Man tai nepriimtinas toks materializmas, kad pasiskambinti paklausti ko reikia, kad neprasauti, ar duoti pinigu/kuponu (kaip kokia pasalpa), juo labiau sauskelniu dovanojimas. Man patinka mieli daiktai, kad ir elementarus mielas seilinukas arba koks idomus zaisliukas arba numegzti batukai su vaiko inicialais issiuvinetais- taip miela gauti gi.
Nežinau, aš turbūt materialistė, bet man labiau patinka dovanoti praktiškas dovanas, o ne tokias, kad po kiek laiko pasidžiaugę, nukištų kur į spintą ir viskas. Aš dovanočiau didelį pakį sauskelnių/gerą drabužėlį/gerą apklotėlį.
QUOTE(shampe @ 2013 02 26, 23:01)
Gal kas pasakytumet kur ta gipsa (ar kazka) antspaudukam galima gauti?
nzn is kokios miesto esat, bet as maciau tokiu gipsiniu formeliu kudikiu antspaudukams gaminti PLC Mega, Rimi, kudikiu prekiu skyriuje
QUOTE(Inlurde @ 2013 03 07, 21:43)
nzn is kokios miesto esat, bet as maciau tokiu gipsiniu formeliu kudikiu antspaudukams gaminti PLC Mega, Rimi, kudikiu prekiu skyriuje
Aciu labai, radau jau pati
Grazu ir kokybiska dideli ranksluosti dabar nesciau dovanu, visada toks dalykas susinaudos.
dovanojau vilnoni pledą ir lekstute maitinimui neslystanciu pagrindu .
O man atrodo normalu paskambinti ir paklausti. "Mielų smulkmenų" pridovanojama per akis. Tikrai geriau padovanot sauskelnių ar čekį, nei dar vieną pliušinį žaislą.
Neseniai nešiau pusseserės lelytei didelį rankšluostį ir nuotraukų albumą. Taip pat nuo savo vaikų geros būklės muzikinę karusėlę, didelį maišą kokybiškų kūdikinių žaisliukų. Nepernešu jokių minkštų žaislų, kramtukų - barškučių, kurie nelabai pasiteisina.
QUOTE(Vestne @ 2013 03 01, 19:37)
Nežinau, aš turbūt materialistė, bet man labiau patinka dovanoti praktiškas dovanas, o ne tokias, kad po kiek laiko pasidžiaugę, nukištų kur į spintą ir viskas. Aš dovanočiau didelį pakį sauskelnių/gerą drabužėlį/gerą apklotėlį.
Musu draugai taip pat visi klause ko mums reiketu kai gime musu mazylis, bet man nepatinka ipareigoti zmones, todel gavome daug cekiu, taip pat vokeliu, rybeliu, zaisliuku kudikeliui, apklotuka su issiuvinetais kudikio ir musu vardais, As buvau apdovanota begale geliu man malonus toks demesys ir nemanau, kad del to esu materialiste
dovana turtu but praktiska. sauskelnes, kokybiski zaislai ar tam tikras rubelis, pasitarus su kudikio teveliais.
as niekad nepamirsiu keliu "lankytoju":
jau nuo pirmos kudikio gimimo dienos vis klause kada gali ateiti. mano nuomoe tik po men. nesulauke net 3sav, pas mus ale netiketai "uzsuko abu irankio pasiskolinti". su rukyta skumbrija rankoje . pasedejo, apziurejo vaikeli, dar pasedejo ir daaar pasedejo. su vyru susizvalgem, pradejom kalbeti, kad daug darbu nepadaryta, vaikelis nemaitintas. tai seip ne taip isejo musu lankytojai ir draugai lyg ... kaskaip keista atrode ju lankymas kudikelio be menkiausio barskucio. juk nuo senu senoves tokia tradicija.
kiti lankytojai atejo su dovanelemis , pasedejo ir dar pasedejo, jau ir tamsu pasidare, jie pamirso, kad tai ne vakarelis . iseidami apie 24h sako, nu mums nepatiktu, jei musu vaikeli kas taip ilgai lankytu
taigi, mieli kudikelio lankytojai. ateje lankyti vaikeli, neuzsibukite per ilgai. 2h lankymo pats tas
as niekad nepamirsiu keliu "lankytoju":
jau nuo pirmos kudikio gimimo dienos vis klause kada gali ateiti. mano nuomoe tik po men. nesulauke net 3sav, pas mus ale netiketai "uzsuko abu irankio pasiskolinti". su rukyta skumbrija rankoje . pasedejo, apziurejo vaikeli, dar pasedejo ir daaar pasedejo. su vyru susizvalgem, pradejom kalbeti, kad daug darbu nepadaryta, vaikelis nemaitintas. tai seip ne taip isejo musu lankytojai ir draugai lyg ... kaskaip keista atrode ju lankymas kudikelio be menkiausio barskucio. juk nuo senu senoves tokia tradicija.
kiti lankytojai atejo su dovanelemis , pasedejo ir dar pasedejo, jau ir tamsu pasidare, jie pamirso, kad tai ne vakarelis . iseidami apie 24h sako, nu mums nepatiktu, jei musu vaikeli kas taip ilgai lankytu
taigi, mieli kudikelio lankytojai. ateje lankyti vaikeli, neuzsibukite per ilgai. 2h lankymo pats tas
QUOTE(Dainuliuke @ 2013 03 15, 18:04)
Grazu ir kokybiska dideli ranksluosti dabar nesciau dovanu, visada toks dalykas susinaudos.
Rankšluosčio nesam gavę, bet tikrai būčiau buvus patenkinta. Ir miela, ir naudojimas nėra ribotam laikui, kaip, pvz., barškučiui.