Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

QUOTE (lengvute @ 2004 03 31, 09:30)
padovanočiau vaikiškos kosmetikos rinkinį ir pliušinį didesnį žaislą arba būna tokie rankšluoščiai faini su kapišonu arba pledukas koks minkštas (gal žinot, kur tokių pigiau įsigyt?) thumbup.gif

Kaune tai Urmo bazej jie po 30-35 lt bet labai grazus tikrai ir minkstuciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (uups @ 2004 04 02, 17:40)
Man grazus senas lietuviskas paprotys pirma karta atsilankant nesti kudikiui:
duoneles (kad gyvenime niekada nebutu alkanas), muilo (kad visada svarus butu) ir
knyga (kad issimokslines butu) smile.gif .

Labai idomus ir negirdetas paprotys smile.gif
Ir Asara parase, kad butina ka nors padovanoti, nes kitaip vaikas piktas augs.

Gal dar zinote dovanojimo paprociu?
Atsakyti
Vo man visi kazkodel rubelius nese, o sauskelniu niex...
Kaip susitare visi...Nieks nepaskambijo ir nepaklause "gal ko reikia?". Man atrodo, kad geriausiai yra paklausti ko reikia, ( bent jau as taip daryciau)...
Atsakyti
Man, kaip ir mamulka_1, visi neshe vaikishkus drabuzheliu. Ir beveik visi jie buvo netinkami. Teko atiduoti draugei. Vertingaiusia dovana buvo nuo visu keturiu seneliu- atidaryta saakaita banke ir ten dedami pinigeliai ateiciai, kai vaikai taps pilnameciais. thumbup.gif
Atsakyti
mano manymu pati geriausia dovana yra sauskelnes biggrin.gif
Atsakyti
praejusi penktadieni apturejau sia procedura- ejom su vyreliu aplankyti jo sesers su mazu berniuku, gimusio va tik pries maziau nei savaite...
nesem grazu melynos spalvos su oranziniais apvadeliais kostiumeli (tik jau gales ji apsirengt kai bus vyresnis- sesiu menesiuku)...pirkau Svedijoj ,graziai ipakavo i dezute ir uzklijavo melyna lipduka su kiskuciu thumbup.gif
man keistoka, kad galima su drabuzeliais nepataikyti- gal jau teveliai tokie ispuike, kad matai nereikia tokiu dovaneleiu...zinoma perkant dovana taip pat reiketu atsizvelgti ir nepirkti visisko sudo, bet neisivaizduoju kodel drabuzelis gali buti netinkamas ???
o zaisliuku visi tevai vistiek vaikui priperka.... o drabuzeliu nepripirksi tiek daug kiek vaikui ju reikia augant... taip kad kodel nepadovanojus
mes stai dovanojom kostiumeli jau berniukui kai bus didesnis, nes tru sliauztinuku dabar ir taip pilna, o paskui vaikiukas kai jau pradeda judet ir labiau norisi papuost thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (MonaLisa @ 2004 04 13, 18:08)

man keistoka, kad galima su drabuzeliais nepataikyti- gal jau teveliai tokie ispuike, kad matai nereikia tokiu dovaneleiu...

Kodel ishpuike? Ne. Pvz., dukra gime zhiema, taciau musu namas nuosavas, ir oro t-ra +23-25 laipsniai. O vilnoniu kostiumeliu mums prineshe daugiau nei reikia. Juk tokioje shilumoje nevilksi vaikelio vilnoniais megztukais ar megztais batukais, kurie keistai pasiuti ir ant kojyciu nesilaiko. Be to, ir dydziu nelabai pataike, taip kad ne ishpuikime reikalas. Man atrodo, priesh ka nors perkant vaikeliui, reiktu bent jau jo ugi, svori daugmazh zhinoti, o ne pirkti tai, kas po ranka pakliuvo. wink.gif
Atsakyti
na, as siuo atveju pataikiau, nes leliukas tik
dabar sulauke dvieju savaiteliu, o mes
padovanojom kostiumeli tinkanti 6menesiu vaikuciui
bet kai pirkau, tai ziurejau, kad patogus butu-kad
megztinukas atsisegtu ir kelnytes butu patogu numaut,
ziurejau kad ir nebutu sintetika...o simtaprocentine medvilne clap.gif
Atsakyti
o as kai paklausiau,ko atnesti dovanu,tai sake nenesti tik viniu arba kombaino,ir zinok ko jiems reikia g.gif
Atsakyti
Su drabuzeliais nepataikyti labai lengva (dydis, sezonas ir pan). Nesam mes ispuike teveliai, bet kai menesio laiko 2.gif dovanoja 56 dydzio drabuzeliu komplekta (nepigu) ir vokeli (kuris mano manymu reikalingas tik vaika is ligonines parsivezant), i kuri mergina jau netelpa g.gif . Gal cia uzuomina, kad su sntru 2.gif ilgai neuztrukti biggrin.gif
Atsakyti
Gimus Austejai, gavau labai daug sauskelniu. Patikekit, labai praverte. thumbup.gif
Atsakyti
Man labai grazi dovana sidabrinis pirmas vaiko saukstelis smile.gif
Atsakyti