Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

O pas mus darbe yra Krizantas ir Veneras... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zanna.lt @ 2009 06 25, 15:03)
O pas mus darbe yra Krizantas ir Veneras ... g.gif

čia rimtai? blink.gif
Atsakyti
Filinipiečio Andy Hernandezo (vadovaujančio restoranams Briusly ir Woo) vaikų vardai - Laisvė Himalaja (dukra. 6 metai)) ir Andojasas Diegas Sputnikas (sūnus 1metai). Vaikų mama ir jo žmona lietuvė.
"Filipiniečio virtuvę Lietuvje papildė miškų gėrybės". Gurmano užrašai/Gyvenimo būdas. Lietuvos rytas, 2009 m. birželio 6d., 19psl (nuoroda į str toms,kurios netikės,kad yra tokie vardai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 25 birželio 2009 - 22:53
QUOTE(Ramunita @ 2009 06 26, 01:23)
Filinipiečio Andy Hernandezo (vadovaujančio restoranams Briusly ir Woo) vaikų vardai - Laisvė Himalaja (dukra. 6 metai)) ir Andojasas Diegas Sputnikas (sūnus 1metai). Vaikų mama ir jo žmona lietuvė.
"Filipiniečio virtuvę Lietuvje papildė miškų gėrybės". Gurmano užrašai/Gyvenimo būdas. Lietuvos rytas, 2009 m. birželio 6d., 19psl (nuoroda į str toms,kurios netikės,kad yra tokie vardai smile.gif

Pernai moteryje straipsnis apie juos buvo. Kaip juokėmės visi biggrin.gif Griūk negyvas doh.gif
Vargšas berniukas....
Atsakyti
Mano vyro vardas Eltonis. Dar žinau žmogų vardu Margiris - gražus man šis vardas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MJuste @ 2009 06 27, 09:28)
Mano vyro vardas Eltonis. Dar žinau žmogų vardu Margiris - gražus man šis vardas.  smile.gif

Tai gražus lietuviškas vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
Neskaičiau senos temos blush2.gif , bet kaip jums vardas Grasilda g.gif
Atsakyti
Mano klasiokai buvo retesniais vardais: Linara, Dangeras, Gitanas smile.gif Dabar jie atrodo keistesni, o kai augom visi kartu, atrodė normalūs įprasti vardai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2009 06 27, 19:37)
Neskaičiau senos temos blush2.gif , bet kaip jums vardas Grasilda g.gif

normalus, tik smarkiai primirštas ax.gif
Atsakyti
lkase.lt mačiau Mirjena g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 28, 12:22)
lkase.lt mačiau Mirjena  g.gif

kaip spiralė..... doh.gif
Atsakyti
šiame straipsnyje rašoma apie merginą, vardu Ellietė, kuri dar turi brolį Enrofą blink.gif , sesę Elėją rolleyes.gif na, tik vyresnių brolio ir sesers vardai jau normalūs - Eva ir Edvinas smile.gif
Atsakyti