manau reikia nebijoti ir klausti, ko tėveliams reikia. na, bent aš tada taip darau, nes pastaruoju metu labai daug mažylių atsirado lankytinų nuo pampersų tikrai dažnai pasitaiko, kad beria, vaikų ir rūbelių dydžiai - labai skirtingi, žaislų ir taip prineš visokiom progom - tai geriau užklausti ir įteikti daiktą, kuris bus naudingas - kažkam gal lavinimo kilimėlis, tie patys rūbeliai pravers - bet tinkamo dydžio ir ne vienos rūšies, bodžių ar kaip mergaitėms būna - vien suknelių
QUOTE(kremuole @ 2010 12 10, 10:39)
manau kad geriausia dovana pampersai, suzinojus kokius naudoja,dydi ir t.t.arba konkreciai pasiklaust mamytes
Tikrai nenorėčiau, kad mano vaikui dovanotų pampersus
QUOTE(*Radvileee @ 2011 02 01, 14:45)
Tikrai nenorėčiau, kad mano vaikui dovanotų pampersus
as ir gi ne....
oksy manau tikrai labai saunios dovaneles
QUOTE(visgi @ 2011 01 12, 20:07)
Arba paklausti ko reikia, arba vaikiskos parduotuves ceki, na arba pinigeliais
man tai geriau pinigeliais, jau patys nuspresim ko reiketu ir isigisim,kadangi greitai gimdysiu, ir jau klause, tai taip ir pasakiau
bus matyti...
Man labiausiai patiko gauti pleduką, o štai kūdikio knygą visai būčiau norėjaus gauti, bet teko nusipirkti, niekas nepadovanojo...
Ko jau gavaom tai gavom - pliušinukų, kurių nėra kur dėt
Pati dabar neščiau patalynės komplektuką, lopšinių cd, rūbelį, ekologišką žaislą ar pan. Na, dar nuvalkiota, bet visiems patinkantį daiktą - rinkinį pėdutės ar rankytės įspaudėliui daryti.
Pati dabar neščiau patalynės komplektuką, lopšinių cd, rūbelį, ekologišką žaislą ar pan. Na, dar nuvalkiota, bet visiems patinkantį daiktą - rinkinį pėdutės ar rankytės įspaudėliui daryti.
Man iš mūsų gautų dovanėlių geriausia buvo edukacinis kilimėlis, nuotrauku albumas. Na gal ne sentimentali ir neisliekanti dovana, bet gavom nemazia pinigeliu, kas, manau gera dovana, nes siuolaikiniai teveliai gimus vaikuciui jau viska yra nusipirke. Todel buvom atideje didesniem pirkiam aticiai (maitinimo kedutei, didesnei auto kedutei ir pan.).
Blogiausios dovanos yra dovanu cekiai ir sauskelnes. Mum pridovanojo visokiu huggies ir pampersu, o mes naudojom tik ekologiskas bambo sauskelnes. Tai nei kur det po to tuos pampersus. O dovanu cekiai, pvz., is kotrynos yra nevertingi, nes netaiko nuolaidu, perkant su cekiu, be to, tas pacias prekes pvz. internetinese parduotuvese kur kas pigiau isigyti galima.
Mes neseniai lankem 2 men. kudikeli, tai dovanojom toki daikta:
http://ciapigiau.lt/...ermobaby-melyna
Cia "ant isaugimo" nuo 6 men., bet teveliai, atrodo, apsidziauge:)
Blogiausios dovanos yra dovanu cekiai ir sauskelnes. Mum pridovanojo visokiu huggies ir pampersu, o mes naudojom tik ekologiskas bambo sauskelnes. Tai nei kur det po to tuos pampersus. O dovanu cekiai, pvz., is kotrynos yra nevertingi, nes netaiko nuolaidu, perkant su cekiu, be to, tas pacias prekes pvz. internetinese parduotuvese kur kas pigiau isigyti galima.
Mes neseniai lankem 2 men. kudikeli, tai dovanojom toki daikta:
http://ciapigiau.lt/...ermobaby-melyna
Cia "ant isaugimo" nuo 6 men., bet teveliai, atrodo, apsidziauge:)
QUOTE(baltė @ 2011 03 21, 22:42)
Man labiausiai patiko gauti pleduką, o štai kūdikio knygą visai būčiau norėjaus gauti, bet teko nusipirkti, niekas nepadovanojo...
O gal kur uzmatete pirkti ranksluostuka su kapisonu?
mes nupirkome šiltą vokelį, servetėlių pakelį ir termometrą vandeniui žaismingą, tėveliai liko patenkinti
QUOTE(Egera @ 2011 03 22, 12:55)
O dovanu cekiai, pvz., is kotrynos yra nevertingi, nes netaiko nuolaidu, perkant su cekiu, be to, tas pacias prekes pvz. internetinese parduotuvese kur kas pigiau isigyti galima.
Čia tai tikrai pritariu. Ir dar galiojimą nepražiosot reikia
Manau prie nevertingesnių dovanų yra rūbai, nebent tėvų tikrai paklausi prieš lankydamas, ko dar trūksta mažyliui
O mums papių praktiškai visi labkytojai dovanojo, ir mes labai patenkinti, nes tie svečiai atsiklausė prieš eidami o buvo ir tokių lankytojų, kurie dovonojo rūbelius, kai kurie net netiko
Pas mus aplink pabiro daug vaikučių, tai teko sukti galvą su dovanomis
Dovanojom:
tris tomus lietuviškų pasakų (ėjom lankyti jau nemažo vaikiuko)
nuotraukų albumą
rėmelius
karuselę virš lovytės (tėvelių prašymu)
lopšinių kompaktą
mažylio knygą
Dovanojom:
tris tomus lietuviškų pasakų (ėjom lankyti jau nemažo vaikiuko)
nuotraukų albumą
rėmelius
karuselę virš lovytės (tėvelių prašymu)
lopšinių kompaktą
mažylio knygą
Blogiausia dovana - pampersai. Cia tas pats jei man gimtadienio proga higieninius paketus padovanotu Manau, kad kasdieninio naudojimo prekes: pampersai, sampunas, serveteles ir t.t. ne dovanos, jos reikalingos, bet teveliai patys jas bet kuriuo atveju nusiperka. Mano mazoji gavo rozanciu is svarovskio kristalu, taip pat labai patiko pasidabruotas rinkinukas sukytes ir sepetukas plaukams + dezute pirmam dantukui ir plauku sruogai