Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

QUOTE(LialiaPou @ 2012 02 11, 15:31)
Sveikos mamytes,
Pasiskaičiau jusu atsiliepimų apie dovanėles ir visiskai pritariu toms, kurios sako, kad sauskelnės - ne dovana.  schmoll.gif   Kai gimė mūsų mažiukė visi nešė sauskelnes, ir koki nors priedą, bet būtinai praktišką.  verysad.gif  Kas šampūniuką, kas rūbelį. Gerai aišku, pinigėliai šioj vietoj pasitaupė.
Bet aš pati labai tikėjausi ir norėjau, kad mažiukei kas nors atneštų barškutį, arba kūdikėlio knygutę, juk tokiu gražių būna, ar dar koki daiktą, kuris nesusinaudos. Vis koks atsiminimas būtų buvęs, o dabar susisiojom ir išmetėm, tiek tos dovanos.  verysad.gif
Todėl, sakyčiau, einant į palankynas arba atsiklausti ko norėtų tėveliai, arba jau dovanų nešti išliekamąją vertę turintį daiktą.  smile.gif

Aš taip pat už dovanas, kurios turi išliekamąją vertę. Sauskelnės, rūbai, žaislai, taip - praktiška, bet dažniausiai joms ir taip tėveliai randa lėšų. O kartais būna nori kažko TOKIO vaikeliui, bet pagaili pinigėlių. Mes esame gavę dovanų rėmelius su modelinu pėdučių/rankučių antspaudams. Super dovana, ir atsiminimas. Smagu turėti daiktų, kurie ilgai džiugins širdį. Kartais tiesiog reikia nesidrovėti ir paklausti tėvelių "ko jums reikėtų" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marlene @ 2012 06 23, 02:48)
... Kartais tiesiog reikia nesidrovėti ir paklausti tėvelių "ko jums reikėtų"  4u.gif

o aš į toki klausimą niekada nežinau ką atsakyti, suprantu jei klaustų seneliai ar mano bei vyro brolis, bet kai draugai lanko tai išties nežinau kokią sumą jie nusiteikę išleisti, nuo vienų gauni helio balionėlį nuo kitų brangų kostiumėlį, tai nesinori užsiprašyti kažko brangesnio nei kad jie tikėjosi... aš visada džiaugiausi rūbeliais, tik nesmagu kai neatsižvelgia į amžių ir sezoną, pvz žiemai gauni vasarinį komplektėlį... o šiaip pritariu ir išliekančiom dovanom, visai neseniai gavau pačios gamintą dekupažuotą vardinį nuotraukų albumėlį thumbup.gif o pinigėliai man nepatinka nes visad nusėda tėvelių kišenėse...
Atsakyti
Šiaip kol vaiko neturėjau, tai tikrai sunku buvo įsivaizduoti ką atnešti dovanų. Tai arba paklausi arba perki žaislą tikėdamasi, kad žaislai juk patinka vaikams.

Dabar nešu tai, ko man ir kūdikiui labai prireikė ir išbandėm ir pasiteisino - karuselė (perkau Fisher price, tai patiko), maudynėms rinkinuką darau (rankšluostis, šukos, natūralus ir ekoligiškas aliejus kūdikiams - labai pasiteisinanti dovana, kartais plius dar į vonia maudynėms būna sėdėti toks žiedas), pagalvėlė kuri prisitaiko prie kūdikio galvytės.

