Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

Lietuvos Ryte rašoma apie nusikaltėlį Dolarį, kurio pravardė Doleris lotuliukas.gif Įtariu, kad vardas tą ir reiškia: tėvai kaip nugirdo svajonių šalies valiutos pavadinimą, taip ir ištarė metrikacijos skyriuje lotuliukas.gif
Atsakyti
Pazystu paaugli Ernestitą biggrin.gif
Atsakyti
Kurį vakarą žiūrėjau laidą "Susitikime virtuvėje", tai ten buvo moteris vardu Afemija...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 06 19, 12:41)
Kurį vakarą žiūrėjau laidą "Susitikime virtuvėje", tai ten buvo moteris vardu Afemija...

o čia tai olialia blink.gif blink.gif ne to kažkokia ale moteris lotuliukas.gif ne to chemija lotuliukas.gif
Atsakyti
gal tėvai ne taip Eufemija nugirdo ax.gif
Atsakyti
papuošalų kūrėja Dairona Plėštienė. Dainora, tik sukeistos raidės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2009 06 18, 18:21)
Iš retesnių ir lietuviškų man gražus vardas -Judrė  ax.gif .

tokie vardai pakankamai kaprizingi - o jeigu mergaite bus leta, o pavadinta Judre?
Atsakyti
Mano sūnus susipažino su berniuku vardu Jurmantas- vaikyje.com rašo, kad toks yra tik 1.
Atsakyti
Transporto srityje dirba Sadutė g.gif
Mano lopšelis/darželis taip vadinosi bigsmile.gif
Atsakyti
mūsų mieste savaitgalį tuokiasi Džavanšyras blink.gif na, pavardė rusiška, bet vis tiek blink.gif

Jurmantas tai grynai Jurgos ir Manto vaikas rolleyes.gif bet skamba pusė velnio, ne grynai firma.

o mūsų mieste yra restoranas Sadutė mastau.gif
Atsakyti
Dzavansyras - azerbaidzanietiskas vardas, pas mus tikrai vienetinis, vadinasi arba tevai, arba pats vardo "nesiotojas" is ten kile.
Atsakyti
Klase.lt portale parasyta, kad siandien vardo diena svecia Baniute blink.gif Net nebutu sovusi mintis, kad cia vardas...
Atsakyti