
O pas mus darbe yra Krizantas ir Veneras ...
čia rimtai?
Filinipiečio Andy Hernandezo (vadovaujančio restoranams Briusly ir Woo) vaikų vardai - Laisvė Himalaja (dukra. 6 metai)) ir Andojasas Diegas Sputnikas (sūnus 1metai). Vaikų mama ir jo žmona lietuvė.
"Filipiniečio virtuvę Lietuvje papildė miškų gėrybės". Gurmano užrašai/Gyvenimo būdas. Lietuvos rytas, 2009 m. birželio 6d., 19psl (nuoroda į str toms,kurios netikės,kad yra tokie vardai
"Filipiniečio virtuvę Lietuvje papildė miškų gėrybės". Gurmano užrašai/Gyvenimo būdas. Lietuvos rytas, 2009 m. birželio 6d., 19psl (nuoroda į str toms,kurios netikės,kad yra tokie vardai
QUOTE(Ramunita @ 2009 06 26, 01:23)
Filinipiečio Andy Hernandezo (vadovaujančio restoranams Briusly ir Woo) vaikų vardai - Laisvė Himalaja (dukra. 6 metai)) ir Andojasas Diegas Sputnikas (sūnus 1metai). Vaikų mama ir jo žmona lietuvė.
Pernai moteryje straipsnis apie juos buvo. Kaip juokėmės visi Griūk negyvas
Vargšas berniukas....
Mano vyro vardas Eltonis. Dar žinau žmogų vardu Margiris - gražus man šis vardas.
QUOTE(MJuste @ 2009 06 27, 09:28)
Tai gražus lietuviškas vardas
Neskaičiau senos temos , bet kaip jums vardas Grasilda
Mano klasiokai buvo retesniais vardais: Linara, Dangeras, Gitanas Dabar jie atrodo keistesni, o kai augom visi kartu, atrodė normalūs įprasti vardai
QUOTE(graimonda @ 2009 06 27, 19:37)
Neskaičiau senos temos , bet kaip jums vardas Grasilda
normalus, tik smarkiai primirštas
lkase.lt mačiau Mirjena
šiame straipsnyje rašoma apie merginą, vardu Ellietė, kuri dar turi brolį Enrofą , sesę Elėją na, tik vyresnių brolio ir sesers vardai jau normalūs - Eva ir Edvinas