Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

- Vilnoninis pledas
- sauskelnes
- ceki
Atsakyti
Sauskelnes patarčiau dovanoti tik tokiu atveju, jei tiksliai žinote kokias naudoja. Esu gavusi didžiausią kiekį sauskelnių dovanų, bet mano vaikui jos netinka, tai stovi kampe ir vietą užima - nekyla ranka išmesti.
Atsakyti
Mes gavom rankų darbo albumą vaikui, superinė dovana!
Atsakyti
QUOTE(Lindre @ 2011 11 29, 03:38)
Sauskelnes patarčiau dovanoti tik tokiu atveju, jei tiksliai žinote kokias naudoja. Esu gavusi didžiausią kiekį sauskelnių dovanų, bet mano vaikui jos netinka, tai stovi kampe ir vietą užima - nekyla ranka išmesti.

parduokit, yra skelbimu lentoj temele mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes gavome si zaisliuka
http://www.kiddisave...ll-Trumpet-Toy/
labai mielas, pajudinus skleidzia linksmus garsus thumbup.gif

Atsakyti
Buvo užėjusi mada, buvo praėjusi, dabar panašu, kad vėl sugrįžuso ši dovana - pampersų tortas 4u.gif Darbštesnių rankyčių turėtojoms nekils sunkumų pasigaminti; o ir įsigyti galima smile.gif Tik svarbu žinoti, kokio dydžio ir firmos naudoja, nes bus kaip viena forumietė sakė - netinkamos sauskelnės ir stovi kampe...
Atsakyti
ne, sauskelnes tikrai ne dovana, ir minksti zaislai visai nekokia mintis. Mano abi mergaites gavo dovanu TIK minkstu zaisliuku ir drabuzeliu. tai man jau geriau barskutis nei minkstas zaislas. juos paprastai perka kad atrodytu graziai, bet sumoket nedaug, okur ji kist paskui reiks tai niekam nerupi. is tu zaislu mano mergaites nei su vienu nezaide. mylimiausi zaisliukai nupirkti musu kuriuos jos pacios issirinko. ir abiem uztenka po 1 minksta zaisla, jei yra daugiau tai jie voliojasi ismetyti ir jos su jais nezaidzia... tai isdalinau mociutem dar kur tik sugalvojau, nes prastesnes dovanos tikrai nezinau. pati tikrai niekam nedovanociau tokio dalyko. juk vaikas naujagimis su minkstu zaisliuku nezais, po po metu kas jam patiks kas zino? geriau kas nors lavinamojo arba albumas ar dar kazkas panasaus. nes lankyt is tikro einam tevu o vaikui visiskai vienodai dar kas ten atejo ir ka atnese...
Atsakyti
QUOTE(dani @ 2003 10 24, 18:46)
Gera dovana butu geros firmos barskutis nuo 3 menesio amziaus, pvz. chicco, jie labai spalvingi, kokybiski, idomiu formu. Mamai - geliu :smile.gif Labai ivairiai, ziurint kokia seima. Kitiems geriausia dovana sauskelnes, taciau anokia cia dovana, ji nepasiliks kaip prisiminimas nors kazkuriam laikui, bus greitai sunaudota pagal paskirti.. Dar galima padovanoti vaikisku ranksluosciu komplektuka, vaikiskos patalynes komplekta ar pan. wink.gif
Geru lankytuviu wink.gif

Kai pagimdziau antra vaika, tai kas ejo lankyti ir klause ko noriu, tai visiems sakiau atneskit poka pampersu, ir tai buvo man super, nors sunauduodavau pagal paskirti. Nes su pirmu vaiku gavau tokiu dovanu kad nezinojau kur ju deti doh.gif gerai kas atnese pinigais, ir dauguma po 100lt., bet buvo dovanu drabuzeliu ne mano skonio , tai paskui atidaviau draugems ax.gif

QUOTE(laiva @ 2003 10 24, 18:53)
Aš gavau dovanų nuotraukų albumą, nerealaus grožio, didelis, jame nuotraukos klijuojasi, o ne kišasi į maišelius. Viršelyje miegančio kūdikio nuotrauka, tokia meniška, juodai-balta. Nu fantastiškai atrodo ir aš tokia dovana labai džiaugiuosi. Tai ir mamai ir vaikui dovana, nes klijuoju į jį vaiko gražiausias nuotraukas nuo pat gimimo. Jų yra Akropolyje Fuji parduotuvėlėj, kaina apie 47 lt. Dar yra ir mažesnių su anne geddes vaizdais, labai gražu.

