Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai-nevardai

QUOTE(InesaP @ 2009 06 10, 16:34)
Kazkaip kaip bakterija skamba, arba placenta unsure.gif

O vardą tikrai suklydau, blush2.gif pasirodo Placida- lotynų „malonioji, malonus; švelnioji, švelnus“, reikšmė labai graži. Atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 11 birželio 2009 - 10:13
Siandien buvome lauke. Toje pacioje smelio dezeje zaide mergaite. Mama ja kai pasauke, vos nenugriuvau: Soraja.... Turbut muilo operu moteriske perdozavo.... doh.gif
Ka galvojat?
Atsakyti
manau, nebuvo būtina atskiros temos, užtektų Retų vardų smile.gif
Atsakyti
Šis vardas labai dera prie tavo nico lotuliukas.gif ....... griūk negyvas ! lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal tai ne vardas, gal pasigirdo kazkas, gal sake pvz 'vsio, raja, einam namo" ar pan bigsmile.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 06 12, 01:32)
O gal tai ne vardas, gal pasigirdo kazkas, gal sake pvz 'vsio, raja, einam namo" ar pan bigsmile.gif  ax.gif

Nop. Mama i mergaite kreipesi: Sorajyte, eime su Mejyte (Pilnas vardas Meja antros mergaites).... Idomu, kodel kyla tevams noras vaikus vadinti tokiais vardais? g.gif
Atsakyti
Siaip tai cia normalus vardas pietu europoje. Gal tiesiog tetis uzsienietis.
Atsakyti
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 06 11, 19:10)
Siandien buvome lauke. Toje pacioje smelio dezeje zaide mergaite. Mama ja kai pasauke, vos nenugriuvau: Soraja.... Turbut muilo operu moteriske perdozavo.... doh.gif
Ka galvojat?

Man tik tiek, kad negražus, o šiaip tai vardas kaip vardas pagal tėvų skonį ir ką... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 06 12, 00:44)
Nop. Mama i mergaite kreipesi: Sorajyte, eime su Mejyte (Pilnas vardas Meja antros mergaites).... Idomu, kodel kyla tevams noras vaikus vadinti tokiais vardais? g.gif

Abu vardai keisti, o mažybinės formos skamba išvis nenormaliai, kažkaip svetimai... Man nepatinka, fui
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 06 12, 13:45)
Abu vardai keisti, o mažybinės formos skamba išvis nenormaliai, kažkaip svetimai... Man nepatinka, fui

tikrai nekaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nemirseta cool.gif

Jeigu yra Nida, Neringa, kažkas ir tokį vardą sugalvojo smile.gif

Atsakyti
Vakar man drauge pasakoja: pagimde mano pussesere pries kelias dienas vaikeli, pavadino Nikita. Sakau: na, keistas man tas vardas, kaip seneliai reguoja i toki anukes varda? O man drauge ir sako: tai kad gime berniukas...
Suprantu, kad rusu tautybes berniukui sis vardas tinka ir skamba gana iprastai, bet kai abu tevai lietuviai, tai nezinau... g.gif
Atsakyti