Man tai patiko, kai dovanojo rubelius vaikui (aisku ne per mazus). Pirma menesi beveik nereikejo pirkti. Tik geriau visada pirkti didesnius, nes kai sunus gime beveik 5 kg. visi kazkodel nese 56 dydzio rubelius, o jam is karto reikejo maziausiai 62 dydzio, nors kartais jau ir 68 uzvilkdavau
KAI AS PAGIMDZIAU PIRMAJI MANE DAUGIAUSIA PRADZIUGINO DRAUGES PADOVANOTA KNYGA ,, PIRMIEJI KUDIKIO METAI,, , TEN JI TOKIA STORA, SUSKIRSTYTA MENESIAIS IR VISKAS LABAI ISSAMIAI PARASYTA IR APIE SKIEPUS, IR KA KUDIKIS TURI DARYTI VIENA IR KITA MENESI IR KAIP IVEDINETI MAISTA, APIE VISKA APIE VISKA, MAN JI LABAI PRAVERTE O PRIE KNYGOS BUVO PRIDETAS DAR BARSKUTIS VAIKUI, NU MAN TAIP LIUKS BUVO... KNYGA KAINUOJA 35 LT. IR BARSKALAS KOKI 5 LITAI, TAI AS VELIAU NUSIBEZDZIONEVAU IR TOKI RINKINI PADOVANOJAU DRAUGEI TA IR GI LIKO LABAI PATENKINTA....
VISISKAI SUTINKU, O SU ANTRUOJU MANE LABIAUSIAI DZIUGINO PAMPERSAI...
QUOTE(Knysliukas @ 2004 04 01, 11:47)
Galima nupirkti is vaikisku prekiu parduotuves ceki - dovana, teveliai tikrai zinos ka pirkti. As ka tik pagimdziau ir visu ateinanciu prasiau pampersu - tikrai bent viena menesi jauciuosi pigiai apsiejus, o tai jie tokie brangus...O del ju netinkamumo - vistiek gausit tuos pampersus visus isbandyti, kad suzinoti kurie geriausi
VISISKAI SUTINKU, O SU ANTRUOJU MANE LABIAUSIAI DZIUGINO PAMPERSAI...
O man labiausiai patikusi dovana buvo - "TELE BIM BAM dainu knyga". Nu, paska, kaip mes dabar su Domu sias daineles dainuojam. Ir ji tokia spalvinga!
QUOTE (zvaigzdute @ 2004 04 01, 11:51) |
Man tai patiko, kai dovanojo rubelius vaikui (aisku ne per mazus). Pirma menesi beveik nereikejo pirkti. Tik geriau visada pirkti didesnius, nes kai sunus gime beveik 5 kg. visi kazkodel nese 56 dydzio rubelius, o jam is karto reikejo maziausiai 62 dydzio, nors kartais jau ir 68 uzvilkdavau |
Man ir patikdavo. Viena puske labai skubejo lankyt kad jos nupirktu rubeliu neisaugtume, o kai atveze tai ten 92, 98 dydis, apakau, man rodes tas vaikas niekada toks nebus.
mano antrukas ir beveik 5 kg, i daug ka netilpome
AS IRGI UZ RUBELIUS.KAI PAGIMDZIAU PIRMA, GAVOME SAUSKELNIU,KURIOS VISAI NETIKO.SLAPIOS SERVETELES IRGI GALI ALERGIZUOTI, O RUBELIUS TIKRAI SUNESIOS...
Svarbiausia kad su teveliais butu dovanele suderinta. Nes gal tie turi, tai ka ruosiesi dovanoti
Mano nuomone, labai gera dovana yra "Kudikio albumas" - tokia knyga, kur klijuojamos nuotraukos, dedami pirmieji plaukuciai, rasomi svarbiausi ivykiai ir t.t. Kainuoja apie 43-49 Lt, bet daiktas
As pati tokios dovanos negavau , o taip norejosi.
O del sauskelniu... Gal jos ir naudingos, bet is tikruju nezinau, kokios fiormos tinka, o ir daiktas toks manau kasdieniskas. O ejimas aplankyti yra svente .
