Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

Gavom komplektuką dovanų rankšluostis su kapišonu, kempinytė ir kūdikių balzamas..labai gera dovana..
Atsakyti
aš esu nešusi:
* Akropolio dovanų čekį už 50lt, savo rankomis megztas dvejas poras vilnonių kojinyčių (didesnes ir mažesnes) bei drėgnų servetėlių.

* Savo rankomis megztas kojinaites - tiesiog simboliškai.

*didelį Maxima rankšluostį su avytėmis, kojinytes su užrašu "Aš myliu močiutę" - nes žinau, kad mamytė ieškojo tokių kojinaičių ir nerado.

* Akropolio dovanų čekį už 200 lt ir 11 porų įvairaus dydžio megztų kojinių - oi darbelio buvo, bet tikrai labai laukiau to mažo ateinančio stebuklo smile.gif

Tiesiog viskas priklauso nuo finansų ir įsivaizdavimo, ko tai šeimynėlei tuo metu reikia ir kuo jie džiaugsis bigsmile.gif aš visomis šiomis dovanomis būčiau išties patenkinta ir dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilijyte: 03 spalio 2013 - 19:28
QUOTE(off-line @ 2013 09 30, 11:30)
Rankšluosčio nesam gavę, bet tikrai būčiau buvus patenkinta. Ir miela, ir naudojimas nėra ribotam laikui, kaip, pvz., barškučiui.

Neturiu vaikų, o mano visi pažįstami kaip tik "vaikuojasi". Tai pastarąjį kartą lankynose nešėm spec. kūdikio rankšluostį, kurio užsiprašė patys tėveliai. Buvau jiems tokia dėkinga, kad nurodė ko trūksta ir kur tai gaut, nes apie tuos reikalus neišmanau.
Atsakyti
Laukiuos antro vaikučio, tai geriausios dovanos būtų:
*vokelis
*sauskelnės (ne bet kokios, o kokias konkrečiai naudosiu)
*100 proc. vilnos rūbeliai kokiu 1-2 dydžiais didesni nei tuo metu nešios vaikutis (einamo dydžio rūbelių pati būsiu apsirūpinus)

Gautos nepatikusios dovanos pirmajam:
*2 mėn leliukas gavo maždaug ant 4 metų rūbų (nu ką, sandėliuoju, nors vietos trūkumas namie ir taip)
*6 mėn kūdikis gavo ant 3 mėn skirtą barškutį ir kitą žaisliuką, skirtą nuo 3 metų (nuo to paties žmogaus tam pačiam maišiuky)
*ryškus, plonas paplūdimio rankšluostis (ji reiktų gal vieną skalbiankėj skalbt, kad kt daiktų nenudažytų, o ir kur naudot neturiu)
*sintetinis kostiumėlis leliukui, ne kiek nešiltas, šiukštokas (mama paaiškino, kad jį reik vilkt ant balto šliauštuko (kiti persišvies) dėl grožio lotuliukas.gif nors ir visiškai negražus jis, maždaug prieš 25-30 m. buvo populiru taip vilkt leliukus)
* 3"turginiai" barškučiai - vieno garsas rėžė ausį, kitas nekokybiškai suklijuotas, kad aštrus kampas gavos, o trečiam vėl kažkas ne taip - na, tikrai mano laikų baškučiai, kai kitokių paprasčiausiaiu nebuvo pirkt

Pati kai leliukų eisiu sveikint, žiūrėsiu tik į kokybiškus daiktus, kad ir į kokybišką, bet praktišką smulkmeną smile.gif Pvz., jei rankšluostis - kokybiška gerai sugerianti medvilnė arba bambukas, 100 proc. vilnonis pledas (ji tėvai dar nenupirkę), pataliukai (tinkamų matmenų ir jei mažokai turi), vilnoniai rūbeliai, batukai, kojinytės niekada nepamaišys, jei bute gyvena leliukas, jei žaisliukas, tai bent tegu būna nuo konkrečių mėnesių skirtas leliukui, o ne nuo 3 metų, neatitinkantis kūdikiam skirtų reikalavimų. Jei sveikina artimi žmonės tokia proga, juk nesunku paklaust, ko tėveliai dar neturi, ir visiem liuks tada (nemanau, kad užsiprašytų viršijančias sveikintojų galimybęs dovanas ) thumbup.gif
Atsakyti
O aš norėčiau patarimo smile.gif Situacija tokia, kad ruošėmės aplankyti draugų kūdikį, tačiau taip susiklostė, kad dėl ligų ir darbų aplankyti taip ir nepavyko. Vaikui jau metai, dabar tie draugai atvyksta pas mus. Ar tokioje situacijoje ką nors dovanotumėte vaikui ar traukinys jau nuvažiavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geltona.raudona @ 2014 05 26, 16:30)
O aš norėčiau patarimo smile.gif Situacija tokia, kad ruošėmės aplankyti draugų kūdikį, tačiau taip susiklostė, kad dėl ligų ir darbų aplankyti taip ir nepavyko. Vaikui jau metai, dabar tie draugai atvyksta pas mus. Ar tokioje situacijoje ką nors dovanotumėte vaikui ar traukinys jau nuvažiavo? smile.gif

Tikrai taip-zaisliuka, skirta metinukui smile.gif
Atsakyti
Dovanojant svarbu būti nuoširdiems ir naudingiems. Man patiktų jei tai būtų praktiška dovana, kaip Fb karuselė ar rankšluosčiai, tačiau jei tikrai nežinai ką dovanoti tai aš už čekį/pinigėlius ir mielą žaislą vaikučiui smile.gif
Atsakyti
Mes irgi dovanojom draugams pampersu (pasiklausem, kokie jiems tinka) ir buvom is Amerikos seniai uzsake mazylei labai fainus lipdukus - 12 lipduku kiekvienam menesiui: uzklijuoji ant rubeliu ir fotografuoji. Spalvoti, vaikiski. Paskui mirgejo FB su graziom nuotraukytem smile.gif Tai tokia smulkmena pagyvina praktiska dovana smile.gif
Atsakyti
birthday.gif O AS MANAU GERIAUSIA DOVANA SALDUMINAS KUDIKIUI KOSELE SALDI AR KOKIOS MINERAL AKTIV SULTIS

Atsakyti
QUOTE(dziuka @ 2014 07 11, 17:10)
birthday.gif O AS MANAU GERIAUSIA DOVANA SALDUMINAS KUDIKIUI KOSELE SALDI AR KOKIOS MINERAL AKTIV SULTIS

Jau toks paaugęs kūdikis turėtų būti, kad tokius dalykus įvertintų lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaikiuko gimimo proga vieni draugai padovanojo chalatuką vaikiukui. Pati nebūčiau tokio pirkusi, nes ne itin praktiška. Bet kai padovanojo po maudynių kartais aprengiu, toks mažas Hugh Heffneris išeina smile.gif
Atsakyti
Mes kai ejome lankyti lialiuko tai nupirkome toki riemeli nuotraukai ir rankytes ar kojites ispaudas is molio kitoje puseje remelio... Dar mateme buna ir 3D tokie moliniai ispaudai, arba tiesiog tokios metalines apvalios dezutes, pasidarai ta molio mase, ir pasidarai vaikiuko rankytes ar kojites ispauda, ir tas lieka ilgam. manau kad labai fainas prisiminimas o ir nebrangiai jie ir kainuoja.
Nuo 35 lt iki 80 gal jau tie 3D... Apart sito tai rubeliu galima kokiu nupirkti zinant ismatavimus, koki zaisliuka nedideli... na ir pilnai uztenka smile.gif
Atsakyti