Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

QUOTE(juzste @ 2010 11 25, 16:19)
Blogiausia dovana minksti zaislai ir pampersai.nes nuo pampersu tos rusies kuriu mum atnese buvo alergija.. ir kur juos det.. g.gif

Parduot galima cia mirksiukas.gif
Nesutinku kad pampersai blogiausia dovana, man ji viena is geriausiu. Tik aisku labai puiku butu jei dovanojantys paskambintu ir paklaustu kokios firmos ir kokio dydzio reiketu. Mum tai puikiai tiko - sakem kad butent pampers naudojom, tai gavom 2, 3 ir 4 dydziu smile.gif
Atsakyti
manau kad geriausia dovana pampersai, suzinojus kokius naudoja,dydi ir t.t.arba konkreciai pasiklaust mamytes
Atsakyti
QUOTE(kremuole @ 2010 12 10, 10:39)
manau kad geriausia dovana pampersai, suzinojus kokius naudoja,dydi ir t.t.arba konkreciai pasiklaust mamytes

Va būtent, kai pasiklausi, tada gal ir nieko. O tai mums jau du kartus atnešė pampersų, ramunėlėmis kvepiančiu, nors mes huggies naudojam. Tai stengėmės kuo greičiau sunaikinti, nes gi SMIRDA blink.gif biggrin.gif Ir su rūbelių dydžiais atsargiai reikia, būtina pasiklaust, nes labai lengva nepataikyti. Mano vaikas, pvz, pagal surašytus dydžius dabar 6-9 months rengiasi, nors jam tik 4 mėn.

O geriausi gauti daiktai, tai buvo rankšluostis su išsiuvinėtu vaiko vardu, barškučiai (patys nepirkom nė vieno, bet turim krūvą smile.gif )
Atsakyti
padovanokite lovyte, dabar kaip tik maciau kokybiskoms latviskoms lovytems troll nuolaida galiojancia iki net sausio vidurio !!! atrodo jos nuostabiai, as bent jau sau nusipirkau ir tikrai labai dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2010 12 29, 15:10)
padovanokite lovyte, dabar kaip tik maciau kokybiskoms latviskoms lovytems troll nuolaida galiojancia iki net sausio vidurio !!! atrodo jos nuostabiai, as bent jau sau nusipirkau ir tikrai labai dziaugiuosi smile.gif

Sakyciau nepigus pasiulymas blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2010 12 29, 15:10)

Kai jau lankai kūdikį, lovytę dažniausiai visi jau turi. Dažna šeima ją perka prieš kūdikio gimimą.
O ir šiaip nenorėčiau lovytės dovanų. Nei išrinktų man tinkančią ir patinkančią, nei ką. O daiktas čia ne mažas - į spintą neįkiši ir nesunaudosi jei nepatiko.

Mums svečiai lankant mūsų mažąją dažniausiai nešė rūbelių -ypač sunkyčių, kurios jau dabar pradeda tikti (74, 80 dydžio). Gavom ir 56 dydžio sunkytę, bet visai nepraktiška dovana. Suknelės tikti pradeda kai vaikas bent jau pats pasėdi, nes kitaip tai ta sunkelė iki pažastų pakyla kai vaiką nešioji.
Gavom žaisliukų dar, knygų keletą - Pojūčių pasaulis, kūdikio smegenų mankšta.
Atsakyti
oj sorry kazkaip praleidau kad uz 50 litu smile.gif tada jau aisku geriausia zaislai butu smile.gif manau iseitu tikrai geras, be to dabar daug kur nuolaidos yra, as saviskiams kotrynoje pirkau smile.gif 50 proc, tai tikrai daug neisleisi smile.gif o mamai aisku geliu manau butina smile.gif
Atsakyti
Neseniai lankiau mamyte ir jos mazaji dziaugsma smile.gif mazajam padovanojau ranksluosti (su gobtuveliu), spalvota seilinuka (kaip prijuoste) ateiciai ir smagu bodziuka smile.gif
Atsakyti
o mes nupirkome is berghof vaikiskus irankius ( saukstelis, saukstas, sakute, peilis ) ir isgraviravome ant irankiu mergytes varda. labai graziai atrodo ir liks prisiminimui ilgam.. smile.gif
Atsakyti
Arba paklausti ko reikia, arba vaikiskos parduotuves ceki, na arba pinigeliais
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2011 01 12, 19:07)
Arba paklausti ko reikia, arba vaikiskos parduotuves ceki, na arba pinigeliais

Tik ką lankiau sesers pirmagymi, kadangi mūsu šeimynėlė nėra tokia maža, o visokie virusai siaučia, tai darėm sumestines dovanas - kurias aš pristačiau blush2.gif :
1. Mažylio knygutė.
2. Lavinimo kilimėlis.
3. Kūdikio rankšluostukas.
4. Pagalvėlė su užvalkaliuku.
5. Žaisliukas.
6. Vaikų parduotuvės čekis 50 lt.
Senai bevaikščiojau po naujagimių skyrių, maniau dar tą tą nupirksiu... bet išvydus kainas kukuliai susivartė ir apsiraminau.

Sesuo buvo labai patenkinta dovanėlėmis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2010 12 06, 00:56)
Parduot galima cia mirksiukas.gif
Nesutinku kad pampersai blogiausia dovana, man ji viena is geriausiu. Tik aisku labai puiku butu jei dovanojantys paskambintu ir paklaustu kokios firmos ir kokio dydzio reiketu. Mum tai puikiai tiko - sakem kad butent pampers naudojom, tai gavom 2, 3 ir 4 dydziu smile.gif

Labai pritariu, man irgi pampersai geriausia dovana
Atsakyti