Kol kas visiems patiko ir praktiškai panaudojo.
Atsakyti
Siandien aplankem du grazucius dvynukus wub.gif wub.gif wub.gif Mamytei nunesem geliu puokste, o mazuciukams kiekvienam po dezute, kurioje - mase rankytes ir kojytes antspaudukams smile.gif
Atsakyti
mes gavom daug zaisliuku ir rubeliu, viskas tiko ir patiko, nebuvo nereikalingu dovanu smile.gif gerai, kad nebuvo vienodu, nes barskuciu gavom kokius 7 ir visi skirtingi thumbup.gif gavom 2 albumus (vaiko dienorascius), bet skirtingus, tai dabar pildom abu, kad nei vieni dovanojusieji neisizeistu biggrin.gif nors ten beveik tas pats... Nepatiko tik tai, kad artimesni zmones dovanojo pinigelius (aisku ju niekada nebuna per daug), bet prisiminimo jokio...
Atsakyti
Kūdikį lankant man mieliau dovana, nei pinigais.
Atsakyti
Aš į klausimą ko mums reikėtų išvardinau keletą daiktų..pridėjau dar "arba kažką panašaus"..
Gavom labai reikalingų daiktų:
labai mielas šildukas su vyšnių kauliukais, iš pradžių tarnavo lovelei pašildyti, iki šiol tarnauja sergant.. thumbup.gif
didelis gimnastikos pripučiamas kamuolys, super daiktas thumbup.gif
rėmeliai, albumas, vaiko knyga, kojytės rankytės atspaudai
ne pagal sąrašą gavom Merkio vilnos pagalvėlę, kaldrą kūdikėliui wub.gif nuostabią didelę pasakų knygą, maudynių žaisliukų komplektuką, lėkštutę su vieta vandenukui reguliuot maistelio temperatūrą, pirmuosius batukus, pirmuosius "žaisliukus kamuoliukus", grojantį minkštą mielą migduką
iš senelių gavom brangesnes dovanas: vienam vaikiukui maitinimo kėdutę, kitam FP supynes thumbup.gif
gavom ir sauskelnių, kurios mums buvo netinkamos(tačiau prie jų buvo puiki vaikiška knyga), nemažai barškučių, keletas buvo vienodų, rūbelių nedaug ir tinkamų ir ne.. Jeigu dovanojat žaisliuką labai miela gauti asmenišką, galbūt rankų darbo. Mes gavom pirmąją lėlytę, su kuria mielai žaidžia, pasiliksim prisiminimui wub.gif
Dar mano sąraše buvo psichologinės puikios knygos mamai:" vaikai kilę iš dangaus", "Kaip kalbėti su vaikais, kad jie klausytų ir kaip klausyti, kad vaikai kalbėtų".. O pinigų, jei kas ir davė, tai nelabai prisimenu blush2.gif smile.gif
Nepamiršti smulkmenėlės broliukui, ar sesutei 4u.gif ir dar mano prašymas buvo pirmą mėnesį jokių lankytojų mirksiukas.gif 4u.gif Mamytei gėlių 4u.gif
sorry išsiplėčiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš lankydama draugės mergaitę užsakiau rankų darbo vaiko knygą. Ir mergaitęs vardą atspausdino. Ir viskas taip šiltai padaryta. Labai patiko ir man ir tėveliams. Manau vaikas tikrai džiaugsis tokią turėdamas.

Kai buvau kūdikis, mama pildė paprastą sąsiuvinį, bet ir tokį smagu išsitraukt ir paskaityt smile.gif O čia turėtų būti ilgam... thumbup.gif
Atsakyti
O mes daugiausia esam gave pampersiuku ir vokeliu blush2.gif Taip jauisejo, kad viska spejome susipirkti laukdami vaikiuko, tad niekas ir neprasove. Vieninteliai draugai padovanojo remelius ir to molio, kur galima ispausti rankyte ar kojyte wub.gif Dovana laaabai patiko, asmeniska ir atsiminimas liko.
O tuo paciu galiu pasiulyti ideja, padovanoti boduka su asmeniniu uzrasu ir ar paveiksliuku biggrin.gif
Atsakyti
Aš manau geriausia būtu paklausti ko norėtu smile.gif Nes dauguma "prašauna" ax.gif O kai paklausi , žinai ko reikia ,ir nupirktum smile.gif Šiaip jei dovanosi sauskelnes (jos irgi labai gerai) tai galėtum iš jų kokį vežimėlį , ar ką kita smile.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2003 10 24, 19:39)
Ruošiuosi aplankyti pusseserės šeimą ir jų "naują", pirmagimį leliuką (1 mėn.). Ką patartumėt padovanoti. Norėčiau išleist apie 50 lt.
kaip galvojat, ar reikia kokią mielą dovanėlę dovanoti mamai, ir ar tėtis nepasijaustų nuskriaustas?

albumą nuotraukoms wub.gif mamytei gėlių wub.gif
Atsakyti
Gal kas pasakytumet kur ta gipsa (ar kazka) antspaudukam galima gauti? blush2.gif
Atsakyti