Tokia dovana ir as gavau, liko geras atminimas thumbup.gif

Dar nekenciu minkstu zaislu verysad.gif
Papildyta:
Kaip galima is PAMPERSU padaryti superine DOVANA http://www.google.lt...SOYf_4QSQ25H6DA
Atsakyti
mano nuomone geriausia dovana cekis... thumbup.gif
arba pasiklausti, ko noretu g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Pasiskaičiau jusu atsiliepimų apie dovanėles ir visiskai pritariu toms, kurios sako, kad sauskelnės - ne dovana. schmoll.gif Kai gimė mūsų mažiukė visi nešė sauskelnes, ir koki nors priedą, bet būtinai praktišką. verysad.gif Kas šampūniuką, kas rūbelį. Gerai aišku, pinigėliai šioj vietoj pasitaupė.
Bet aš pati labai tikėjausi ir norėjau, kad mažiukei kas nors atneštų barškutį, arba kūdikėlio knygutę, juk tokiu gražių būna, ar dar koki daiktą, kuris nesusinaudos. Vis koks atsiminimas būtų buvęs, o dabar susisiojom ir išmetėm, tiek tos dovanos. verysad.gif
Todėl, sakyčiau, einant į palankynas arba atsiklausti ko norėtų tėveliai, arba jau dovanų nešti išliekamąją vertę turintį daiktą. smile.gif
Atsakyti
Na dabar, kai neseniai patiems teko gauti įvairių dovanų, manau jau žinau, ką dovanočiau einant lankyti kūdikį... Pampersai tikrai kažin ar labai jau čia gera dovana. Kaip ir kažkas rašė, susisiojo ir neliko biggrin.gif bet ne tai blogiausia. Mes gavome nemažai pampersų, kuriuos sūnus jau spėjo ir "išaugti" doh.gif tai stengėmės netaupyti, kad nereiktų išmesti. o be to, išbandėme kelias rūšis, atsirinkome vieną, kuri labiausiai patiko. Tad dar turime porą pokų padovanotų pampersų, kurie nelabai patinka, bet ka darysi, reiks sunaudoti.
Aš galvoju, kad visai faina dovana vaikui kokie barškučiai, bet minkšti, o ne sunkūs plastmasiniai. Ir dbr, kai mano sūnus pradėjo labai daug seilėtis, galvoju būtų faina dovana seilinukai, juk irgi tokių gražių būna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2003 10 24, 23:38)
turbut svarbiausia dovanoti kokybiska daikta, o kas tai bus - zaislas ar patalyne ar koks kitas vaikiskas "rakandas"   priklauso nuo to, kiek galit tam skirti pinigu smile.gif
sauskelnes dovanoti taip pat galima, tik reiktu su tevais suderint dydi ir rusi smile.gif jau geriau sauskelnes negu kokie nereikalingi daktai, kai nezinai kur juos kisti sad.gif

pas mus yra tradicija naujai iskeptam pilieciui dovanoti sidabrini saukstuka.  bet tai artimuju (seneliu) rupestis smile.gif

O SIDABRANIS ŠAUKŠTAS- gera mintis smile.gif aš savo turiu, labai patinka..

Mano mažiukas visokių dovanų gavo, bet labai nudžiugino šios: kūdikio knygelė, vilnonė koldrytė, fotoalbumai..
išties, buvo sunku kūdikiui išrinkti dovaną kol savo vaikelio neturėjau..
bet manau, kad visad geras, ugdantis vaiko gebėjimus žaislas visad bus gera dovana (nes tėveliams pripirti žaislų kai jų tokios kainos, tai nėra taip lengva)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simonalka: 26 vasario 2012 - 17:46