mes gavome dovanu muzikine karusele ant lovytes (naudojam iki dabar).
dabar laukiasi dvi drauges (viena berniuko, o kita dvynuku) tai galvoju nesti remelius, kur gales mazuliuku rankyciu ir kojyciu atspaudukus iamzinti
Aš visada esu už tai, kad susižinot ir pasiklaust tėvelių gal ko jiems reikia, nes lankančių dažnia būna daug, o tėveliams gal reikia konkrečių daiktelių... Jei nieko konkretaus nereikia, aš visada už kokią įdomią originalią idėją, malonų atsiminimą. Kad ir rėmeliai antspaudukui ar puokštė iš rūbelių.
Tačiau mane labai maloniai nustebino viena draugė su šeimyna kai lankė mus, atnešė visą asorti dovanėlių... Pradedant nuo barškučio mažiukui, biagiant mamytei liemenėlės įdėkliukais. Labai praktiška ir dėmesys ne tik mažyliui
Tačiau mane labai maloniai nustebino viena draugė su šeimyna kai lankė mus, atnešė visą asorti dovanėlių... Pradedant nuo barškučio mažiukui, biagiant mamytei liemenėlės įdėkliukais. Labai praktiška ir dėmesys ne tik mažyliui
Drauge pagimdė sūnelį, galvoju, ką čia idomaus ir naudingo galima padovanoti ta proga, einant lankyti.Aišku visada galima dobanoti rūbelius, žaisliukus ir pan., bet norėtųsi kažko kito. Pasidalinkite savo mintimis
patalyne i vezimeli
vilnoni pleduka
daugkartines sauskelnes
merliuku ir vystykliuku komplektuka
kokona kudikeliui
vilnoni pleduka
daugkartines sauskelnes
merliuku ir vystykliuku komplektuka
kokona kudikeliui
kaip laukiausi nepirkau kudikio knygeles, nes tikejausi, kad kasnors ja per palankynas padovanos (drauge nusipirko dar besilaukdama, ir per palankynas gavo antra ) bet... niekas man nepadovanojo... taip ir likau be tokios knygutes, o db, kaip vaikuciui jau 2 metukai, kur cia viska prisiminsi, kad uzpildyti...
pritariu, kad einant lankyti kudiki reikia dovanoti kazkokia praktiska dovana, kuri ir dar isliktu...
pritariu, kad einant lankyti kudiki reikia dovanoti kazkokia praktiska dovana, kuri ir dar isliktu...
Patalynės užvalkaliukus, pleduką, rankšluostuką ar komplektuką rankšluostukų
labiausiai patinka, kai tėveliai aiškiai pasako, ko jiems reikia Tačiau taip būna ne visada ir tenka sukti galvą Dažniausiai dovanodama galvoju apie mamytę, kas jai tiktų ir patiktų
Kai pries pora meteliu eijo sveciai lankyti musu mergytes, tai dauguma nese pinigeliais ir mes buvom labai patenkinti tokiu sveciu sprendimu Kas kiek galejo, tiek idejo i vokeli, tai gale gavosi visai nemaza sumele, uz kuria nupirkau daug geru brangiu daikciuku vaikuciui, pvz. FP karusele virs lovytes, FP vibrokedute, kelis gerus kokybiskus zaisliukus ir aisku graziu rubeliu (nes vieni sveciai padovanoje pinigeliu uzsimine, kad cia skirta suknelems ) Tai kad tikrai, jai nezinai ko reikia, arba pvz. kudikio teveliai nori kazko konkretaus, bet lankanstysis tam negali skirti tiek finansu, geriausia yra tiesiog padovanoti sumele, kuria buvot suplanave isleisti dovanai. O tevai jau patys nuspres kaip su jais pasielgti
Mes zadam kaip tik eiti lankyti leliuko, esu nuplanavusi du variantus ir paklausti tiesiai teveliu kuri renkates...jei patys kazka bus sugalvoje, dar geriau. Pati numaciau kudikio albumeli arba aliejuka maudynems, abieju kaina panasi, tai tiesiog paklausiu tevu ko labiau noretu, ko neturi.
Patys gave esam vienkartinius paklotelius (super dalykas, suejo), karusele virs lovytes, naktine lempute (labai praverte)...
Patys gave esam vienkartinius paklotelius (super dalykas, suejo), karusele virs lovytes, naktine lempute (labai praverte)...