Mano dukryte gavo daug indu rinkiniu ir rubeliu. Rubeliai gerai, jei jie geros kokybes, t.y. 100 procentu medvilnes. O indu rinkiniu gavome 3, tai jau daugoka
As pati tokios dovanos negavau , o taip norejosi.
O del sauskelniu... Gal jos ir naudingos, bet is tikruju nezinau, kokios fiormos tinka, o ir daiktas toks manau kasdieniskas. O ejimas aplankyti yra svente .
Mano dukryte gavo daug indu rinkiniu ir rubeliu. Rubeliai gerai, jei jie geros kokybes, t.y. 100 procentu medvilnes. O indu rinkiniu gavome 3, tai jau daugoka
Kol neturejau vaikelio, tai zalio supratimo neturejau ka dovanoti apart drabuzeliu ir barskuciu Dabar jau zinau, kad visu pirma geriausia paklausti teveliu, ko jie noretu, o jei neturi spec pasiulymu, tai galima ir ta knyga "pirmieji kudikio metai" ji man ir siap yra be gales geru daiktu: pradedant pamperiais, knygom ir baigiant vaikelio indeliais. Bet bent man norisi kazko isimintino Patiko kad vieni draugai padovanojo vonios rinkinuka: pliausine vezliuka, plaukiojanciu anciuku
Kai pirmoji iš mūsų būrio draugų pasigimdė vaikelį, mes padovanojome vokelį, kuriame buvo pinigėliai automobilinei kėdutei. Tai buvo pačių tėvelių pageidavimas. Jie norėjo patys išsirinkti tiek iš kurios parduotuvės pirkti, tiek modelį. Taip kad atrodo labai banalu tas vokelis, bet tikrai praktiškiau, nei krūva žaislų, indų rinkinių ir t.t.
Aš irgi prašysiu draugų kooperuotis stambesnei dovanai. Tik va mąstau kokiai
Aš irgi prašysiu draugų kooperuotis stambesnei dovanai. Tik va mąstau kokiai
Is senu senoves yra sakoma, kad einant vaiko lankyti, butina jam nors maza zaisla padovanoti. Nes kitaip vaikas piktas gali augti
Manau, kad vienas is variantu galetu buti pasaku knyga -ju yra ivairiu, kaina apie 25-40lt. Is pradziu gales paskaityti vaikui, veliau ir paveikslelius kartu paziureti.Reiketu pavartyti pries perkant- yra tikrai puikiu pasaku rinkiniu, spalvotais paveiksleliais, didelem raidem.
Kaip jau minejo sauskelnes irgi gerai, jeigu jos tinka tam vaikui.
Mes kai ejom lankyti padovanojom toki zaisla BERCHET firmos (ar kazkas panasaus)- toks apvalus pripuciamas ratas, ant kurio paguldai vaika ant pilvelio, ir jis zaidzia su kamuoliukais. tinka nuo 3 menesiu.
Kaip jau minejo sauskelnes irgi gerai, jeigu jos tinka tam vaikui.
Mes kai ejom lankyti padovanojom toki zaisla BERCHET firmos (ar kazkas panasaus)- toks apvalus pripuciamas ratas, ant kurio paguldai vaika ant pilvelio, ir jis zaidzia su kamuoliukais. tinka nuo 3 menesiu.
Man grazus senas lietuviskas paprotys pirma karta atsilankant nesti kudikiui:
duoneles (kad gyvenime niekada nebutu alkanas), muilo (kad visada svarus butu) ir
knyga (kad issimokslines butu) .
Niekada nedovanociau dregnu serveteliu,- jos skirtos ekstra atvejams o ne kasdieniam naudojimui.
Nors visu lankanciu prasiau nenesti jokiu dovanu (ateidavo tiesiog su gelem )
buvo ir nepaklausiusiu,- labiausiai dziaugemes lopshiniu CD ir frotines patalynes komplektuku
duoneles (kad gyvenime niekada nebutu alkanas), muilo (kad visada svarus butu) ir
knyga (kad issimokslines butu) .
Niekada nedovanociau dregnu serveteliu,- jos skirtos ekstra atvejams o ne kasdieniam naudojimui.
Nors visu lankanciu prasiau nenesti jokiu dovanu (ateidavo tiesiog su gelem )
buvo ir nepaklausiusiu,- labiausiai dziaugemes lopshiniu CD ir frotines patalynes komplektuku